LUONNOLLISTA HEHKUA

*Postaus toteutettu yhteistyössä Lumenen kanssa

Raikas, luonnollinen ja puhdas – Kuten Suomen luonto, on nainenkin kauneimmillaan silloin kun hän on mahdollisimman luonnollinen. Nuorempana käsitykseni kauneudesta oli varsin toinen. Ihailin naisia, jotka olivat viimeisen päälle pyntättyjä, täydessä meikissä ja korkeat korot jalassa arkenakin. Muistan kuinka itsekin yritin jäljitellä tätä ihannetta ja vahva meikki oli itselleni enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Vuosien varrella käsitykseni kauneudesta on kuitenkin heittänyt kuperkeikan. Enää en ihaile superpyntättyjä naisia vaan pikemminkin ihailen ja arvostan ihmisiä, jotka uskaltavat olla aitoja ja täysin luonnollisia.

Olenkin siis todella iloinen, että pääsin yhteistyössä Lumenen kanssa kertomaan teille heidän uudesta Instant Illumination -meikkisarjastaan. Olen varma, että monet teistä ovat jo kuulleetkin näistä aivan ihanista meikeistä, joka todella on kaiken niiden saaneen hehkutuksen arvoisia! Lumene on tehnyt jättimäisen loikan kohti kansainvälisempää ilmettä ja panostanut valtavasti niin tuotteiden laatuun kuin uuteen raikkaaseen ilmeeseen. Suomalaisuus, aitous ja luonnollisuus ovat tärkeitä arvoja, jotka välittyvät läpi koko brändin nyt entistä vahvemmin.

Instant Illumination -meikkisarjassa on yhteensä seitsemän tuotetta. Kyseessä on täysin uudenlainen meikkisarja, joka koostuu ainoastaan kevyistä nestemäisistä tuotteista. Tuotteissa yhdistyy ihonhoidon ja meikin parhaat ominaisuudet ennennäkemättömällä tavalla. Tuotteet kosteuttava ja heleyttävät saaden ihon näyttämään raikkaan hehkuvalta ja viimeistellyltä. Poskipuna ja aurinkopuuteri ovat siis historiaa, sillä nyt varjostetaan kasvoja hehkupisaroilla ja tuodaan punaa kasvoille poskipunapisaroilla. Ihanaa!

Rakastan kevyttä ja kuulasta meikkipohjaa. En voi sietää paksuja pakkelimaisia kerroksia vaan haluan aina, että iho voi hengittää vaikka kasvoilla olisikin meikkiä. Lumenen Instant Glow sävyseerumin avulla pystyn luomaan kasvoilleni juuri sen haluamani kevyen meikkipohjan. Seerumin kevyt koostumus kosteuttaa ja tasoittaa ihoa saaden samalla kasvot näyttämään luonnollisen hehkuvilta. Sävyseerumi sulautuu kauniisti ihoon ja lopputulos on todella luonnollinen. Ohuen koostumuksen ansioista tuotetta voi myös kerrostaa hieman peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ihon pienten virheiden korjaamiseen voi käyttää myös samaan Instant Illumination sarjaan kuuluvaa seerumipeitevoidetta. Sävyseerumin tavoin peitevoidekin on koostumukseltaan ihanan kevyt ja sitäkin on mahdollista kerrostaa niin halutessaan. Itse käytän tuotteiden levittämiseen siihen tarkoitettua sivellintä, mutta yhtä hyvin sävyseerumia voi taputella iholle huolettomasti sormillakin.

Kuulaan ja kevyen meikkipohjan lisäksi haluan aina, että kasvoillani on pieni päivetys ja hehku. Vaikka olemmekin menossa kohti synkempää vuodenaikaa, ei se tarkoita, että kasvojen pitäisi olla kalpean harmaat. Onneksi Lumene on luonut tähän meikkisarjaan myös Instant Glow hehkupisarat, joilla saa iholle hetkessä lämintä auringon hehkua. Itse käytän tuotetta kevyiden varjostusten tekoon. Hyvä vinkki on myös sekoittaa muutama tippa hehkupisaroita sävyseerumiin, jolloin koko meikkipohjasta tulee aavistuksen päivettyneempi.

lumenekollaasi5

Monien mahtavien tuotteiden joukosta omat suosikkituotteeni ovat kuitenkin heleää korostusta tuovat valopisarat. Ah, miten ihana tuote! Valopisaroita voi käyttää sellaisenaan kasvoille korostusta tuomaan tai sekoittaa sävyseerumiin, jolloin koko meikkipohja saa astetta enemmän hehkua. Muusta meikkisarjasta poiketen, valopisaroita saa kahdessa eri sävyssä – Rosy Dawn (kuvassa) antaa kasvoille roosaan taittuvan kauniin hehkun ja Shimmering Dusk (valkoinen) valopisaroilla saa aikaan hieman näyttävämmän korostusefektin. Koko meikkisarjan tuotteiden nestemäisen koostumuksen ansiosta tuotteita voi huoletta sekoitella keskenään ja näin saada aikaa haluamansa lopputuloksen.

