LUONNOLLISTA HEHKUA

*Postaus toteutettu yhteistyössä Lumenen kanssa

Raikas, luonnollinen ja puhdas – Kuten Suomen luonto, on nainenkin kauneimmillaan silloin kun hän on mahdollisimman luonnollinen. Nuorempana käsitykseni kauneudesta oli varsin toinen. Ihailin naisia, jotka olivat viimeisen päälle pyntättyjä, täydessä meikissä ja korkeat korot jalassa arkenakin. Muistan kuinka itsekin yritin jäljitellä tätä ihannetta ja vahva meikki oli itselleni enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Vuosien varrella käsitykseni kauneudesta on kuitenkin heittänyt kuperkeikan. Enää en ihaile superpyntättyjä naisia vaan pikemminkin ihailen ja arvostan ihmisiä, jotka uskaltavat olla aitoja ja täysin luonnollisia.

Olenkin siis todella iloinen, että pääsin yhteistyössä Lumenen kanssa kertomaan teille heidän uudesta Instant Illumination -meikkisarjastaan. Olen varma, että monet teistä ovat jo kuulleetkin näistä aivan ihanista meikeistä, joka todella on kaiken niiden saaneen hehkutuksen arvoisia! Lumene on tehnyt jättimäisen loikan kohti kansainvälisempää ilmettä ja panostanut valtavasti niin tuotteiden laatuun kuin uuteen raikkaaseen ilmeeseen. Suomalaisuus, aitous ja luonnollisuus ovat tärkeitä arvoja, jotka välittyvät läpi koko brändin nyt entistä vahvemmin.

Instant Illumination -meikkisarjassa on yhteensä seitsemän tuotetta. Kyseessä on täysin uudenlainen meikkisarja, joka koostuu ainoastaan kevyistä nestemäisistä tuotteista. Tuotteissa yhdistyy ihonhoidon ja meikin parhaat ominaisuudet ennennäkemättömällä tavalla. Tuotteet kosteuttava ja heleyttävät saaden ihon näyttämään raikkaan hehkuvalta ja viimeistellyltä. Poskipuna ja aurinkopuuteri ovat siis historiaa, sillä nyt varjostetaan kasvoja hehkupisaroilla ja tuodaan punaa kasvoille poskipunapisaroilla. Ihanaa!

Rakastan kevyttä ja kuulasta meikkipohjaa. En voi sietää paksuja pakkelimaisia kerroksia vaan haluan aina, että iho voi hengittää vaikka kasvoilla olisikin meikkiä. Lumenen Instant Glow sävyseerumin avulla pystyn luomaan kasvoilleni juuri sen haluamani kevyen meikkipohjan. Seerumin kevyt koostumus kosteuttaa ja tasoittaa ihoa saaden samalla kasvot näyttämään luonnollisen hehkuvilta. Sävyseerumi sulautuu kauniisti ihoon ja lopputulos on todella luonnollinen. Ohuen koostumuksen ansioista tuotetta voi myös kerrostaa hieman peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ihon pienten virheiden korjaamiseen voi käyttää myös samaan Instant Illumination sarjaan kuuluvaa seerumipeitevoidetta. Sävyseerumin tavoin peitevoidekin on koostumukseltaan ihanan kevyt ja sitäkin on mahdollista kerrostaa niin halutessaan. Itse käytän tuotteiden levittämiseen siihen tarkoitettua sivellintä, mutta yhtä hyvin sävyseerumia voi taputella iholle huolettomasti sormillakin.

Kuulaan ja kevyen meikkipohjan lisäksi haluan aina, että kasvoillani on pieni päivetys ja hehku. Vaikka olemmekin menossa kohti synkempää vuodenaikaa, ei se tarkoita, että kasvojen pitäisi olla kalpean harmaat. Onneksi Lumene on luonut tähän meikkisarjaan myös Instant Glow hehkupisarat, joilla saa iholle hetkessä lämintä auringon hehkua. Itse käytän tuotetta kevyiden varjostusten tekoon. Hyvä vinkki on myös sekoittaa muutama tippa hehkupisaroita sävyseerumiin, jolloin koko meikkipohjasta tulee aavistuksen päivettyneempi.

lumenekollaasi5

Monien mahtavien tuotteiden joukosta omat suosikkituotteeni ovat kuitenkin heleää korostusta tuovat valopisarat. Ah, miten ihana tuote! Valopisaroita voi käyttää sellaisenaan kasvoille korostusta tuomaan tai sekoittaa sävyseerumiin, jolloin koko meikkipohja saa astetta enemmän hehkua. Muusta meikkisarjasta poiketen, valopisaroita saa kahdessa eri sävyssä – Rosy Dawn (kuvassa) antaa kasvoille roosaan taittuvan kauniin hehkun ja Shimmering Dusk (valkoinen) valopisaroilla saa aikaan hieman näyttävämmän korostusefektin. Koko meikkisarjan tuotteiden nestemäisen koostumuksen ansiosta tuotteita voi huoletta sekoitella keskenään ja näin saada aikaa haluamansa lopputuloksen.

