Kaunis päivetys ympäri vuoden

*Kaupallinen yhteistyö Vita Liberata

Täydellinen päivetys mihin tahansa aikaan vuodesta ei ole ongelma. Tykkään, että ihoni hehkuu kaunista päivitystä ympäri vuoden. Luonnollista rusketusta ei ole mahdollista saada (ainakaan täällä Suomessa) ympäri vuoden, eikä liiallinen auringonotto kovin terveellistä ihmisille muutenkaan ole, joten ainakin itse haluan saada kauniin päivetykseni mieluiten purkista. Olen käyttänyt pitkään itseruskettavia tuotteita ja omaksi suosikikseni ovat nousseet Vita Liberatan laadukkaat ja monipuoliset itseruskettavat. Olinkin erittäin iloinen, kun pääsin nyt yhteistyön tiimoilta kertomaan teille omista suosikeistani.

Saan todella paljon kysymyksiä mitä itseruskettavia käytän. Itseruskettavia on monia erilaisia; on voiteita, suihkeita, geelejä, seerumeita, nesteitä ja vaahtoja. Tässä postauksessa tuon esille omat suosikkini Vita Liberatan valikoimasta, joka koostuu useista laadukkaista ja monipuolisista tuotteista. Tykkään erityisesti Vita Liberatan tuotteista, sillä ne antavat kauniinsävyisen ja pitkäkestoisen rusketuksen tuotteilla, jotka samalla myös hoitavat ihoa. Jokaiselle löytyy varmasti omat suosikit ja sellaiset tuotteet, jotka kokee parhaimmiksi ja helppokäyttöisimmiksi juuri itselleen. Minä olen käyttänyt pääsääntöisesti kolmea seuraavaa tuotetta jo useampien vuosien ajan, enkä hevillä tule niitä vaihtamaan…

Vita Liberata Phenomenal Mousse

Vita Liberata – Self Tanning Gradual Lotion

Vartalollani olen kokeillut useita itseruskettavia, mutta luottotuotteikseni ovat nousseet erityisesti kaksi Vita Liberatan tuotetta: Phenomenal Mousse sekä Gradual Lotion. Tutustuin noin vuosi sitten ensimmäistä kertaa Vita Liberatan moussemaiseen itseruskettavaan ja rakastuin välittömästi tähän ihanaan, minulle uudenlaiseen, tuotteeseen. Kyseessä on siis itseruskettava vaahto, joka levitetään iholle levityskintaan avulla. Tuote on erittäin helppokäyttöinen, sillä vaahtomainen koostumus levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Helppokäyttöisyyden lisäsi rakastan tuotetta erityisesti siksi, että vaahto antaa iholle välittömästi syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Tämä tuote on pelastanut itseni monet kerrat, kun olen halunnut nopeasti esimerkiksi sääriini päivetyksen ennen juhlia, mutta edellisinä päivinä en ole kerennyt itseruskettavaa laittaa. Kyseessä on aivan uskomattoman hyvä tuote, jonka avulla saa syvän rusketuksen – nopeasti!

Jälkimmäistä mainittua Self Tanning Gradual Lotionia olen käyttänyt vielä vaahtoakin pidempään. Kyseessä on erinomainen ja helppo, asteittain ruskettava tuote. Tämä tuote sopii mielestäni erinomaisesti päivetyksen ylläpitoon. Voide on tavallisen vartalovoiteen tavoin ihanasti kosteuttava ja ihoa pehmentävä ja siksi erittäin ihana käyttää iholla esimerkiksi iltaisin.