Luonnollisuus on kaunista, joten eihän siis piilotella suomalaista kauneuttamme paksujen meikkikerrosten alle! Korostetaan mielummin kasvojemme kauneimpia kohtia ja annetaan ihomme hehkua luonnollisesti. Älä ole jonkun toisen tulkinta kauniista <3

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi neljä upeaa Lumenen Instant Illumination meikkisarjan tuotetta. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen mikä on sinun mielestäsi luonnollista kauneutta? Aikaa kommentoimiseen on keskiviikkoon 9.11.16 klo 21 asti. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan! 

Edit: Kilpailu on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos paljon kaikille osallistuneille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

197 kommenttia

  1. Enja 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni omien hyvien piirteiden korostaminen, ei liian raskas meikkipohja ja kaunis hehku kasvoilla. Ei siis mustia kulmakarvoja ja aivan liian suuria rajauksia. Olen kuullut niin paljon hyvää näistä lumenen uutuuksista että hyppisin riemusta päästä kokeilemaan !

    Vastaa
  2. Minna 07.11.2016

    Minusta luonnollista kauneutta on aito hymy, kiiltävät hiukset ja hyväkuntoinen, hehkuva iho 🙂

    Vastaa
  3. Elina Mäkilä 07.11.2016

    Oi kiva kun kirjoitti noista tuotteista, oon niitä paljon hypistellyt ja pohtinut että kannattaako kokeilla. Tykkään tosi paljon lukea sun blogia ja saan sulta tosi paljon vinkkejä pukeutumiseen ja hyviin hankintoihin. Kiitos siitä. Mutta vastaus tohon kysymykseen, niin mun mielestä parasta mitä ihminen voi tehdä kauneutensa eteen on hymyillä. Ei ole minusta kauniimpaa asiaa kuin aitohymy, toimii niin naisilla kuin miehilläkin.

    Vastaa
  4. Janem 07.11.2016

    Voi Lumene!:) Luonnollista kauneutta on mun mielestä hymy ja aitous! Ei yritetä olla mitään muutakuin on <3

    Vastaa
  5. Elina 07.11.2016

    Paras asia mitä voi kauneutensa eteen tehdä on hymyillä. Ei ole kauniimpaa asiaa kuin aitohymy, toimii naisilla ja miehillä yhtä hyvin. Kiitos kun kerroit näistä tuotteista, olen paljon niitä hypistellyt ja pohtinut, että kannattaako kokeilla. 🙂

    Vastaa
  6. Jennnnnni 07.11.2016

    Kauneinta on mielestäni myös ennenkaikkea luonnollinen meikki ja omien piirteiden korostaminen. Tuoda hyvät omat puolet esiin. Olen niin innoissani näistä uutuuksista! Talvella kun tuntuu, että iho on niin kuivan näköinen. Näillä varmasti saadaan kyllä eloa kasvoihin ja tätä kautta myös ainakin itselle itsevarmemman olon.

    Vastaa
  7. Jonna 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee ensisijaisesti kehon sisältä. Tärkeää on hyvä olo ja itsevarmuus.

    Vastaa
  8. Marika 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni hyvän olon ja energian tuoma hehku kasvoilla, ulkoilusta saatu puna poskilla sekä sisältä kumpuavan luonteen ja persoonan näyttäminen rohkeasti hymyilemällä ja hyväksymällä itsensä juuri sellaisena upeana yksilönä mitä itse on!

    Vastaa
  9. niina 07.11.2016

    Niin klisee mutta täysin totta, luonnollinen kauneus tulee mielestäni sisältä päin. Ystävällisyys, toisista välittäminen ja aito hymy, tekevät jokaisesta kauniin.

    Vastaa
  10. jaana 07.11.2016

    ihania tuotteita! luonnollista kauneutta voisi olla puhtaus, raikkaus, vaaleus, kuulaus

    Vastaa
  11. LindaR 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus on sitä mielestäni, ettei yritä liikaa muuttaa ja peittää omia persoonallisia piirteitä, jotka tekevät meistä ainutlaatuisia. Ollaan ylpeitä myös niistä omista virheistä ja korostetaan omia parhaita puolia!

    Vastaa
  12. elena 07.11.2016

    Mielestäni luonnollista kauneutta tuo esiin hymyily ja parhaiden puolien korostus.