Luonnollisuus on kaunista, joten eihän siis piilotella suomalaista kauneuttamme paksujen meikkikerrosten alle! Korostetaan mielummin kasvojemme kauneimpia kohtia ja annetaan ihomme hehkua luonnollisesti. Älä ole jonkun toisen tulkinta kauniista <3

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi neljä upeaa Lumenen Instant Illumination meikkisarjan tuotetta. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen mikä on sinun mielestäsi luonnollista kauneutta? Aikaa kommentoimiseen on keskiviikkoon 9.11.16 klo 21 asti. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan! 

Edit: Kilpailu on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos paljon kaikille osallistuneille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

197 kommenttia

  1. Jutta 07.11.2016

    Minusta luonnollinen kauneus tulee ihmisen sisältä. Hymy, iloisuus, hyvä itsetunto ja aitous luovat kauneuden 🙂

    Vastaa
  2. Ems 07.11.2016

    Mielestäni ihminen, joka voi hyvin sekä sisältä että ulkoa on luonnolisen kaunis 🙂

    Vastaa
  3. Venla K. 07.11.2016

    Luonnolliseen kauneuteen voi pitkälti vaikuttaa itse. Hymyllä, hiuksilla, ihon kunnolla ja jopa hampailla on tähän mun mielestä suuri vaikutus. Kun nämä asiat ovat edes jotenkin kunnossa, ihminen on mun mielestä uskomattoman kaunis. En nyt siis sano että vain he, joilla nämä asiat olisivat täydellisessä tasapainossa, olisivat kauniita. Mutta jokainen voi omilla teoillaan ja valinnoillaan, kuten tupakoimattomuudella ja runsaalla vedenjuonnilla vaikuttaa näihin. Mutta jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis. Ja toiset hehkuu luonnostaan, me muut tarvitaan siihen vaan oikeat tuotteet.

    Vastaa
  4. Annika 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on aito hymy ja itsevarmuus. Mielestäni luonnollinen kauneus ei vaadi meikkiä ollenkaan 🙂

    Vastaa
  5. Päivi Heinonen 07.11.2016

    Omien piirteiden kaunistaminen huomaamattomalla tavalla on luonnollista kauneutta. Vaikka meikkiä olisi paljon, sen ei tarvitse näyttää siltä. Liiallisten kontrastien korostaminen ei ole luonnollista kauneutta. Ja kun tuotteet ovat hoitavia, voiko niitä edes pitää samalla tavalla meikkeinä, sillä ovat myös osa kauneudenhoitoa.

    Vastaa
  6. Anna 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus tulee minunkin mielestäni ihmisen sisältä, aito hymy ja positiivisuus saa ihmisen hehkumaan ja näyttämään aina kauniilta!

    Vastaa
  7. Ssss 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on aito hymy sekä terve ja hyvä itsetunto asiassa kuin asiassa. Hymy ilahduttaa myös muita ja hyvä itsetunto heijastuu aivan kaikkeen ihmisessä.

    Vastaa
  8. Sofia 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni olla rohkeasti oma itsensä.

    Vastaa
  9. Cioccolato 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on se kun ihmiset ovat omia itsiään eivätkä esitä yhtään mitään.

    Vastaa
  10. Heidi K 07.11.2016

    Paljon olen hehkutusta Lumenen tuotteista kuullut, vielä jäi hyllyyn oma purkkini mutta näytteen nappasin ja testausta odottaa, odotukset ovat korkealla 🙂

    Vastaa
  11. Mia T 07.11.2016

    Mielestäni luonnollista kauneutta on kun on sinut itsensä kanssa. Kun voi hyvin pään sisällä, se hehkuu myös kasvoilla.

    Vastaa
  12. Heta 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee sisältä ja näkyy ulkoisesti hymynä ja vielä lisäksi terveen hehkuvana ihona ja puhtaan kiiltävinä hiuksina 🙂

    Vastaa
  13. lottas 07.11.2016

    mulle tulee jotenkin aina mieleen, että se on kaunista kun kohtelee toisia hyvin. hymy ja se että haluaa ajatella toisista hyvää, on kaunista. 🙂

    Vastaa
  14. Maikki 07.11.2016

    Kuulostaapa ihanalle! Hyvä Lumene! Luonnollista kauneutta on juuri se, että näyttää luonnollisen kauniille eikä laitetulle.

