LUONNOLLISTA HEHKUA

*Postaus toteutettu yhteistyössä Lumenen kanssa

Raikas, luonnollinen ja puhdas – Kuten Suomen luonto, on nainenkin kauneimmillaan silloin kun hän on mahdollisimman luonnollinen. Nuorempana käsitykseni kauneudesta oli varsin toinen. Ihailin naisia, jotka olivat viimeisen päälle pyntättyjä, täydessä meikissä ja korkeat korot jalassa arkenakin. Muistan kuinka itsekin yritin jäljitellä tätä ihannetta ja vahva meikki oli itselleni enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Vuosien varrella käsitykseni kauneudesta on kuitenkin heittänyt kuperkeikan. Enää en ihaile superpyntättyjä naisia vaan pikemminkin ihailen ja arvostan ihmisiä, jotka uskaltavat olla aitoja ja täysin luonnollisia.

Olenkin siis todella iloinen, että pääsin yhteistyössä Lumenen kanssa kertomaan teille heidän uudesta Instant Illumination -meikkisarjastaan. Olen varma, että monet teistä ovat jo kuulleetkin näistä aivan ihanista meikeistä, joka todella on kaiken niiden saaneen hehkutuksen arvoisia! Lumene on tehnyt jättimäisen loikan kohti kansainvälisempää ilmettä ja panostanut valtavasti niin tuotteiden laatuun kuin uuteen raikkaaseen ilmeeseen. Suomalaisuus, aitous ja luonnollisuus ovat tärkeitä arvoja, jotka välittyvät läpi koko brändin nyt entistä vahvemmin.

Instant Illumination -meikkisarjassa on yhteensä seitsemän tuotetta. Kyseessä on täysin uudenlainen meikkisarja, joka koostuu ainoastaan kevyistä nestemäisistä tuotteista. Tuotteissa yhdistyy ihonhoidon ja meikin parhaat ominaisuudet ennennäkemättömällä tavalla. Tuotteet kosteuttava ja heleyttävät saaden ihon näyttämään raikkaan hehkuvalta ja viimeistellyltä. Poskipuna ja aurinkopuuteri ovat siis historiaa, sillä nyt varjostetaan kasvoja hehkupisaroilla ja tuodaan punaa kasvoille poskipunapisaroilla. Ihanaa!

Rakastan kevyttä ja kuulasta meikkipohjaa. En voi sietää paksuja pakkelimaisia kerroksia vaan haluan aina, että iho voi hengittää vaikka kasvoilla olisikin meikkiä. Lumenen Instant Glow sävyseerumin avulla pystyn luomaan kasvoilleni juuri sen haluamani kevyen meikkipohjan. Seerumin kevyt koostumus kosteuttaa ja tasoittaa ihoa saaden samalla kasvot näyttämään luonnollisen hehkuvilta. Sävyseerumi sulautuu kauniisti ihoon ja lopputulos on todella luonnollinen. Ohuen koostumuksen ansioista tuotetta voi myös kerrostaa hieman peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ihon pienten virheiden korjaamiseen voi käyttää myös samaan Instant Illumination sarjaan kuuluvaa seerumipeitevoidetta. Sävyseerumin tavoin peitevoidekin on koostumukseltaan ihanan kevyt ja sitäkin on mahdollista kerrostaa niin halutessaan. Itse käytän tuotteiden levittämiseen siihen tarkoitettua sivellintä, mutta yhtä hyvin sävyseerumia voi taputella iholle huolettomasti sormillakin.

Kuulaan ja kevyen meikkipohjan lisäksi haluan aina, että kasvoillani on pieni päivetys ja hehku. Vaikka olemmekin menossa kohti synkempää vuodenaikaa, ei se tarkoita, että kasvojen pitäisi olla kalpean harmaat. Onneksi Lumene on luonut tähän meikkisarjaan myös Instant Glow hehkupisarat, joilla saa iholle hetkessä lämintä auringon hehkua. Itse käytän tuotetta kevyiden varjostusten tekoon. Hyvä vinkki on myös sekoittaa muutama tippa hehkupisaroita sävyseerumiin, jolloin koko meikkipohjasta tulee aavistuksen päivettyneempi.

