Parhaat itseruskettavat

*Kaupallinen yhteistyö: Vita Liberata

Miksi Vita Liberata on ehdoton suosikkini itseruskettavien tuotteiden joukosta? Vastaus on yksinkertainen – Vita Liberatan itseruskettavat ovat uudistaneet ajatusmaailmani itseruskettavista. Olen käyttänyt jo pitkään itseruskettavia, mutta ennen Vita Liberataan tutustumista pidin itseruskettavien käyttöä hyvin vaivalloisena ja jokseenkin epämiellyttävänä. Tahmainen tunne iholla sekä arveluttava haju olivat yhdistelmä, jota ei niin mielellään ottanut osaksi kauneusrutiinejaan – ainakaan kovin usein. Onneksi lopulta suositusten kautta tutustuin Vita Libertaan – tuohon itseruskettavien ihanaan edelläkävijään.

Tässä postauksessa pääsen yhteistyössä Vita Liberatan kanssa esittelemään teille suosikkituotteitani heidän valikoimastaan. Osaa tuotteista olen käyttänyt jo pidemmän aikaa, kun taas osa tuotteista ovat ihania uusia tuttavuuksia. Olen valinnut tähän yhteistyöhön sellaisia tuotteita, joita löytyy eilen alkaneilta Sokoksen 3+1 päiviltä. Sokoksen 3+1 päivillä on myynissä paljon ihania Vita Liberatan tuotteita alennettuun hintaan. Nyt kannattaa siis käydä täyttämässä itseruskettavarastot talvea varten mikäli siellä ruudun toisella puolella löytyy muitakin Vita Liberatan tuotteiden faneja! Jos taas tuotteet eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, nyt olisi oivallinen aika tutustua näihin loistaviin tuotteisiin.

Vita Liberatan Invisi, vaahtoava itseruskettava vesi, on ollut minulla käytössä kauan. Tässä ehdottomasti kosmetiikkatuote, jonka on löydyttävä aina kaapistani. Invisi itseruskettavan vaahdon ehdottomasti parhaita puolia ovat sen levittämisen helppous sekä todella nopea kuivuminen iholla. Käyn suihkussa mieluummin aina iltaisin, joten levitän myös itseruskettavat tuotteet iholleni iltaisin. Silti sänkyyn voi mennä suoraan levityksen jälkeen, koska tämä itseruskettava vaahto kuivuu iholle äärimmäisen nopeasti eikä sotke yhtään. Vierellä nukkuva puolisokin kiittää, kun viimeinkin olen löytänyt itseruskettavan, jonka mukana ei tule (hänen mukaansa) ällöttävää hajua. Aina ennen sain huomautuksia asiasta, mutta nyt mieheni ei edes huomaa jos olen levitellyt itseruskettavia – jes! Aamulla herätessä iholla on kaunis, tasainen rusketus.

Minulle uudemmat tuttavuudet ovat Vita Liberatan Body Blur ja Beauty Blur, joihin tosin ihastuin heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Kyseessä on välittömästi tasaisen värin ja kauniin hehkun iholle antavat tuotteet. Body Blur on itseruskettava vartalovoide, joka antaa välitöntä sävyä. Erinomainen tuote jos esimerkiksi haluaa hameasujen kanssa vähän rusketusta sääriin tai nopeaa hehkua iholle ennen etelänlomaa. Vaikka kyseessä ei olekaan vaahtoava tuote, tykkään itse levittää tätäkin levityskintaan avulla. Levityskinnas takaa vieläkin tasaisemman ja silkkisen lopputuloksen. Myöskin omat kädet pysyvät hienosti suojassa levityskintaan sisällä.

Beauty Blur on puolestaan kasvoille tarkoitettu, ihoa täydellistävä ja kevyesti itseruskettava voide. Tuote tasoittaa ihon väriä jättäen iholle pitkäkestoisen luonnollisen päivetyksen. Beauty Bluria voi käyttää meikin alla ihan pelkästään, mutta itse tykkään sekoittaa tuotetta pienen määrän joko kosteusvoiteen tai meikkivoiteen sekaan. Tuote toimii äärimmäisen hyvin kasvoilla meikin alla.

Toinen klassikkotuote on Vita Liberatan Fabulous mousset. Vaahtoavan moussen parhaita puolia ovat juuri helppous levittää (levityskintaalla) sekä nopea kuivuminen iholla. Fabulous moussen sävytetty koostumus antaa tasaisen ja kauniin sävyn. Tämän lisäksi tuote kosteuttaa, joten lopputuloksena on paitsi ruskettunut myös pehmeä iho. Myöskin tämän klassikkotuotteen löydät nyt alennettuun hintaan Sokoksen 3+1 päiviltä!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / @valoon_photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Ella 05.10.2019

    Heippa! Mitä tuotetta huulillasi on näissä kuvissa? Todella kauniin näköistä!

    Vastaa