Vaalea asu

Vähän vaihtelua talven tummien asukokonaisuuksien keskelle! Kaivoin kaapista kesän vaaleat suosikkifarkkuni ja yhdistin sen kanssa uuden suosikkineuleeni – supernaisellisen, helmikirjaillun neuletakin. Hempeän villatakin ja repaleisten farkkujen yhdistelmä on omaan silmääni kiva ja mielenkiintoinen. Kirsikkana kakun päällä vielä punainen Chanel, jota käytän aina ympäri vuoden. Olen niin onnellinen, että löysin juuri tämän laukun sattumalta Tukholman liikkeestä muutamia vuosia sitten. Caviar-nahka Chaneleissa on ihan ylivoimainen – käyttö ja kuluminen ei näy laukussa ollenkaan. Tämäkin on aivan kuin uusi, vaikka tosiaan ollut ahkerassa käytössä jo reilu pari vuotta.

@seippi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. […] pukeutumisessani, joten kaipailin punaista pikkulaukkua asukokonaisuuksien piristäjäksi. (Tässä punainen laukku osana talviasua ja tässä osana kesäistä […]

    Vastaa