Toukokuun asuja vuosien varrelta

Throwback-tyyliset postaukset ovat aina kovin tykättyjä, joten kokosin tähän postaukseen toukokuun asuja vuosien varrelta. Valitettavasti vuotta 2016 vanhempaa materiaalia ei ole näkyvillä, sillä vuonna 2016 olen vasta alkanut dokumentoimaan  näitä asukuviani säännöllisesti. Mitä asuja pukisin vielä päälleni, mitä puolestaan en?

Toukokuu 2016

Nämä asukuvat ovat toukokuulta 2016, kun olin seitsemännellä kuulla raskaana Lucaksen kanssa. Pystyin käyttämään lähes koko raskauteni ajan normaaleja vaatteitani ja loppukesä (Lucas syntyi elokuun alussa) mentiin sitten a-linjaisilla hellemekoilla. Kuten näistäkin asuista voi huomata, en itse tykännyt käyttää kovinkaan raskautta korostavia vaatteita vaan mieluummin pukeuduin aavistuksen vatsaa ”peittäviin” asuihin. Ja älkää ymmärtäkö väärin – rakastin olla raskaana! Pukeutumisessa halusin kuitenkin pitää tavallisen linjan.

Molemmat asuista ovat edelleen mielestäni oikein suloisia kevätasuja. Olen aina rakastanut sinistä, ja varsinkin valoisen kanssa väri on mielestäni ihanan raikas. Persikkainen mekko on niin ikään valtavan suloinen. Tykkään erityisesti miten olen yhdistänyt hempeän mekon mustan nahkarotsin ja lenkkareiden kanssa. Yhdessä nämä muodostavat mielenkiintoisen asukokonaisuuden ja rouheampi nahkatakki tuo kivan kontrastin tyyliin.

Toukokuu 2017

Oi kirsikkapuut! Tekisipä taas mieli mennä Roihuvuoren kirsikkapuistoon nappaamaan kauniit kirsikkapuukuvat, mutta saattaa olla, että tänä vuonna se jää väliin. Toisaalta nämäkin kuvat on otettu klo 6 aamulla Nikin kanssa, kun puisto oli vielä aivan tyhjä. Rakastin, ja rakastan edelleen, tuota Massimo Duttin valkoista haalaria. Se on mielestäni niin kaunis ja ajattoman tyylikäs. Olen käyttänyt tuota valkoista haalaria niin monet kerrat – aina pikkuveljen rippijuhlista kesäillanviettoihin ystävien kanssa. Toimii!

Taisin olla aika iso haalareiden ystävä jo vuonna 2017, sillä näissä toisissakin kuvissa minulla on kukkahaalari – niin ikään Massimo Duttin valikoimasta! Näissä kuvissa taisin olla pressitilaisuudessa. Haalari on kaunis, mutta tätyy myöntää, ettei se olisi enää ykkösvalintani kaupungille lähtiessä. Voisin pukeutua tuohon haalariin vaikkapa jossain loma-resortin illallisella (ehkä?), mutta jokin siinä vähän tökkii. Ehkä se on tuo jadevihreä, joka on minun all-time inhokkivärini.

Toukokuu 2018

Toukokuussa 2018 on tainnut olla aika lämmin, kun olen ihan minihameessa uskaltautunut ulos? Tai sitten (suurella todennäköisyydellä) se on vain feikattu asukuviin. Olisinko kuitenkaan näin optimistinen vielä toukokuussa? Oli miten oli, valkosen farkkuminihameen ja mustan t-paidan yhdistelmä toimii aina. Kivana piristyksena tuo punainen laukku, joka sopii mielestäni erinomaisesti asuun.

R-a-k-a-s-t-a-n alapuolen kuvissa olevaa liituraitaista jakkupukua! En ole käyttänyt kyseistä jakkupukua pitkään aikaan, mutta en kuitenkaan voisi siitä luopua. Muistan ostohetkellä ihastuneeni paitsi klassisen kauniiseen kuosiin, mutta erityisesti myös housujen malliin. Tykkään nimittäin todella paljon housujen rennosta, aavistuksen löysästä mallista. Matalien kenkien kanssa asukokonaisuus toimii arkena, mutta korkojen kanssa saman asun voi pukea juhlavampaankin menoon.

Toukokuu 2019

Oi miten paljon tykkäänkään silkkihameen ja neuleen yhdistelmästä! Samalla klassinen, mutta trendikäs! Erilaisia slip-hameita onkin näkynyt valtavasti viime vuosien aikana eikä niiden suosiolle näy tulevan loppua – hyvä niin!

Viime vuonna käärmekuosi oli yksi suosikeistani ja sen voi huomata myös näistä molemmista asukuvista. Käärmekuosia löytyy sekä hameesta että bootseista! Alapuolen kuvat on otettu viime vuoden kuvausreissulta Espanjasta. Ajoimme auringonlaskun aikaan vuorille ennen kuin jatkoimme matkaa dinnerille. Tuo iltavalo on jotain niin maagista! Päällä tosiaan hieman räväkämpi kokonaisuus – glitterimekko ja käärmebootsit. Anything for the perfect picture, right? 😀 Tuo valkoinen glitterimekko on yksi suosikkimekoistani. Mekko on viime vuoden H&M Conscious Exclusive mallistosta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Anniina 04.05.2020

  Toukokuu 2018 oli poikkeuksellisesti todella lämmin! Luin silloin itse pääsykokeisiin Rovaniemellä ja toukokuun puolivälissä täällä oli yli 20 astetta lämmintä! Eli saattaa jopa olla että minihamekuva on aito 🙂

  Vastaa
  • Metti 06.05.2020

   Noniin mahtavaa – taisi siis olla ihan aiheellista pukeutua tuohon minihameeseen ja t-paitaan 😀 Kiitos muistutuksesta!

   Vastaa
 2. Annis 04.05.2020

  Toukokuu 2018 oli todella lämmin. Ainakin mun kotikaupungissa.
  Jäänyt mieleen, kun menin synnärille paksussa takissa alkukuusta ja äitienpäivän jälkeen kotii päästessä mies sai tuoda minulle hellevaatteet kotiutumista varten!

  Haukuin miestä kun oli pukenut pojalle shortsit, kun en tajunnut siellä ilmastoidulla osastolla vauvan kanssa ollessa, että sää oli vähän lämmennyt ? ulkona sellaset 26 astetta..

  Vastaa
  • Metti 06.05.2020

   Haha! Noniin, ehkä tässä taisikin sitten olla ihan aihetta t-paidan ja minihameen pukemiseen 🙂 Vuodet vierii niin nopeasti ettei pysy pää perässä 😀

   Vastaa
 3. Jensusa 05.05.2020

  Tosi kiva postaus! Suosikkejani näistä on persikkamekko ja nahkatakki sekä valkoinen minihame ja musta paita. Tällaisia tb-juttuja on kiva lukea ja katsoa 🙂

  Vastaa
  • Metti 06.05.2020

   Hei hienoa kuulla! Näitä siis jatkossakin lisää 🙂 Aurinkoista keskiviikkoa sinne! x

   Vastaa