    Vastaa
  13. Lisabel 07.11.2016

    Minusta luonnollisesti kaunista on itsestä ja ulkoisesta olemuksesta huolehtiminen! Terveydestä, ihosta, hiuksista, unesta ja ruokavaliosta huolehtiminen näkyy positiivisella tavalla kauas 🙂 Tietysti myös pieni ehostaminen juuri esim. meikeillä tuo omat parhaat piirteet esiin!

    Vastaa
  14. Inna Helander 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on hyvinvoivan ihmisen aito hymy ja onnellisuus. ♡

    Vastaa
  15. Salla 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on ihmisen aitous, jota korostaa luonnollinen hymy ja sitä voi korostaa kuulaalla meikkipohjalla omia piirteitä korosten. Jos vähempi on enemmän, ja onnistumiseen tarvitaan kuulas pohja, siistityt kulmat ja terveet hiukset. Ja se hymy! <3

    Vastaa
  16. Jepu 07.11.2016

    Kaunis, raikas meikki, hymy ja pilke silmäkulmassa 🙂 Ihania tuotteita, olisi ihana päästä testaamaan. Myös sarjan huulituote kiinnostaa. Mitä mieltä olet siitä, suosittelisitko?

    Vastaa
  17. Ida 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on aito hymy, hehkuva iho ja hyvin hoidetut hiukset. Luonnolliseen kauneuteen kuuluu myös kevyt ja raikas meikki 🙂

    Vastaa
  18. Katariina Kiili 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on ennen muuta hymy ja positiivinen elämänasenne. Pidän kauniina sellaista ihmistä, joka arvostaa itseään ja pitää itsestään huolta. Koen, että itse olen kauneimmillani kesällä mökillä hieman päivettyneenä saunan jälkeen pyyhe päällä.

    Vastaa
  19. Sandra 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus tulee sisältäpäin ja se miten näytät sitä ulospäin, luonnollinen kauneus on itsevarmuutta,terveelliset elämäntavat omaava henkilö, pystyy nykypäivänä hyväksymään oman kauneuden , eikä sorru houkutuksiin millä pystyy muokata ulkonäköä ja tottakai fresh lookki on kaiken a ja o. Monet peittävät liiallisella meikillä omaa epävarmuutta, harmi sillä jokainen meistä on kaunis omalla tavalla.

    Vastaa
  20. Maiju 07.11.2016

    Minusta kauneinta on luonnollinen, aito hymy sekä onnellisuus, joka hehkuu kasvoilla. Itseni luonnonkauniiksi tunnen varsinkin saunanraikkaana.
    Kiitos blogistasi! Olen saanut hurjasti vinkkejä juuri luonnolliseen meikkaamiseen ja nämähän tuotteet olisivat varmasti piste i:n päälle. Mukavaa syksyn jatkoa!

    Vastaa
  21. Ella 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on olla oma itsensä ja korostaa parhaita puoliaan. Tämän postauksen ansiosta tuli heti tarve lähteä kauppaan ja ostaa kyseisiä Lumenen uutuuksia, niin ihanilta kuulostavat ja näyttävät sinulla Metti! 🙂

    Vastaa
  22. Annie 07.11.2016

    Hymystä ja iloisista silmistä välittyvä aitous on kaunista!

    Vastaa
  23. Riikka 07.11.2016

    Ihana lukea näistä uutuuksista, juuri niitä kaupassa ihastelin.
    Luonnollista kauneutta on mielestäni aitous ja rohkeus näyttäytyä maailmalle omana itsenään. Monesti nuoret naiset juuri ihastelevat toisten lookeja, kuten sinäkin kirjoitit. Kun oma tyyli löytyy, itsevarmuus ja säteily tulevat sen mukana.

    Vastaa
  24. Eveliina 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on aito hymy ja naururypyt <3

    Vastaa
  25. Sara 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee sisältäpäin! Omasta itsestä huolehtiminen niin henkisesti kuin fyysisestikin tuo luonnollisen hehkun kasvoille. Myös kaunis hymy on mielestäni luonnollista kauneutta.

    Vastaa
  26. Anni 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on vilpitön, ystävällinen hymy.

    Vastaa
  27. Ulla 07.11.2016

    Ihania uutuuksia! Minusta luonnollista kauneutta on kaunis iho ja hiukset. Mielestäni raikkaalla meikillä voi korostaa omia hyviä piirteitä. Liiallinen meikki ja kasvojen muotoilu on liian epäaitoa!

