Parhaimmat itseruskettavat – kevään 2020 uutuudet

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Kevätaurinko lämmittää jo ihanasti iholla! Nyt saa heivata paksummat talvivaatteet varastoon ja ottaa kevyempiä tilalle. Ehkä kohta voisi uskaltautua ulos jo paljain nilkoin – tai jopa paljain säärin? Saattaa olla toiveajattelua, mutta ajattelinkin kuitenkin, että nyt olisi oivallinen aika jakaa muutamat vinkit hyviin itseruskettaviin!

Käytän itse itseruskettavia ympäri vuoden, mutta varsinkin näin keväällä haluan ihoni hehkuvan kaunista päivetystä. Aurinkoa en ota nykyään enää lähes ollenkaan, sillä hyvän rusketuksen saa paljon turvallisemmin purkista. Markkinoilla on tänä päivänä aivan valtava määrä erilaisia itseruskettavia; on itseruskettavia voiteita, -vesiä, -vaahtoja, -liinoja, -rasvoja – kaikkea löytyy! Tarjonnan lisääntyessä vaatimustaso itseruskettavien suhteen myös kasvaa. Enää pelkkä väri ei riitä tekemään ostopäätöstä, vaan hyvän sävyn lisäksi tuotteelta vaaditaan muitakin tärkeitä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi huolellista kosteutusta tai ihoa ravitsevia vitamiineja. Nykyään ei myöskään tarvitse tyytyä kamalalta tuoksuviin itseruskettaviin, sillä raikkaita ja  hyvälle tuoksuvia vaihtoehtoja löytyy.

 Olen pitkään käyttänyt Vita Liberatan itseruskettavia, joista monet ovat minulla edelleen käytössä. Minun Vita Liberata suosikkeihin voit tutustua halutessasi täällä ja täällä. Tässä postauksessa esittelen kuitenkin enemmänkin tämän kevään uutuuksia (eri merkeiltä), joista nostan esiin suosikkejani. Tänä keväänä olen nimittäin löytänyt monta uutta erinomaista itseruskettavaa sekä yhden uuden itseruskettavamerkin, johon hurahdin täydellisesti jo ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Kurkkaa alta lisää!

Tässä merkki, johon rakastuin jo ensimmäisen kokeilukerran jälkeen – Australian Glow! Kyseessä on Melbournessa alkunsa saanut merkki, jonka korkealaatuiset itseruskettavat ovat täynnä luonnonmukaisia ja luomulaatuisia raaka-aineita, jotka antavat iholle hehkuvan päivetyksen lisäksi myös kosteutusta. Australian Glow tuotevalikoima sisältää itseruskettavia vaahtoja, asteittain päivettävän voiteen, itseruskettavan suihkeen, itseruskettavan poistovaahdon (en ole aikaisemmin törmännyt vastaavaan) sekä ympäristöystävälliset täyttöpussit itseruskettaville vaahdoille. Merkin yhdeksi suosikikseni on noussut ehdottomasti tämä yläpuolen kuvassa näkyvä Facial Bronzing Mist. Tämä tuote on niin i-h-a-n-a! Ehkä yksi parhaimmista itseruskettavista, mitä olen koskaan testannut – ja voin kertoa, että aika montaa (sataa) purkkia on tullut kokeiltua vuosien varrella! Rakastan tätä kasvosuihketta, sillä sen avulla saa välittömästi kauniin päivetyksen iholle. Kasvosuihke on hienojakoinen, helppokäyttöinen ja erittäin nopeasti kuivuva = täydellinen! Tuote sisältää myös tasapainottavaa ruusuvettä, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Love love love!

Huomasin juuri, että tämä ihana tuote on nyt uutuus kampanja-alennuksessa -20%! Jos siis yhtään kiinnostuit testaamaan tätä tuotetta, löydät sen halutessasi *täältä!

