LUONNOLLISTA HEHKUA

*Postaus toteutettu yhteistyössä Lumenen kanssa

Raikas, luonnollinen ja puhdas – Kuten Suomen luonto, on nainenkin kauneimmillaan silloin kun hän on mahdollisimman luonnollinen. Nuorempana käsitykseni kauneudesta oli varsin toinen. Ihailin naisia, jotka olivat viimeisen päälle pyntättyjä, täydessä meikissä ja korkeat korot jalassa arkenakin. Muistan kuinka itsekin yritin jäljitellä tätä ihannetta ja vahva meikki oli itselleni enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Vuosien varrella käsitykseni kauneudesta on kuitenkin heittänyt kuperkeikan. Enää en ihaile superpyntättyjä naisia vaan pikemminkin ihailen ja arvostan ihmisiä, jotka uskaltavat olla aitoja ja täysin luonnollisia.

Olenkin siis todella iloinen, että pääsin yhteistyössä Lumenen kanssa kertomaan teille heidän uudesta Instant Illumination -meikkisarjastaan. Olen varma, että monet teistä ovat jo kuulleetkin näistä aivan ihanista meikeistä, joka todella on kaiken niiden saaneen hehkutuksen arvoisia! Lumene on tehnyt jättimäisen loikan kohti kansainvälisempää ilmettä ja panostanut valtavasti niin tuotteiden laatuun kuin uuteen raikkaaseen ilmeeseen. Suomalaisuus, aitous ja luonnollisuus ovat tärkeitä arvoja, jotka välittyvät läpi koko brändin nyt entistä vahvemmin.

Instant Illumination -meikkisarjassa on yhteensä seitsemän tuotetta. Kyseessä on täysin uudenlainen meikkisarja, joka koostuu ainoastaan kevyistä nestemäisistä tuotteista. Tuotteissa yhdistyy ihonhoidon ja meikin parhaat ominaisuudet ennennäkemättömällä tavalla. Tuotteet kosteuttava ja heleyttävät saaden ihon näyttämään raikkaan hehkuvalta ja viimeistellyltä. Poskipuna ja aurinkopuuteri ovat siis historiaa, sillä nyt varjostetaan kasvoja hehkupisaroilla ja tuodaan punaa kasvoille poskipunapisaroilla. Ihanaa!

Rakastan kevyttä ja kuulasta meikkipohjaa. En voi sietää paksuja pakkelimaisia kerroksia vaan haluan aina, että iho voi hengittää vaikka kasvoilla olisikin meikkiä. Lumenen Instant Glow sävyseerumin avulla pystyn luomaan kasvoilleni juuri sen haluamani kevyen meikkipohjan. Seerumin kevyt koostumus kosteuttaa ja tasoittaa ihoa saaden samalla kasvot näyttämään luonnollisen hehkuvilta. Sävyseerumi sulautuu kauniisti ihoon ja lopputulos on todella luonnollinen. Ohuen koostumuksen ansioista tuotetta voi myös kerrostaa hieman peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ihon pienten virheiden korjaamiseen voi käyttää myös samaan Instant Illumination sarjaan kuuluvaa seerumipeitevoidetta. Sävyseerumin tavoin peitevoidekin on koostumukseltaan ihanan kevyt ja sitäkin on mahdollista kerrostaa niin halutessaan. Itse käytän tuotteiden levittämiseen siihen tarkoitettua sivellintä, mutta yhtä hyvin sävyseerumia voi taputella iholle huolettomasti sormillakin.

Kuulaan ja kevyen meikkipohjan lisäksi haluan aina, että kasvoillani on pieni päivetys ja hehku. Vaikka olemmekin menossa kohti synkempää vuodenaikaa, ei se tarkoita, että kasvojen pitäisi olla kalpean harmaat. Onneksi Lumene on luonut tähän meikkisarjaan myös Instant Glow hehkupisarat, joilla saa iholle hetkessä lämintä auringon hehkua. Itse käytän tuotetta kevyiden varjostusten tekoon. Hyvä vinkki on myös sekoittaa muutama tippa hehkupisaroita sävyseerumiin, jolloin koko meikkipohjasta tulee aavistuksen päivettyneempi.

lumenekollaasi5

Monien mahtavien tuotteiden joukosta omat suosikkituotteeni ovat kuitenkin heleää korostusta tuovat valopisarat. Ah, miten ihana tuote! Valopisaroita voi käyttää sellaisenaan kasvoille korostusta tuomaan tai sekoittaa sävyseerumiin, jolloin koko meikkipohja saa astetta enemmän hehkua. Muusta meikkisarjasta poiketen, valopisaroita saa kahdessa eri sävyssä – Rosy Dawn (kuvassa) antaa kasvoille roosaan taittuvan kauniin hehkun ja Shimmering Dusk (valkoinen) valopisaroilla saa aikaan hieman näyttävämmän korostusefektin. Koko meikkisarjan tuotteiden nestemäisen koostumuksen ansiosta tuotteita voi huoletta sekoitella keskenään ja näin saada aikaa haluamansa lopputuloksen.