    Vastaa
  28. Karoliina Eklund 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni olla oma aito itsensä sellaisenaan kuin on! Jokainen meistä on erilainen ja senpä takia pitäisi kaikkien saada olla juuri sellaisia kuin he itse haluavat! Ketään ei voi määritellä toisen ihmisen näkemystä kauneudesta sillä jokaisella on siihen oma näkemyksensä. Meikkien sijaan kauneutta on aito hymy:)

    Vastaa
  29. IdaL 07.11.2016

    Luonnonkauniista ihmisestä hehkuu onnellisuus ja arvostus omaa itseä kohtaan. Kaunis ihminen on aito, ystävällinen ja tyytyväinen itseensä juuri sellaisena kuin on.

    Vastaa
  30. Jenni 07.11.2016

    Luonnollinen omia hyviä piirteitä korostava meikki, hehkuva iho, hymy

    Vastaa
  31. Kamilla 07.11.2016

    Tuotteet kuulostavat ihanilta, pakko päästä testaamaan! Luonnollista kauneutta omasta mielestäni on ihmisestä itsestään sisältä lähtevä itsevarmuus ja oman itsensä arvokkaasti kantaminen. Se kun itseä arvostaa ja luottaa omaan olemukseensa juuri sellaisena kuin se on, turhia kikkailematta. Me ollaan kauniita juuri tälläisina kuin olemme, annetaan sen näkyä myös ulospäin<3

    Vastaa
  32. Rea 07.11.2016

    Aitous on luonnollista kauneutta.

    Vastaa
  33. Johanna 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on valloittava hymy, kevyt meikki, jos sitäkään ja se että on vain oma valloittava itsensä.
    Ihanat kuvat ja arvonta! Näitä tuotteita on pakko päästä testaamaan!! 🙂

    Vastaa
  34. Near 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on itsevarmuus ja omien parhaiden puolien korostaminen. Kaiken kruunaa aina hymy ja positiivinen asenne 🙂

    Vastaa
  35. Vivi 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on ihon hehku heti heräämisen tai saunan jälkeen.

    Vastaa
  36. Essi 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni aito ja ihana hymy sekä sisäinen hyvinvointi, joka näkyy ulospäin. Itse olen kauneimmillani silloin, kun olen rakastunut ja onnellinen, eli juuri nyt 🙂

    Vastaa
  37. Sari 07.11.2016

    Hymy, puhtaus ja heleys!

    Vastaa
  38. Vilpuri 07.11.2016

    Se on sitä, että on sinut itsensä kanssa ja kantaa itsensä arvokkaasti. Silloin ihminen hehkuu.

    Vastaa
  39. Vuh 07.11.2016

    Minun mielestä luonnollista kauneutta on hehkuva meikitön iho <3 (Itsellä se jää aina vaan haaveeksi kun on aknen jäljiltä naama kuin perunapelto :P) Myös se on luonnollista kauneutta, kun istuu meikittä mökkisaunassa tukka sotkunutturalla 🙂

    Vastaa
  40. anne-maria 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on se, että pyrkii hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on. Ja aito ja onnellinen hymy on todella kaunista 🙂

    Vastaa
  41. Hanna H. 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on hymy ja itsevarmuus ?.

    Vastaa
  42. hheidi 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on sisäisesti kaunis ihminen, sisäinen hyvyys näkyy päällepäin. <3

    Vastaa
  43. Nanna 07.11.2016

    Aito hymy!

    Vastaa
  44. Tiia 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on kevyt ja luonnollinen meikki sekä hymy. Korostaa omia hyviä piirteitä ja uskaltaa olla rohkeasti se kuka on.

    Vastaa
  45. Elisa 07.11.2016

    Kauneutta on itsevarmuus ja kyky olla oma itsensä virheineen kaikkineen. 😀

    Vastaa
  46. Tuuli 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on hymy ja terve hehku vaikka liikunnan jälkeen.

    Vastaa
  47. Oona 07.11.2016

    Mielestäni luonnollisen kaunis ihminen ei tarvitse juurikaan meikkiä. Riittää, että itse on tyytyväinen ulkonäköönsä. Itsevarmuus on kaikista paras kosmetiikka:)

    Vastaa
  48. Pia 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni ulkoilun jälkeinen raikkaus ja kevyt ehostus esim näillä Lumenen tuotteilla.

    Vastaa
  49. johannaev 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on pakkasen tai saunan hehkuttama iho, punaiset posket ja onnellinen hymy.

    Vastaa
  50. Jenny 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on itsevarmuus ja sellainen hymy joka paistaa silmistä asti. Itse tykkään korostaa vielä näitä asioita kevyellä meikillä joka tuo sopivasti esiin omia hyviä piirteitä ja päinvastoin häivyttää niitä ”heikkouksia” :).

    Vastaa