lumenekollaasi5

Monien mahtavien tuotteiden joukosta omat suosikkituotteeni ovat kuitenkin heleää korostusta tuovat valopisarat. Ah, miten ihana tuote! Valopisaroita voi käyttää sellaisenaan kasvoille korostusta tuomaan tai sekoittaa sävyseerumiin, jolloin koko meikkipohja saa astetta enemmän hehkua. Muusta meikkisarjasta poiketen, valopisaroita saa kahdessa eri sävyssä – Rosy Dawn (kuvassa) antaa kasvoille roosaan taittuvan kauniin hehkun ja Shimmering Dusk (valkoinen) valopisaroilla saa aikaan hieman näyttävämmän korostusefektin. Koko meikkisarjan tuotteiden nestemäisen koostumuksen ansiosta tuotteita voi huoletta sekoitella keskenään ja näin saada aikaa haluamansa lopputuloksen.

Luonnollisuus on kaunista, joten eihän siis piilotella suomalaista kauneuttamme paksujen meikkikerrosten alle! Korostetaan mielummin kasvojemme kauneimpia kohtia ja annetaan ihomme hehkua luonnollisesti. Älä ole jonkun toisen tulkinta kauniista <3

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi neljä upeaa Lumenen Instant Illumination meikkisarjan tuotetta. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen mikä on sinun mielestäsi luonnollista kauneutta? Aikaa kommentoimiseen on keskiviikkoon 9.11.16 klo 21 asti. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan! 

Edit: Kilpailu on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos paljon kaikille osallistuneille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

197 kommenttia

  1. m 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on ensinnäkin onnellisuus 🙂 Se näkyy koko ihmisestä tietynlaisena ”hehkuna”, kun on aidosti onnellinen<3 Meikki, jossa tuntee itsensä kauniiksi tuo itsevarmuutta, mikä on myös luonnollista kauneutta.

    Vastaa
  2. Heli 07.11.2016

    Tuike katseessa, naururypyt silmäkulmissa ja hymy huulilla!

    Vastaa
  3. Katja 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee sisältäpäin;kun on sinut itsensä kanssa,se näkyy myös ulospäin. Hymy kaunistaa myös!

    Vastaa
  4. Eleonoora 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on itsevarmuus, onnellisuus ja hehkuva hyvä olo! Kauneutta on punaiset posket lenkiltä tullessa, sekä myös laittautuneena juhlissa ITSEVARMANA! Kaikki ovat kauniita sekä sisältä, että ulkoa. Voi kunpa kaikki ymmärtäisivät, miten arvokkaita ovat uniikilla tavallaan! 🙂

    Vastaa
  5. Emmi 07.11.2016

    Voi että kun olisi ihana voittaa! Minäkin rakastan kevyttä meikkiä ja suosin hyvin luonnollista lopputulosta! 🙂

    Vastaa
  6. Elina 07.11.2016

    Mielestäni ihmiset ovat kauneimmillaan urheilun ja suihkun jälkeen. Iholla on kaunis luonnollinen hehku ja olo raikas. 🙂

    Vastaa
  7. Airi 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on se, että on sinut oman vartalon ja nassun kanssa, ja korostaa sitä ihanaa itseään! Pystyy hymyilemään ja elämään rentoa arkea sekä juhlaa omana itsenään mekit ja mekko päällä tai sitten verkkareissa kotisohvalla 🙂

    Vastaa
  8. Jenni 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on kiiltävät hyvä kuntoiset hiukset, hehkuva iho sekä kaunis ja ystävällinen hymy!

    Vastaa
  9. Miia 07.11.2016

    Luonnollista kauneutta on aitous ja itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on. 🙂

    Vastaa
  10. Susanna 07.11.2016

    Minun luonnollinen kauneus löytyy auringonsäteiden päivettämästä ihosta tai pakkasaamun punasta poskilla. Mutta jos luonnon omia Instant Glow -pisaroita ei ole saatavilla, niin silloin nämä Lumenen tuotteet ovat ihan ehdottomia. 🙂

    Vastaa
  11. Ruusu 07.11.2016

    Aito hymy ja positiivinen asenne 🙂

    Vastaa
  12. emmmi 07.11.2016

    Minun mielestäni iloinen ihminen on aina luonnolisen kaunis <3 myös se että on sinut itsensä kanssa ja osaa rakastaa itseään on luonnollista kauneutta! Hyvä olo näkyy ulospäin 🙂

    Vastaa
  13. Marianne 07.11.2016

    Luonnollinen kauneus tulee mielestäni sisältä päin, ulkoisilla avuilla sitä voi vain korostaa. Tämä korostuu itselläni pienten lasten äitinä, jolloin haluan olla aito, enkä myöskään hautautua paksujen pakkeleiden alle.

    Vastaa
  14. Lindu 07.11.2016

    Luonnolinen on kauneus on sitä mitä itse pidät kauniina. Muiden mielipiteillä ei ole väliä.

    Vastaa
  15. Have an Ice Day 07.11.2016

    Hymy on ihan ykkönen. Puhtaat hiukset ja huoliteltu meikki. Myös käytöstavat tekevät ihmisestä kauniin.

    Vastaa
  16. Jemmi 08.11.2016

    Itsensä hyväksyminen juuri sellaisena kuin on ja siitä hehkuva onnellisuus. Aitous ja hymy näkyy aina myös muille 🙂

    Vastaa
  17. Riina 08.11.2016

    Luonnllinen kauneus välittyy ihmisistä, joka on sinut kauneutesi kanssa ja hyväksyy oman ns epätäydellisyyden. Täydellinen ihminen on täysi mahdottomuus. Ihailen lapsia, jotka on aitoa, naivia ja osaavat nautita elämän pienistä iloista täydellisiä ilolla, eivätkä ajattele, mitä muut heistä ajattelevat. Voi kunpa me aikuiset voisimme olla samanlaisia:: Iloa, hymyä, kohteliaisuus ja halua tehdä toiselle iloa ja auttaa pyyntettömästä on ovat luonnollisia kauneutta, näitä arvostan, sen sijaan, kun materiaalia. Kun ihminen voi hyvin, sillä on usein kauskantoiset seuraukset ja hän vetää ,muita peräänsä ja lähelleen, kuin mangneetti.

    Vastaa
  18. Anna 08.11.2016

    Luonnollinen kauneus on mun mielestä sitä, että ihminen on pukeutunut tms.juuri niin kuin itse haluaa ja kokee olonsa hyväksi. Luonnolliseen kauneuteen kuuluu juuri se oma hyvä fiilis ja itseluottamus 🙂

    Vastaa
  19. Anniina 08.11.2016

    Minun mielestäni luonnollista kauneutta on hyvä itsetunto,se ettet peitä omaa luonnollista kauneuttasi kamalan pakkelikerroksen alle. Hymy on paras asuste ja meikki mutta silti kevyellä meikillä voi korostaa niitä onia hyviä puolia ja piirteitä 🙂 .

    Vastaa
  20. ValMa 08.11.2016

    Kaunis hymy ja se että ihminen on sinut itsensä kanssa. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat yhtä tärkeitä ❤

    Vastaa
  21. Heidi 08.11.2016

    Itsevarmuus 🙂

    Vastaa
  22. Alina 08.11.2016

    Kauneinta ovat onnellisen ja hyvinvoivan ihmisen kasvot, kun jo silmistä heijastuu lämmin hymy ja elämänilo ❤️

    Vastaa
  23. Eeva 08.11.2016

    Juurikin näin kuten kerroit.Luonnollisuus kunniaan.

    Vastaa
  24. Viivi 08.11.2016

    Mielestäni parasta luonnollista kauneutta on ihmisestä hehkuva onnellisuus! Hymy ja hyvät käytöstavat tekevät jokaisesta luonnollisen kauniin eikä ulkoisilla seikoilla niinkään ole väliä.

    Vastaa
  25. Sofia Omar Hilowie 08.11.2016

    Minusta luonnollista kauneutta on hymyilevät silmät, terveet hiukset sekä hyvä iho.