Luonnollisuus on kaunista, joten eihän siis piilotella suomalaista kauneuttamme paksujen meikkikerrosten alle! Korostetaan mielummin kasvojemme kauneimpia kohtia ja annetaan ihomme hehkua luonnollisesti. Älä ole jonkun toisen tulkinta kauniista <3

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi neljä upeaa Lumenen Instant Illumination meikkisarjan tuotetta. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen mikä on sinun mielestäsi luonnollista kauneutta? Aikaa kommentoimiseen on keskiviikkoon 9.11.16 klo 21 asti. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan! 

Edit: Kilpailu on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos paljon kaikille osallistuneille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

197 kommenttia

 1. Anne-Maarit Vesala 08.11.2016

  Luonnollista kauneutta on itsevarmuus myös ilman meikkiä. Ja luonnollisuus.

  Vastaa
 2. Sinna 08.11.2016

  Luonnollista kauneutta ovat aitous ja itsevarmuus, hyväksytään itsemme sellaisina kuin olemma 🙂

  Vastaa
 3. Niina 08.11.2016

  Terveet hiukset, kuulas sekä kevyt meikki ja siihen päälle vielä aito hymy. Sitä on mielestäni luonnollinen kauneus.

  Vastaa
 4. Annika 08.11.2016

  Mielestäni jokainen ihminen on kaunis! ja kauneus korostuu sisäisenä kauneutena ulos päin! Aito ystävällinen hymy esimerkiksi jonka voi itse antaa tai saada on sellainen jota ei voi meikillä meikata! Monet saavat meikillä meikkaamalla paljon lisää itsevarmuutta ja sekään ei ole ollenkaan huono juttu vaan sitä kautta näkyy kaikkien meidän persoonallisuus 🙂 ja sekin on kaunista!

  Vastaa
 5. Lotta 08.11.2016

  Lounnollista kauneutta on iloinen elämänasenne ja hymy ?

  Vastaa
 6. Bella 08.11.2016

  Ihana arvonta. Itsevarma, ystävällinen, toiset huomioon ottava ovat ihania asioita ja ne kumpuaa sisältä. Me suomalaiset olemme kuitenkin niin vaaleita, että pieni ehostus on aina paikallaan.

  Vastaa
 7. Katri 08.11.2016

  Luonnollista kauneutta on aito hymy, itsevarmuus ja kaunis käytös sekä muiden huomioonottaminen ja ystävällisyys. Meikissä toivon että trendi menisi luonnollisempaan suuntaan ja contourit ja vahvat ruskeat huulimeikit yms jäisi pois.

  Vastaa
 8. Emilia 08.11.2016

  Minusta luonnollista kauneutta on terve iho, hampaat ja kiiltävät hiukset. Luonnollista kauneutta on myöskin aito hymy sekä itsensä arvostaminen! 🙂

  Vastaa
 9. Amanda 09.11.2016

  Luonnollista kauneutta on monenlaista eri tilanteissa. Tänään tunsin itseni kauniiksi, kun tulin pakkasesta ja lumisateesta vaunulenkiltä, posket punaisina ja sulaneita lumihiutaleita ripsissä. Ihana talvi!

  Vastaa
 10. findianlife 09.11.2016

  Haluan tämän sarjan!! ? Kunpa vain pääsisin Suomeen. Luonnollisen kaunis nainen on itsestään huolta pitävä siten, että ei yritä muuttaa omia piirteitään liialla meikillä, mutta kunnioittaa muita luonnollisella ja asiaankuuluvalla ehostuksella tilanteessa kuin tilanteessa.

  Vastaa
 11. Emppu 09.11.2016

  Mielestäni luonnollinen kauneus lähtee hymystä! Hymyilevä ihminen on yleensä muiden mielestä paljon viehättävämpi kuin suu mutrussa kulkeva.

  Vastaa
 12. Noora 09.11.2016

  Hyvä itsetunto ja aito hymy ❤️

  Vastaa
 13. Salli 09.11.2016

  Mun mielestä luonnollista kauneutta on ennen kaikkea hymy, mutta myös hehkuva iho ja hyväkuntoiset hiukset. 🙂

  Vastaa
 14. juppe 09.11.2016

  mielestäni luonnollinen kauneus tulee esiin ensisijaisesti tekemisen kautta. hymyily, pariskunnan kädestä pitely, pienet lapset innoissaan ensilumesta. kliseistä, mutta totta.

