Hei elokuu!

Hei kaikille pitkästä aikaa! Pikkuhiljaa täällä aloitellaan taas arkea ja ai että se tuntuukaan tämän poikkeuksellisen kevään ja pitkän kesän jälkeen hyvälle!

Mitä meille kuuluu juuri nyt? Tiedän, että kesän ajan olen julkaissut todella vähän sisältöä blogissani, pahoittelut siitä. Vaikka minulla on ollut valtava ikävä ihanaa someyhteisöäni, pieni loma on tehnyt todella hyvää. En ole vuosiin pystynyt pitämään kunnon lomaa, sillä olen aina tuntenut huonoa omaatuntoa sekä painetta julkaista sisältöä eri kanaviini vuoden ympäri. Nyt ensimmäistä kertaa tuli tunne, että eivät ne minun lukijani minnekään katoa, vaikka pidänkin pienen tauon – toivottavasti ainakaan. Siispä päätin ottaa kesällä todella rauhallisesti ja keskittyä kaikkeen muuhun kuin työhön. Pienen etäisyyden ottaminen antoi minulle perspektiiviä ja kirkastutti ajatuksiani työni suhteen. Nyt on taas pää täynnä ideoita ja aivan uudenlaista intoa syksylle. Toivon, että pystyn blogillani ja somellani antamaan teille taas mahdollisimman paljon inspiraatiota <3

Nämä elokuun ensimmäiset viikot ovat arkeen totuttelua – aloitetaan taas pikkuhiljaa työt ja lapset aloittavat päiväkodin. Olemme uuden äärellä, kun tyttäremme aloittaa esikoulun ensi viikolla. Esikoulu tulee olemaan uudessa rakennuksessa, hänen tulevan koulun yhteydessä. Tytärtämme jännittää hieman, mutta onneksi innostus jyrää jännityksen yli. Hän on niin reipas ja rohkea pikkuneiti. Pojallamme on sen sijaan ollut dagiksen aloitus vähän tuskaisempaa. Nyt kevään ja kesän jälkeen, kun on viettänyt niin paljon aikaa kotona, tuntuu, että hänen kanssa pitää taas aivan uudella tavalla totutella päiväkotiin. Varsinkin nyt kun isosisko ei ole enää pikkuveljen henkisenä tukena, päiväkotiin meno ei ole varsinaista herkkua pojallemme. Toivon todella, että ajan kanssa asiat helpottaisivat – tuntuu niin kurjalta ja sydäntä särkevältä jättää rakas pikkuinen itkemään joka aamu dagiksen pihalle. Jos siellä ruudun toisella puolella on vastaavassa tilanteessa olevia vanhempia, vinkkejä ja vertaistukea saa antaa <3

Kuten monet varmasti tietävät, asumme tällä hetkellä väliaikaisessa asunnossa, kun odotamme uuden kotimme valmistumista. Remontti käy kuumana ja koko ajan teemme erilaisia päätöksiä tulevan kotimme suhteen. Viime viikkojen aikana olemme paneutuneet suunnittelemaan tulevaa keittiötämme. Keittiö on minulle yksi kodin tärkeimpiä huoneita, sillä siellä viettää niin paljon aikaa koko perhe. Teen tällä viikolla postauksen alustavista keittiösuunnitelmistamme, niin näette hieman mitä olemme sinne suunnitelleet. Täytyy myöntää, että pää on kyllä välillä aivan sekaisin, kun pohtii erilaisia vaihtoehtoja. Tuntuu, että hyviä vaihtoehtoja on aivan liikaa #positiivinenongelma.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Palataan <3

Kuvat: @seippi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Jasmin 10.08.2020

  Mukavaa viikon alkua! ♥

  Vastaa
 2. Katri K 10.08.2020

  Loma tekee hyvää, erityisesti tänä kesänä. <3 Aivan ihana asu ja mekko! Ja ihanaa, että sä oot kuvaillut paljon asuja square toe -kengillä, sitä on Suomessa jotenkin näkynyt vielä yllättävän vähän ja itsehän RAKASTAN 😀

  Vastaa
 3. Ninni 10.08.2020

  Ihanaa, että sait ja pidit lomaa <3 Ei me täältä minnekään kadota 🙂

  Vastaa
 4. […] pikkulaukkua asukokonaisuuksien piristäjäksi. (Tässä punainen laukku osana talviasua ja tässä osana kesäistä […]

  Vastaa