RAINY DAY OUTFIT

Zara Top, Necklace & Shoes

Tiger of Sweden Jeans

Ray Ban Sunglasses

Gucci Bag

Vaikkei sitä ehkä näistä kuvista huomaa oli eilen reissumme ensimmäinen sateinen päivä. Onneksi täällä on paljon tekemistä myös pilvisemmille sadepäiville. Eilen suuntasimmekin  sitten paikalliseen kauppakeskukseen, jossa vierähti helposti lähes koko päivä. Onneksi saatiin napsattua nopeasti kuvat kahden jäätävän sadekuuron välissä…

Olen odottanut pitkään, että pääsen käyttämään taas rakastamiani off-shoulder yläosia. Tämä perus valkoinen yläosa on yksi suosikeistani ja käytin sitä viimeksi loppukeväästä raskaana ollessani (tässä kuvat siitä asusta). Ostin raskausaikana mahdollisimman paljon sellaisia vaatteita, joita pystyy käyttämään sitten raskauden jälkeenkin.

Nyt perheemme lähtee taas poolin reunalle viettämään chilliä sunnuntaita! Love it! Voit seurata päivämme kulkua snapchatissä (mettiforssell) ja insta storiessa (@mettiforssell) Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Katariina 06.11.2016

  Kivoja kesäisiä kuvia tätä Suomen talvea piristämään 🙂 onko teillä muuten lastenvahti tai muu apulainen mukana joka napsii kuvia sinulle.? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.11.2016

   Kiitos! Joo, mitä olen perheemme ja ystäviemme lähettämistä kuvista nähnyt, on Suomeen iskenyt kerralla oikein kunnon talvi! Ei haittaa olla täällä lämmössä <3 Meillä ei ole lastenhoitajaa mukana, kun Lucas on vielä niin pieni ja rintaruokinnan vuoksi tiiviisti minussa kiinni 🙂 Mutta ehdottomasti kun lapset tuosta vähän kasvavat otamme lastenhoitajan mukaan yhdeksi lisäkädeksi auttamaan 🙂

   Vastaa