    Vastaa
  26. Elina 08.11.2016

    Itsensä ulkoinen ja sisäinen hyväksyminen ja parhaiden puoliensa esille tuominen. Positiviinen ja iloinen suhtautuminen elämään ja muita kohtaan. Ulkonäöllisesti näen, että luonnollinen kevyt meikki sekä terveet huolitellut hiukset sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen 🙂

    Vastaa
  27. Misise 08.11.2016

    Hymy, ehdottomasti 🙂

    Vastaa
  28. Veera 08.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee mielestäni ihmisestä sisältä, aito hymy ja positiivisuus on tärkeää! Ulkoisesti kaunista on terve ja hyvinvoiva iho sekä hiukset 🙂

    Vastaa
  29. Jenni 08.11.2016

    Luonnollista kauneutta on uskaltaa olla oma itsensä eikä piiloutua pakkelin ja krumeluurin taakse. Toki juhliin on mukava laittautua enemmän mutta antaa arkena sen luonnollisen kauneuden loistaa! Sinä olet mielestäni loistava esimerkki luonnollisesta kauneudesta. Näytät säteilevälta arjenkin keskellä 🙂

    Vastaa
  30. Alexa 08.11.2016

    Ihminen voi olla luonnollisen kaunis myös meikillä korostamalla omia hyviä puoliaan. Tarkoitus ei ole peittää sitä mitä on monen eri meikkituotteen alle, vaan tuoda itsensä esille juuri sellaisena kuin on.

    Luonnollinen kauneus tulee myös sisältä; kun käytämme meikkiä, mikä korostaa piirteitämme, niitä peittämättä, se saa myös sisäisen itsevarmuuden kasvamaan: tulee kaunis olo, mikä hehkuu ulos korostaen luonnollista kauneutta.

    Kuten aina kaikki lähtee ihmisen sisimmästä. Kun meillä on hyvä olla ja on sinut itsensä kanssa, hehkuu se myös ulos luonnollisena kauneutena, kuten hymynä ja positiivisena energiana. Tärkeintä on siis muistaa, ettei ole olemassa tiettyä mallia sille, mikä on kaunista, vaan jokainen meistä on luonnollisen kaunis juuri sellaisena kuin on: meikillä tai ilman.

    Postauksen kuvat tiivistää mielestäni luonnollisen kauneuden hyvin: Lumenen tuotteet korostavat sinun piirteitäsi ja tuovat kaunista hehkua aidosti hymyileville kasvoille. 🙂 <3

    Vastaa
  31. J 08.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni hyvä iho, hymy ja ihan sellainen kokonaisvaltainen raikkaus.

    Vastaa
  32. Keppe 08.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni saunan raikkaus! Lumenen tuotteilla lookin saisi loihdittua ilman saunaakin 😉

    Vastaa
  33. Cella 08.11.2016

    Ystävällisyys,aitous,hymy:)

    Vastaa
  34. Jaanark 08.11.2016

    Lapsesta asti opittu itsestä huolehtiminen ja positiivinen asenne näkyy myös ulospäin. Se, että osaa nauttia hetkistä ja hemmotellä välillä itseään näkyy luonnollisuutena ulos päin.

    Vastaa
  35. Nea 08.11.2016

    Luonnollista kauneutta on mielestäni terve itsevarmuus omasta kehosta ja ulkonäöstä, sekä hymy. Hymyilevä ihminen on kauneimmillaan 🙂

    Vastaa
  36. Sari 08.11.2016

    Luonnollista kauneutta on hymy ja oma positiivinen asenne! Ihania Lumenen tuotteet!

    Vastaa
  37. Petra 08.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee mielestäni ennen kaikkea sisältä, sisäisesti kaunis ihminen on myös ulkoisesti kaunis 🙂

    Vastaa
  38. Petra 08.11.2016

    Luonnollista kauneutta välittyy ihmisestä, josta huomaa, että hän on sinut itsensä kanssa eikä keskity ulkonäköön vaan hetkessä olemiseen. Olisi ihanaa testata näitä uusia lumenen tuotteita!

    Vastaa
  39. Tanja 08.11.2016

    Näillä tuotteillahan saa hienosti luotua illuusion rakastuneena hehkuvasta ihmisestä: rakastuneenahan ihminen on viehättävimmillään ja kasvot hehkuvat luonnollisesti kun hormonit hyrräävät. Mielestäni on upeaa että nyt tätä hehkua saa myös purkista ja ihanaa kun kauneusihanteena on vihdoin luonnonkauneus! Olen vasta nyt oppinut rakastamaan omia herkän vaaleita piirteitäni, joita Lumemen tuotteilla olen nuoresta asti korostanut! 🙂

    Vastaa
  40. Laura 08.11.2016

    Luonnollista kauneutta on itsevarmuus ja itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on sekä parhaiden piirteiden korostaminen 🙂

    Vastaa
  41. Emmmyel 08.11.2016

    Aito hymy, terveet hiukset ja luonnollinen puna poskilla on kauneutta luonnollisimmillaan! 🙂

    Vastaa
  42. Maija Viola 08.11.2016

    Mukana arvonnassa! <3 Luonnollinen kauneus on koko ajan nousussa! Meikki, jota ei huomaa on paras.