  Vastaa
 15. Anne Yli-Honkaluoma 09.11.2016

  Luonnollinen kauneus lähtee sisältäpäin, muiden arvostaminen ja huomioiminen sekä itsevarmuus unohtamatta tietenkin ulkoista kauneutta kuten hyvin hoidetut hiukset, terve iho , omia piirteitä korostava meikki sekä aito hymy.

  Vastaa
 16. Emma Lilja 09.11.2016

  Luonnollista kauneutta on mielestäni itsevarmuus ja sellainen hymy joka paistaa silmistä asti!

  Vastaa
 17. Heidi 09.11.2016

  Luonnollista kauneutta on hyvänolon hehku kasvoilla ja aito silmiin asti ulottuva hymy.
  Minusta luonnollinen meikki, on myös kaunis. Toivottavasti itsekin opin paremmin korostamaan meikillä hyviä puolia. Nämä tuotteet vaikuttavat ihanan kevyiltä ja tuovat tosiaan ihanaa luonnollista hehkua kasvoille.

  Vastaa
 18. Tuija 09.11.2016

  Luonnollista kauneutta on terveellisen ravinnon ja aktiivisen elämäntavan aikaansaama terve look. Jokainen nainen, joka vielä opettelee korostamaan luonnollisella meikillä omia, parhaita puoliaan, on kaunis. Eikä meikkaamiseen mene edes aikaa, kun on hyvät tuotteet ja tekniikka hallussa. Käytän Lumenea ja suosittelen sitä muillekin!

  Vastaa
 19. Nuu 09.11.2016

  Kiitos kattavasta postauksesta! Mielestäni luonnollista kauneutta parhaimmillaan on sisältä tuleva ilo ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Talvisissa olosuhteissa luonnollista kauneuttaan voi hieman tukea hoitavilla ja kevyillä tuotteilla ?

  Vastaa
 20. Riitta 09.11.2016

  Luonnollinen kauneus = mahd ihon pikku virheiden peittäminen kevyellä meikkivoiteella, kevyt silmä- ja huulimeikki, puhtaat hiukset ja niissä omiin piirteisiin ja tyyliin sopiva leikkaus, iloinen ja positiivinen ilme ja kaunis käytös

  Vastaa
 21. sari 09.11.2016

  Saunan raikas punaposki <3 ja toisaalta pakkasen purema (meikitön) punaposki <3

  Vastaa
 22. Marja 09.11.2016

  Luonnollista kauneutta on hymy, urheilun tai ulkoilun tuoma terve puna poskilla, omien parhaiden puoliensa korostus kevyellä meikillä. Aitous. Nuo Lumenen tuotteet kuulostavat enemmän kuin ihanilta!

  Vastaa
 23. Mikaela 09.11.2016

  Mun mielestä luonnollinen kauneus on puhtautta, omana itsenään olemista ja ehkä myös pientä ehostusta 🙂

  Vastaa
 24. May 09.11.2016

  Luonnollista kauneutta on mielestani terveelliset elamantavat ja muiden huomioonottaminen. Sisainen kauneus ja terveys kun usein heijastuu myos ulos 🙂

  Vastaa
 25. Matilda 09.11.2016

  Luonnollista kauneutta on hyvä itsetunto ja iloisuus. Koen ihmiset jotkat ovat sinut itsensä kanssa sekä kannustavat ja arvostavat kanssaihmisiään luonnollisesti viehättäviksi. Mikään hehkuvoide ei korvaa raittiin ilman, hyvien yöunien ja iloisen hymyn komboa 🙂

  Vastaa
 26. Tiina 09.11.2016

  Hymy ja positiivinen elämänasenne

  Vastaa
 27. Emily 09.11.2016

  Hyvä itsetunto, elämänasenne ja hymy 🙂 Sekä korostamalla omia hyviä puolia!

  Vastaa
 28. Kikaltsu 09.11.2016

  Kliseisesti todettuna luonnollinen kauneus on terve itsetunto. Kauneus on aina katsojan silmässä, mutta kun henkilö kantaa itseensä tyytyväisenä, niin se vain näkyy ulospäin. Millään meikillä ei saa sitä ”maalattua”.

  Vastaa
 29. Tuija 10.11.2016

  Luonnollista kauneutta huokuu ihmisestä , joka on levollinen itsensä ja ympäröivän maailman kanssa. Kauneutta näkee silloin kaikissa ihmisissä , eikä ihmisen iällä tai varallisuudesta ole merkitystä. Tärkeintä on että hyväksyt itsesi Juri sellaisena kuin olet.

  Vastaa
 30. Miia Lehtonen 10.11.2016

  Olisi kiva voittaa uutuuksia Lumenelta.