    Vastaa
  15. Henna 07.11.2016

    Näitä tuotteita kävinkin jo kaupassa hypistelemässä, kerrassaan ihania… 🙂 Mielestäni luonnollinen kauneus lähtee ennen kaikkea sisältä – hyvästä ja terveestä olosta sekä itsetunnosta. Ja ulospäin se näkyy säteilevänä hymynä, eikä niillä näppyjen tai ryppyjen määrällä ole väliä!

    Vastaa
  16. Katariina 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee sisimmästä; hyvä itsetunto, ystävällisyys ja aitous luovat kauneutta mikä hehkuu ulospäin. Hymy ja terve itsevarmuus eivät petä koskaan!

    Vastaa
  17. Eeva 07.11.2016

    Näitä ihania uutuuksia olen käynyt hypistelemässä, purkitkin ovat jo todella upeita, joten olisi ihanaa tietää, kuinka upeita ne ovat sisältä!

    Luonnollinen kauneus lähtee ehdottomasti sisältä. On ihanaa katsella ihmisiä, jotka huokuvat itsevarmuuttaa, hyvää fiilistä ja tietynlaista zen-asennetta elämää kohtaan.

    Vastaa
  18. Tiia 07.11.2016

    Kauneutta on sisältä kumpuava rakkaus! Rakastunut ihminen on kaunis ja myös tuntee itsensä kauniiksi <3

    Vastaa
  19. Lara 07.11.2016

    Itsevarmuus, aitous ja hymy ovat luonnollisen kauneuden peruspilareita!

    Vastaa
  20. Lotta 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee sisältä, käyttäytymisestä ja hymystä <3 luonnollisen kaunis ihminen omaa hyvän itsetunnon ja hyväksyy itsensä hyvine ja huonoine puolineen <3 mutta minusta hymy, aitous ja ystävällisyys on isoin asia 🙂

    Vastaa
  21. Emmi 07.11.2016

    Mielestäni luonnollisessa kauneudessa henkilöstä huokuu se, että hän uskaltaa olla oma itsensä ja tietää, että se riittää eikä yliyrittämiselle ole tarvetta. Usein tällainen henkilö on ystävällinen ja huomioiva myös muita kohtaa. Ulkoisesti luonnollinen kauneus koostuu puhtaasta ja raikkaasta olemuksesta, vaatteista jotka sopivat kantajalleen sekä kevyestä meikistä joka korostaa parhaita puolia.

    Vastaa
  22. Petra 07.11.2016

    Minusta luonnollista kauneutta on tuntea sisällään että rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on…onnellinen ihminen hymyilee luonnostaan, on sitten meikitön saunanraikkaana tai upeasti meikattuna juhlagaalassa..

    Vastaa
  23. Suvi 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on ”meikitön” meikki, joka korostaa parhaita puoliasi ja tuo hymyn huulille, kun katsot itseäsi peilistä!

    Vastaa
  24. Juuli Kaipainen 07.11.2016

    Luonnollinen hehku tulee sisältäpäin, kun ihmisellä on hyvä ja itsevarma olo itsestään, se välittyy ulospäin. Aitous, hymy ja tarttuva nauru ovat ihania!

    Vastaa
  25. Annikki 07.11.2016

    Mielestäni luonnollista kauneutta on hyvinvoiva iho. Kun iho voi hyvin, on sen pieni ehostus helppoa ja lopputulos kaunis.

    Vastaa
  26. Sanna 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni itsensä rohkeasti ja tyylikkäästi kantaminen, jollain tavalla erilainen ja persoonallinen, massasta poikkeava tyyli sekä terve hehku. Itsessäni arvostan hyvää ihoa, jota korostan mielellään hyvin kevyellä meikillä. Uskon, että nämä tuotteet sopisivat siihen tarkoitukseen täydellisesti. 🙂

    Vastaa
  27. Janna R 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on ulkoilun jälkeen punoittavat posket ja kaunis hymy! 🙂 Kevyt ehostus on ihana asia, koska niin voi korostaa omia parhaita puoliaan.

    Vastaa
  28. Olivia 07.11.2016

    Minulle luonnollista kauneutta on syvältä huokuva itsevarmuus, ilo ja terveelliset elämäntavat. Kauneus on paljon muutakin kuin vain ulkoisia tekijöitä, myös ihmisen sisin voi olla kaunis; säteilevä luonne, välittäminen ja herkkyys on kaunista ❤️

    Vastaa
  29. santtu64 07.11.2016

    Suomalainen kauneus on perinteistä kumpuavaa sisäistä ja pohjolan naisten ulkoistakin kauneutta, vahvaa, voimakkuutta uhkuvaa ja samalla herkkää kauneutta, jota valovoimaisuutta korostamalla voimme luoda esimerkin universaalisesti; hyväksytään itsemme ja toisemme sellaisena kuin olemme, ihanina itsenämme!:)