    Vastaa
  43. Janette 08.11.2016

    Luonnollista kauneutta on aito hymy, omana itsenään oleminen ja itsestään huolehtiminen. 🙂

    Vastaa
  44. Noora 08.11.2016

    Luonnollista kauneutta on ehdottomasti se, että korostaa kauniita luonnollisia piirteitä kasvoissa, eikä peitä niitä paksun meikin alle. Nuorempana tuli käytettyä ihan liikaa meikkiä etenkin kauhean paksuja ja peittäviä meikkivoiteita vaikka oma ihoni oli silloin todella hyvässä kunnossa eikä olisi tarvinnut edes mitään peittoa. Näin hieman vanhempana( 36) meikkivoide senkun kevenee ja muutenkin meikkiä käyttää paljon hillitymmin.

    Vastaa
  45. Maija 08.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee sisältä; miten ihminen kohtaa muut ihmiset eleillään ja käytöksellään.

    Vastaa
  46. Ninnu 08.11.2016

    Luonnollinen kauneus lähtee sisältä päin omista tuntemuksista. Itsensähyväksymisestä, kiitollisuudesta, positiivisuudesta ja onnellisuudesta. Nämä kaikki heijastuvat ulkoiseen olemukseen – ne määrittävät, miten itsensä kantaa, tuikkivatko silmät iloisuutta, karehtiiko kasvoilla hymy. Kaikki lähtee myös siitä, mitä syö. Tuoreet ja luonnolliset raaka-aineet, värikkäät annokset ja oman kehon kuuntelu ruokavalinnoissa vaikuttaa suuresti omaan hyvinvointiin ja siihen miltä näyttää. Monipuolinen, terveellinen ja raikas ruokavalio saa ihon hehkumaan ja tuntemaan olon terveeksi ja hyvinvoivaksi joka heijastuu luonnollisena kauneutena.

    Vastaa
  47. Sanna 08.11.2016

    Mielestäni kokonaisuus on kauneinta. Ihminen ei voi olla kaunis, jos hänen käytöksensä muita kohtaan on halveksivaa ja vihaista. Kaunis ihminen käyttäytyy hyvin, on avulias ja kiltti toisille. Pieni omien hyvien puolien korostaminen meikillä on piste iin päälle. Aina meikkiä ei edes tarvita, luonne ratkaisee ihmisen todellisen kauneuden 🙂

    Vastaa
  48. Loujii 08.11.2016

    Hymy on luonnollista. 🙂 Mielestäni suomalaiset hymyilevät liian vähän.

    Vastaa
  49. Suvi nieminen 08.11.2016

    Luonnonlista kauneutta on se kun ihminen on itsensä kanssa sinut! <3

    Vastaa
  50. Eve 08.11.2016

    Luonnollinen kauneus huokuu ihmisen sisimmästä. Arvostuksesta itseä ja toisia kohtaan. Kaunis hymy ja hyvät käytöstavat ovat aina kaunista katseltavaa. Omien vahvuuksien korostaminen ja säröjen hyväksyminen. Ei ole väärin jos haluaa meikeillä peittää esim. Ihossa näkyviä arpia jos se ihmiselle itselleen tuo itsevarmemman olon. Tärkeintä on että itsellä on henkisesti hyvä ja itsevarma olo. Tietenkin luonnollista kauneutta korostaa hillitty ehostus, luonnolliset kulmakarvat, hyväkuntoinen iho, hiukset ja kynnet. Myös kauniit ja huolehditut hampaat ovat silmälle ilo. Se että tuoksuu puhtaalle ja raikkaalle. Se että uskaltaa elää hetkessä ja olla myös luonnonlapsi. Omaa persoonallista kauneutta saa korostettua myös kauniilla vaatteilla. Vanhemmiten useammat oppivat
    arvostamaan luonnollisuutta ja monesti nuorena vielä etsitään sitä ominta juttua.

    Vastaa