  Vastaa
 31. Lennu 10.11.2016

  Hymy, itsensä hyväksyminen ja hoitamien sekä teeskentelemättömyys!

  Vastaa
 32. Riikka Mäkitalo 10.11.2016

  Luonnonllinen kauneus lähtee sisältä päin. Kun tuntuu hyvältä, näyttää myös hyvältä! Kaunis hymy vielä päälle ? Nämä lumenen tuotteet aivan ihania, saanut testerin verran kotona kokeilla. Tykkään todella paljon ?

  Vastaa
 33. Kaisla 10.11.2016

  Luonnollista kauneutta on esimerkiksi pakkassäässä ulkoillessa saadut punaposket ❤️

  Vastaa
 34. H.L 10.11.2016

  Positiivisuus ja hyvä itsetunto 🙂

  Vastaa
 35. Petra 10.11.2016

  Luonnollista kauneutta on hyvä itsetunto, aito hymy ja kevyt, parhaita puolia korostava meikki! 🙂

  Vastaa
 36. Taija 10.11.2016

  Luonnollinen kauneus lähtee mielestäni hyvin hoidetusta ihosta, sillä varsinkin talvella iho kuivuu ja näyttää siten helposti elottomalta. Hymy luo jo paljon luonnollista kauneutta ilmeeseen. Lisäksi minun mielestäni luonnollisen meikin toinen kulmakivi on omien piirteiden korostaminen, ei peittäminen. Heleät poskipäät ja kuulas iho näyttävät upeilta. Näiden Lumenen tuotteiden ansiosta se onnistuu. En millään malttaisi päästä kokeilemaan näitä ihanuuksia! <3

  Vastaa
 37. Tiina 10.11.2016

  Uuteen aamuun herääminen hieman pörröisenä ja punaposkisena hyvin nukutun yön jälkeen 🙂

  Vastaa
 38. Sofia T 10.11.2016

  Luonnollista kauneutta on se, että myös sisäinen kauneus näkyy ulos! 🙂

  Vastaa
 39. Elina 10.11.2016

  Taalla pallon alla on hankala paasta Lumenen tuotteisiin kasiksi ja olen jo teinista kayttanyt Lumenen kosmetiikkaa! Erityisesti juuri niita hehkuvoiteita joita ainakin ennen myytiin pienissa tuubeissa. Vaikka mita muuta merkkia olenkin kokeillut, niin mistaan ei tule juuri sita helean raikasta koostumusta! Niinpa aiti nykyisin lahettaa mulle vuoden tykotarpeet Lumenen tuotteita ja hamstraan itse mukaan Suomessa vieraillessa. En malta odottaa etta paaseen naita uutuuksia kokeilemaan!

  Vastaa
 40. Salla 10.11.2016

  Itsensä ja muiden arvostaminen sekä kohtelu arvokkaasti. Ulkoisista seikoista punaiset posket reippaan lenkin jälkeen ja luonnollinen meikki ?

  Vastaa
 41. Lisbeth 10.11.2016

  Itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on on aina kaunista. Terve itsevarmuus tuo myös kaunistavan hymyn huulille. Itse kokeilin sävyseerumia ja seerumipeitevoidetta. Valopisarat olisivat vielä ostoslistalla. Ihania tuotteita, mutta uuteen hintaluokkaan pitää vähän totutella.

  Vastaa
 42. Mitja 10.11.2016

  Se, että iho hehkuu, johtuu se sitten sisäisestä tai ulkoisista asioista.

  Vastaa
 43. Tanja 10.11.2016

  Mielestäni luonnollista kauneutta on se, että hyväksyy itsensä sellaisena kuin on 🙂

  Vastaa
 44. Hanna 10.11.2016

  Hymy, iloiset silmät ja itsevarmuus.

  Vastaa
 45. Jutta 10.11.2016

  Luonnollista kauneutta parhaimmillaan on hymy ja aitous. Meikillä tai ilman, hehku lähtee sisältä, mutta parhaita puolia voi korostaa kevyellä ja raikkaalla meikillä.

  Vastaa
 46. Ansku 10.11.2016

  Huolettomuus, aitous ja hymy tiivistävät mielestäni luonnollisen kauneuden ytimen. Kauneus ei kuitenkaan tarkoita meikkaamattomuutta, vaan mahdollisimman luonnollista, mutta silti viimeisteltyä ulkoasua.

  Vastaa
 47. Henni 15.11.2016

  Luonnollinen kauneus tulee sisältäpäin. Aidot, positiivisen elämänasenteen omaavat ihmiset viehättävät omaa silmääni, mutta unohtaa ei saa myöskään hymyä, joka löytyy usein onnellisen ihmisen kasvoilta.

  Vastaa