Vita Liberata – Self Tanning Anti Age Serum

Kasvojen iho on huomattavasti muuta vartalon ihoa ohuempi ja kasvoilla tulisikin aina käyttää nimenomaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita. Kasvoille ehdoton luottotuotteeni on Vita Liberatan Self Tanning Anti Age Serum. Tuotetta voi sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon tai käyttää seerumin tavoin suoraan iholle. Itse tykkään sekoittaa muutaman tipan joka ilta yövoiteeni joukkoon, jolloin kasvoillani on jatkuvasti pieni päivetys. Jos joskus haluan hieman intensiivisempää päivetystä (esimerkiksi jotain tilaisuutta varten), käytän seerumia suoraan iholle. Tykkään seerumista todella paljon, sillä se ei ainoastaan tuo iholle kaunista hehkua, vaan tuote myös ihanasti kosteuttaa ihoa ja häivyttää juonteita. Tuote levittyy helposti ja tasaisesti iholle, myös kulmakarvojen ympärysiholle sekä hiusrajaan, jotka yleisesti ovat hankalia kohtia itseruskettavan kanssa. Tuote saa paljon plussaa myöskin sen riittoisuudesta!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Saan ilokseni arpoa yhdelle onnekkaalle testiin kaikki nämä kolme suosikkituottettani Vita Liberatalta. Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään, mikä on sinun ultimaattinen suosikki itseruskettava? Aikaa arvontaan osallistumiselle on 28.3.19, klo 20, jonka jälkeen olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan.

Onnea arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

340 kommenttia

  1. Riikka 25.03.2019

    Moi,
    Käytän Estee Lauder sävyttävää päivävoidetta, mutta vartalolle en ole käyttänyt hetkeen mitään. Joskus kokeilin Dovea.
    Kokeilisin näitä tuotteita mielelläni ?

    Vastaa
  2. Janette 25.03.2019

    Suosikkini on ollut St. Tropezin mousse, mutta haluisin ehdottomasti päästä testaamaan myös näitä tuotteita Vita Liberatalta!

    Vastaa
  3. Anu lainio 25.03.2019

    Ei vielä mikään, olen näissä ihan untuvikko! Josko nämä tuotteet?

    Vastaa
  4. Anne-Maj 25.03.2019

    Olisi kiva päästä kokeilemaan vita liberatan tuotteita, en ole näistä ennen kuullutkaan

    Vastaa
  5. Pee 25.03.2019

    Semmoset Clarinssin tipat, joita on voinu lisätä oman vartalovoiteen sekaan. 🙂

    Vastaa
  6. Anna 26.03.2019

    Vita Liberatan moussea ja naamiota olen käyttänyt ja hyviksi havainnut. Arvonnan tuotteet kiinnostavat kovasti?.

    Vastaa
  7. Jenni 26.03.2019

    Vita Liberatan mousse ??.

    Vastaa
  8. Jenna 26.03.2019

    Vita Liberatan moussea olen myös käyttänyt, ja ollut tyytyväinen. Nyt tuote on loppunut, toukokuulla olemme lähdössä koko perhe ulkomaille, joten etukäteispäivetys pitää saada ?? Tuo seerumi kiinnostaa kovasti!

    Vastaa
  9. Jossu 26.03.2019

    Oon käyttänyt tota Vita Liberatan moussea, mutta viime aikoina käytössä on olleet enemmän asteittain päivettävät voiteet.

    Vastaa
  10. Jossueue 26.03.2019

    Oon käyttänyt tota Vita Liberatan moussea, mutta viime aikoina käytössä on olleet enemmän asteittain päivettävät voiteet.

    Vastaa
  11. Saara 26.03.2019

    Itse ostin jonkin aikaa sitten vita liberatan moussea, se on paras mitä oon koskaan testannut ?

    Vastaa
  12. Elina 26.03.2019

    Itselleni on jäänyt niin traumat teini-iän itserusketus kokemuksista, että olen tyytynyt vain Doven kevyesti päivettämään voiteeseen..
    Todella innolla nyt kiinnostuin tästä merkistä, täytyykin käydä ostamassa! Myydäänkö sarjaa missä vai pitääkö tilata netistä..?