Samalta merkiltä toinen suosikki on helposti levittyvä itseruskettava vaahto, Self Tan Mousse. Sävy kehittyy iholle nopeasti, noin tunnissa. Tuote saa ihon hehkumaan ihanalla tavalla – kuin rannalla vietetyn päivän jälkeen! Vaahto sisältää valtavasti erilaisia iholle hyviä raaka-aineita, kuten sertifioitua luomu gojimarjaa, joka tekee rusketuksesta pitkäkestoisen. Tuote sisältää myös esimerkiksi luomugranaattiomenaa ja aloe veraa, jotka aktivoivat kollageenin tuotantoa. Suosittelen käyttämään vaahdon levittämiseen sille tarkoitettua levityshansikasta. Hansikkaan avulla vaahdon levittäminen on erittäin vaivatonta ja rusketuksesta tulee kauniin tasainen.

Australian Glow merkissä parasta ei ole ainoastaan heidän laadukkaat ja luomulaatuiset tuotteensa, vaan myös heidän tärkeä missionsa vähentää muovijätettä maapallolta. Heidän pakkauksiaan on valmistettu valtamerestä kerätystä muovijätteestä. Australian Glow esitteli itseruskettavien tuotteiden markkinoille maailman ensimmäisen täyttöpakkauksen, jossa on 83% vähemmän muovia. Esimerkiksi yläpuolen kuvassa olevan Self Tan Moussen loppuessa, voi siis ostaa ainoastaan samaa itseruskettavaa ainetta sisältävän täyttöpussin eikä uutta pumppupulloa!

Myös tämä erinomainen Itseruskettava vaahto löytyy -20% kampanja-alennuksena. Itseruskettavan vaahdon löydät halutessasi *täältä ja täyttöpussin *täältä. Myöskin levityshansikas on nyt alennuksessa. Sen löydät halutessasi *täältä!

Jos minulla ei ole tarvetta saada rusketusta nopeasti, tykkään käyttää ihollani säännöllisesti asteittain ruskettavia seerumeita. Erityisesti pidän tästä St. Tropezin Brozing water seerumista, joka sisältää C- ja D-vitamiineja. Tämä ihana trooppisen tuoksuinen geeli antaa hienon kullanhohtoisen sävyn kasvoille. Tämäkin tuote on hyvin luonnonmukainen, sillä 93% sen ainesosista on peräisin luonnosta. Tuote sisältää vitamiinien lisäksi myös hyaluronihappoa ja persikankukkauutetta, joka yhdistelmänä muun muassa kosteuttaa, antaa hehkua ja suojaa ihoa.

Tuotteen löydät *täältä!

Toinen itseruskettava suositukseni vartalolle on Madaran – Natural Look – Self Tan Milk. Tuote on Madaran tänä keväänä lanseeratusta uudesta Fake It -itseruskettava sarjasta, joka on ekosertifioitu. Monet itseruskettavat vaahdot antavat hyvin intensiivisen sävyn (esimerkiksi aikaisemmin postauksessa mainittu Australian Glown Self Tan Mousse), mutta hieman luonnollisemmasta päivetyksestä pitäville voin lämpimästi suositella tätä Madaran asteittain päivettävää voidetta. Tämä tuote sopii erityisesti vaaleaihoisille! Tuotteessa parasta on sen nopeasti iholle imeytyvä koostumus sekä hehkuva, luonnollisen näköinen lopputulos. Tämäkin voide sisältää monia ihoa helliviä raaka-aineita, kuten kosteuttavaa hyaluronihappoa ja pehmentävää jojobaöljyä. Iso plussa on myös itseruskettavan aurinkoisen raikkaasta tuoksusta!

Tuotteen löydät *täältä! 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Kira 05.05.2020

  Kiva postaus! Osaatko vielä sanoa ovatko nämä tai jokin näistä tuotteista sellaisia ettei haise laisinkaan (tai ainakin huomattavasti vähemmän) eikä värjää vatteita/lakanoita?