    Vastaa
  30. Haidi 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on, kun ihmiset uskaltavat olla omia itsejään. Näyttäväkin meikki voi olla luonnolline, mutta itse ihannoin sinun tavoin ihon luonnollisuutta korostavaa melko naturel sävyistä meikkiä 🙂

    Vastaa
  31. tanjatu 07.11.2016

    Aito hymy, raikkaus ja oman persoonallisuuden näyttäminen. 🙂

    Vastaa
  32. leenu 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on korostaa omia hyviä piirteitä ja pitää yleisesti ottaen yleisolemus siistinä (hiukset, kynnet, kulmakarvat jne). Olen myös sitä mieltä, että hymy kaunistaa aina ?

    Vastaa
  33. Nea 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni se, että ihmisen hyvinvointi ja aito sisäinen kauneus hehkuvat ulospäin.

    Vastaa
  34. Riikka 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on hymy, joka ulottuu korviin asti!

    Vastaa
  35. Jenni 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on hymy sekä hyvä itsetunto.

    Vastaa
  36. Venla 07.11.2016

    luonnollista kauneutta on hehkuvat, kevyesti päivettyneet kasvot:) jokainen on kaunis omalla luonnollisella tavallaan!

    Vastaa
  37. Outi M. 07.11.2016

    Aitous, oma hyvä olo ja itsevarmuus ovat hyvä pohja jota voi korostaa kauniilla kevyellä ehostuksella.

    Vastaa
  38. Sanela 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus tulee sisältä päin nöyrä, mutta itsevarma olemus tekee naisesta kauniin. Aito hymy ja pilke silmässä ei siihen muuta tarvitse. Kevyt meikki tukee kauniita piirteitä kasvoilla

    Vastaa
  39. Päivi 07.11.2016

    Olla omana itsenään, sellaisena kuin on. Korostaa omia kauniita piirteitä kevyen ja luonnollisen meikin avulla. Itsellä ollut tarkoitus myös kokeilla Lumenen uusia merkkituotteita. Kiitos sinulle kun kerroit niistä, aion ehdottomasti kokeilla!

    Vastaa
  40. taina 07.11.2016

    Mielestäni luonnollista kauneutta on se, kun ihminen voi hyvin ja on sinut itsensä kanssa, hyväolo säteilee ympärille aitona hymynä! 🙂 Kiitos kauniista inspiroivasta blogista! :))

    Vastaa
  41. Hymytyttö 07.11.2016

    Tätä tuotesarjaa on odotettu kauan. Mahtavaa kuinka Lumene on lähtenyt kehittämään tuotteitaan tähän suuntaan!

    Luonnollista kauneutta on itsevarmuus,joka tulee henkilön hyväksyttyä itsensä juuri sellaisena kuin on. Naiset, turha kätkeä itseään paksun meikin alle. Hehku mikä lähtee sydämestä välittyy kaikille. 🙂

    Vastaa
  42. Vmmm 07.11.2016

    Ihan ehdottomasti ja yksinkertaisesti hymy!

    Vastaa
  43. Krista 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on puhtaat, kiiltävät hiukset ja puhtaat, kosteutetut kasvot. Aito hymy ja itsevarmuus ovat piste iin päälle.

    Vastaa
  44. EmmaK 07.11.2016

    Täytyy kyllä testata näitä tuotteita, tai ehkäpä onni suosii. Luonnonkaunis ihminen on minun mielestä aidosti toisista ihmisistä ja ympäristöstään kiinnostunut, hymyilevä ja kohtelias henkilö. Elämän aikana on saanut huomata, miten kerta toisensa jälkeen ystävällinen ja lämmin käytös saa itse kunkin loistamaan. ?

    Vastaa
  45. Nette 07.11.2016

    Aito hymy ja sisäisesti kaunis ihminen!
    Luonnollinen kauneus kumpuaa mielestäni meistä syvemmältä 🙂

    Vastaa
  46. TKS 07.11.2016

    Pakkasen puremat posket juuri nyt!

    Vastaa
  47. Mia 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on saunan jälkeinen hehku puhtaalla iholla

    Vastaa
  48. Ilona 07.11.2016

    Näyttää niin ihanilta nuo tuotteet! Luonnollista kauneutta on mielestäni se että uskaltaa olla oma itsensä, oli se sitten meikillä tai ilman 🙂

    Vastaa
  49. Nel 07.11.2016

    Kauneutta on aito hymy, iloisuus, hyvät käytöstavat, ystävällisyys muita kohtaan. ❤️

    Vastaa
  50. Jenna 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on puhdas ja kosteutettu iho kauniina pakkaspäivänä.

    Vastaa