Vinkit alennusmyynteihin!

Perinteisesti näin alkuvuodesta monissa liikkeissä on meneillään alennusmyynnit. Itse olen hyvin maltillinen aleshoppaaja, vaikkakin omien suosikkivaateliikkeiden nettikauppoja onkin mukava selailla läpi. Ennen alehankintoja (tai ylipäätänsä ennen mitään hankintoja) on kuitenkin tärkeä kartoittaa oma vaatekaapin sisältö ja pohtia tarkoin mitä oikeastaan tarvitsee. Helposti (varsinkin alennusmyynneissä) saattaa kiinnittää huomiota vain alennettuun hintaan, eikä varsinaiseen tuotteeseen. Mielestäni hyvä vinkki alekaupoilla onkin pohtia kiinnostavan tuotteen kohdalla, että ostaisiko sen itselleen myös täysihintasena?

Oletteko te tehneet jotain hyvin alelöytöjä tähän vuoden alkuun? Muutenkin olisi mielenkiintoista kuulla teidän vinkkinne aleshoppailuun sekä tietysti suosikkiliikkeenne, jotka on pakko kurkata alennusmyyntien aikaan? Shoppailetteko alesta erityisesti muotia, kosmetiikkaa, sisustusjuttuja tai jotain muuta? Minun suosikkiliikkeitäni ovat ehdottomasti Mytheresa sekä Net-a-Porter, jotka yleensä selaan läpi alennusmyyntien aikaan.

Tässä muutama vinkkini aleshoppailuun sekä ihania poimintoja alekaupoilta:

Find here on sale: 1. *Grey sweater / 2. *Brown coat / 3. *Grey knitted dress / 4. *Black sweater

Keskity klassisiin vaatekappaleisiin. Alennusmyynneistä voi löytää vaatekaapin täydellisiä peruselementtejä, kuten tyylikkään villakangastakin, ajattoman kauluspaidan tai vaikkapa täydellisesti istuvat farkut. Tällaisille ajattomille vaatteille on aina tarvetta sekä käyttöä. Klassiset vaatekappaleet pysyvät mukanasi vuodesta toiseen, riippumatta hetken trendeistä.

Tee itsellesi lista tarvittavista tuotteista. Mitä sinulta puuttuu vaatekaapistasi? Tee itsellesi lista puuttuvista tuotteista, äläkä sorru ostamaan mitään listan ulkopuolella olevia asioita. Kaikkea puuttuvaa ei tietystikään tarvitse juuri alennusmyynneistä löytää, mutta tarvittavien tuotteiden ylöskirjaaminen vähentää tarpeettomia heräteostoksia.

Find here on sale: 1. *Leather skirt / 2. *Light Sweater / 3. Beige Collar Sweater / 4. *Grey wool coat / 5. Satin dress / 6. *Ankle Boots (I`m wearing them here!)

Panosta hyviin materiaaleihin. Parhaimpia alelöytöjä ovat varmasti tuotteet, joihin ei normaali hintaisena välttämättä olisi varaa tai halua niin paljon panostaa. Siksi kannattaakin pitää silmällä esimerkiksi nahka-, villa- ja silkkituotteita. Kuinka mahtavaa olisikaan löytää se pehmoinen kshmirneule tai ihana silkkivaate alennettuun hintaan?

Asusteet: Alennusmyynneistä löytyy myös valtava määrä upeita asusteita, jotka kannattaa kurkata läpi. Etsitkö uutta toimivaa laukkua tai kaipaavatko vanhat klassiset sandaalisi päivitystä? Varsinkin laadukkaita (nahka)kenkiä ja -laukkuja kannattaa katsella alennusmyynneistä. Jo pienikin alennusprosentti tuntuu mukavasti hinnassa.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *