Punainen laukku – asun piristys!

Find here: 1. Coccinelle / 2. Hvisk / 3. Saint Laurent / 4. Michael Kors / 5. Coach / 6. Ralph Lauren / 7. Fendi ( now on sale -50%) / 8. Cos

Etsiskelin pitkään itselleni täydellistä punaista pikkulaukkua, joka toimisi kauniisti erilaisissa asukokonaisuuksissa. Vaikka punainen laukku on rohkea ja näyttävä, on se samalla myös äärimmäisen tyylikäs ja ajaton. Punainen laukku sopii moniin eri lookeihin ja sitä tulee käytettyä ihan ympäri vuoden – aina jouluisten pikkumustien kuin myös kesäisten farkkuhameiden parina. Itse käytän paljon harmonisia ja yksinkertaisia värejä pukeutumisessani, joten kaipailin punaista pikkulaukkua asukokonaisuuksien piristäjäksi. (Tässä punainen laukku osana talviasua ja tässä osana kesäistä asua)

Halusin vinkata täällä blogin puolella muutamista ihanista kirkkaanpunaisista laukuista, joita löysin nettikauppojen valikoimasta! Osa niistä nyt myös alennuksessa. Kurkkaa yläpuolen kollaasi, mikäli kaipailet punaista piristystä vaatekaappiisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Mermar 14.01.2021

    Olen aina muodista riippumatta rakastanut punaisia laukkuja. Se sopii yllättävän hyvin monen värin kanssa, varsinkin jos asu on yksivärinen.

    Vastaa