  Vastaa
  • Metti 06.05.2020

   Kiva kuulla 🙂 Kaikki itseruskettavat valitettavasti tahrivat hieman lakanoita (voiteet vähemmän, värilliset vaahdot enemmän) Itse rakastan vaaleita lakanoita ja siksi harvoin levitänkään itseruskettavaa juuri ennen nukkumaanmenoa. Parasta on levittää tuotteet aamulla ja sitten käydä illalla suihkussa ennen nukkumaanmenoa 🙂

   Vastaa
 2. Julia 06.05.2020

  Ihan rehellisesti: minkä verran nämä sotkevat lakanoita? Rakastan itseruskettavia mutta rakastan myös vaaleita lakanoita. Vita liberatan invisi oli viime kesän käytössä mutta se(kin) sotki inhottavasti lakanat ? Minkä itseruskettavan olet huomannut sotkevan vähiten?

  Vastaa
  • Metti 06.05.2020

   Kyllä kaikki itseruskettavat vähän tahrii. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että parhaimman rusketuksen antavat värilliset vaahdot valitettavasti tahraavat eniten! 😀 Mun ratkaisu on se, että levitän itseruskettavan aamulla ja käyn illalla suihkussa ennen nukkumaanmenoa! Onneksi itseruskettava lähtee kuitenkin lakanoista aina hyvin 🙂

   Vastaa
 3. Kaisa 06.05.2020

  Hei Metti! Näin tiktokissa sun päällä ihanan pikkumusta mekon ja mietin mistä se on ostettu? Näytti super kivalta sun päällä!

  Vastaa
  • Metti 07.05.2020

   Kiitos paljon! Se on kyllä munkin mielestä tosi kiva 🙂 Merkki on Realisation Par.

   Vastaa
 4. Anna 06.05.2020

  Ootko kokeillut vartalolle sellaista spray-itseruskettavaa? Kicksiin oli juuri tullut heidän omaltq merkiltään sellainen. Tiedätkö miten se käytännössä toimii, siis sitä suihkitaan vaan mahdollisimman tasaisesti iholle, eikä tarvitse levittää kuten perinteisiä vaahto/mousse/vesi-itseruskettavia?

  Vastaa
  • Metti 07.05.2020

   En ole kokeillut, mutta kuulostaapa hyvälle! 🙂 Tykkään värillisistä mousseista sen vuoksi, että levittäessä näkee levitysjäljen ja näin pystyy tarkasti näkemään minne tarvitsee vielä levittää ja minne ei. Suihkeet ovat myös käteviä, koska niiden hienojakoisuuden vuoksi lopputulos on yleensä hyvin tasainen. Itse en tosiaan ole kokeillut tätä mainitsemaasi Kicksin tuotetta, mutta kiinnostaa kyllä!

   Vastaa
 5. Veera 07.05.2020

  Heippa!

  Kiitos hyvistä suosituksista. Itselläni on ollut käytössä jo tuo Facial Mist – ihan mega hyvä!
  Kysyisin vielä tuosta Australian Glow moussesta. Voiko moussen pestä jo tunnin jälkeen pois niin, että silloin on jo upea aussibruna iholla? Vai täytyykö tuotetta tosiasiassa pitää kauemmin täydellisen tuloksen saamiseksi?

  Oletko muuten testannut Saint Tropezin itseruskettavaa väritöntä geeliä? Kiinnostaisi kuulla siitä kokemuksia jos olet 🙂 Tykkään sun tummasta väristä, ja koen, että usein itseruskettavat eivät aikaansaa itselleni tarpeeksi tummaa lopputulosta.

  Vastaa
  • Metti 07.05.2020

   Kiva kuulla, että suosituksista oli hyötyä 🙂 Olen samaa mieltä – monet itseruskettavat antavat todella kevyen päivetyksen! Käytänkin juuri sen vuoksi eri itseruskettavia riippuen siitä, kuinka nopeasti haluan itselleni rusketuksen. Monesti laitan ensin vaahdon (vaahdot mielestäni ruskettavat ehdottomasti tehokkaimmin) ja sen jälkeen ylläpidän rusketusta eri itseruskettavilla voitella.