    Vastaa
  13. Eeva 26.03.2019

    En ole käyttänyt mitään, mutta näistä tuotteista olen kuullut hyvää!

    Vastaa
  14. anna s. 27.03.2019

    En ole koskaan käyttänyt, ensi vuonna olen menossa naimisiin joten jotain olen ajatellut kokeilla 🙂

    Vastaa
  15. Miia 27.03.2019

    Olen testannut Vita Liberatan tuotteista monia ja ehdottomasti parhaita itseruskettavia kaikki. 🙂

    Vastaa
  16. Emilia 27.03.2019

    Hei Metti,

    Minulla ei vielä ole suosikkia, koska koen että kaikissa tähän asti kokeilemissa tuotteissa on ollut jotain pientä tai suurempaa häikkää, yleensä tuoksu tai huono imeytyvyys, tai liian oranssi sävy. Kokeilisin mielelläni Vita Liberataa kun sitä niin lämpimästi suosittelit! Hyvää kevättä ?

    Vastaa
  17. Mia 27.03.2019

    Vita Liberatan mousse on noussut suosikikseni pari vuotta sitten. Muita en olekaan vielä kokeillut. Tämä setti olisi ihan huippu.

    Vastaa
  18. Helena 28.03.2019

    Viime keväänä kokeilin Vita Liberata Phenomenal Moussea ja totesin tuotteen erittäin hyväksi. Kohta olisi taas aika ”panostaa” rusketukseen.

    Vastaa
  19. Iisa 28.03.2019

    En ole koskaan ostanut itseruskettavia tuotteita joten olisi ihana päästä testaamaan näitä 🙂

    Vastaa
  20. Saara 28.03.2019

    Suosikkini on juurikin samainen Vita Liberatan Phenomenal mousse, mutta olisi kiva tutustua myös sinun suosittelemiisi kahteen muuhun tuotteeseen.

    Vastaa
  21. Heli 28.03.2019

    Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan, en ole koskaan testannut itseruskettavia!!

    Vastaa
  22. Rita 28.03.2019

    En ole koskaan käyttänyt oikein itseruskettavaa mutta mielellään ottaisin nämä testiin, sillä olen kuullut tuotteista pelkkää hyvää!

    Vastaa
  23. Miia 28.03.2019

    Vita liberatan valkopurkkinen mousse. Etenkin kasvoille haluaisin kokeilla tuota seerumia ?

    Vastaa
  24. Taru Hellsten-Hatanpää 28.03.2019

    Moikka Metti ?
    Mä oon ihan pihalla näistä itseruskettavista tuotteista ja nyt innostuin, kun näin ig:ssa sun Storyn. Ja lempparikseni voisin kuvitella moussen?

    Vastaa
  25. Jasmiina 28.03.2019

    Vita Liberatan mousse on mun lemppari. 🙂

    Vastaa
  26. Piia 28.03.2019

    En ole koskaan uskaltautunut itseruskettavia tuotteita kokeilemaan, vaikka tarvetta olisi kyllä ollut ? Olisi ihana päästä kokeilemaan laadukkaita tuotteita.

    Vastaa
  27. Susan 28.03.2019

    Nyt heräsi kyllä kiinnostus usean vuoden tauon jälkeen. Olisi ihana kokeilla tuota seerumia ja vähän jouduttaa kesän tuloa tällä poppakonstila?☀️

    Vastaa
  28. Juliet Pitkäniemi 28.03.2019

    Mulla ei ole hyviä kokemuksia itseruskettavista tuotteista vaikka olen kokeillut tosi monia!! Olisi ihana voittaa tuotteet kokeiluun ja löytää siinä samalla itselle ”luotto” tuote!!???

    Vastaa
  29. Elina Tuhkanen 23.05.2019

    Hei, kiinnostuin nuista seerumitipoista kasvoille. Mutta mitä kevyttä meikkivoidetta suosittelisit tasoittamaan kauniin rusketuksen, aikuiselle iholle.

    Vastaa