   Annan vaahdon yleensä vaikutta ainakin 8-10h ennen pesua.

   En ole testannut vielä St.Tropezin väritöntä geeliä. Vita Libertatalta olen kokeillut myös värittömiä vaahtoja ja ne ovat myös todella hyviä!

   Vastaa
 6. Jonna 07.05.2020

  Citymarket myy näköjään myös näitä Australian Glow tuotteita 🙂

  Vastaa
 7. Lisa 13.05.2020

  Kiitos vinkeistä!! Mä tykästyin tohon Madaran tuotteeseen todella paljon, toimii tosi kivasti varsinkin nyt kun talven jäljiltä iho on täysin väritön 🙂
  Kokeilin myös tota Australian Glow facial mistiä, mutta en jotenkin onnistunut sen kanssa. Minulla kasvoille tuli ihan selkeitä pisaroita eli suihke ei ollut niin hieno kuin oletin – onko sinulla ollut vastaavaa ongelmaa? En uskaltanut oikein jättää sitä sitten vaikuttamaan kun pelkäsin läikikästä lopputulosta.

  Vastaa
  • Metti 13.05.2020

   Kiva kuulla, että ainakin osasta vinkeistä oli hyötyä 🙂 Harmi kuulla, että kasvosuihke oli pettymys. Olisiko voinut olla, että sinulle sattui harmillisesti ”maanantaikappale”? :/ Minulla nimittäin vastaavaa ongelmaa tuotteen kanssa ei ole ilmennyt ja tykkäänkin tuotteesta juuri sen vuoksi, että on niin hienojakoinen ja antaa sen vuoksi tasaisen lopputuloksen.

   Minulla on kyllä joskus ilmennyt joidenkin muiden suikutettavien itseruskettavien kanssa sama ongelma: silloin yleensä olen suihkutuksen jälkeen kevyesti painellut paperilla tai pyyhkeellä niitä kohtia, joihin on tullut isompi läiskä väriä. Voisiko tämä toimia? 🙂

   Vastaa
 8. Maria 23.05.2020

  Hyvä postaus koska tässä mietin että pitäisi joku nyt ostaa kun olen suorastaan valkoinen mutta kasvot päivettyneet ? Kuoritko muuten ihoa säännöllisesti tai laitatko esim jonkun kosteusvoiteen iholle ensin? Minulla on siis paljon muuta ihoa kuivempia kohtia esim. käsivarsissa niin pelkään läikkiä. Vaikka taitaa olla aika kosteuttavia nykyisin nuokin ?

  Vastaa
  • Metti 23.05.2020

   Kiva kuulla, että postauksesta oli hyötyä 🙂 Monet itseruskettavat toki kosteuttavat, mutta erityisen kuiviin kohtiin laittaisin aavistuksen tavallista vartalovoidetta (vaikka noin 15 min) ennen itseruskettavan levitystä. Yleensä itseruskettava tarttuu/kerääntyy juuri näihin kuiviin kohtiin, joten tasaisemman lopputuloksen saa kun iho on valmiiksi kuorittu ja kosteutettu!

   Ja vastaus toiseen kysymykseesi – kyllä, kuorin ihoani säännöllisesti 🙂

   Vastaa
 9. Saara 26.05.2020

  Hei, mulla kävi tuon Australian glow facial bronzing mistin kanssa niin, että kasvoihin jäi tummia läiskiä vaikka yritin tehdä sen ohjeen mukaan puhtaille kasvoille. Tulos oli hyvin epötasainen. Koitin uudelleen toisena päivänä ja taas sama juttu. En sit tiedä enkö vaan osannut käyttää sitä oikein 😀

  Vastaa