Poikkeuksellinen viikko

Voi miten ihanan aurinkoinen ja lämmin tämä kulunut viikko on ollut! Eilen tuli ensimmäistä kertaa varsinainen kesäfiilis, kun lähdin pelkällä nahkatakilla ja lenkkareilla ulos. Täytyy myöntää, että vähän itseänikin tämä asuvalinta arvelutti, mutta ihan hyvin kuitenkin pärjäsin, haha 😀

Kulunut viikko on ollut poikkeuksellinen paitsi säiden puolesta, myös siitä syystä, että olen saanut viettää pari viime päivää kotona ihan yksinään. Miklu lähti lasten kanssa landelle muutamaksi päiväksi ja minä sain jäädä kaupunkiin hoitamaan omia juttujani. Voin sanoa, että nämä pari päivää ovat tuntuneet todelliselta luksukselta kotona vietettyjen (liian monen) koronaviikon jälkeen. En tosin ole viettänyt näitä päiviä vain sohvalla maaten ja Netflixiä katsellen (vaikka mieli olisi tehnyt), vaan olen yrittänyt maksimoida kaiken tämän oman ajan mahdollisimman hyvin. Lähinnä olen istunut tiiviisti koneen äärellä työjuttujen parissa. On ollut todella helpottavaa ja kivaa, kun on saanut keskittyä taas töihin normaaliin tapaan. Töiden lisäksi olen yrittänyt parhaani mukaan edistää muuttoamme sekä käynyt läpi mm. myytäviä vaatteitani (tulossa muuten myyntiin ensi viikon maanantaina). Näiden lisäksi olen myös hoitanut juoksevia asioita ensi viikonloppua varten – meillä nimittäin juhlistetaan äitienpäivän lisäksi myös tyttäremme 6-vuotis syntymäpäiviä!

Tällä viikolla on tosiaan ollut jo mukavan lämmin. Toissapäivänä tämä päälläni näkyvä paksu neule oli jo liikaa. Tämä laventelin värinen neule on tosin yksi suosikeistani – nimenomaan sen ihanan värin vuoksi. Laventeli on ehdottomasti yksi suosikkivärejäni tulevaan kesään, mikä on kieltämättä vähän kummallista, sillä lilan sävyt eivät koskaan ole lukeutuneet lemppareitteni joukkoon. Uudet lahjaksi saamani Supergan vaaleankeltaiset tennarit sopivat mielestäni kivasti yhteen pastellisävyisen neuleen kanssa. Nämä uudet espadrillopohjaiset Supergat ovat muutenkin todella hauskat ja ihanan kesäiset!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Jonna 07.05.2020

  Miten myyt vaatteesi? 🙂

  Vastaa
 2. Helen 08.05.2020

  Samoin täällä, en kuulu liila-fanien joukkoon. Tuo vaalea laventelin sävy on kyllä kaunis! Nuo Supergat näyttävät varmasti hyvältä kukkaisen kesämekon parina 🙂

  Vastaa
  • Metti 11.05.2020

   Just näin! Nämä ovat täydellinen pari kesäisen kukkamekon kanssa 🙂

   Vastaa
 3. Elisa 09.05.2020

  Moi! Muakin kiinnostaa, minne vaatteet tulee myyntiin 🙂 ja vielä se, onko mukana mahdollisesti asusteita, vai pelkästään vaatteita?

  Vastaa
  • Metti 11.05.2020

   Moikka! Vaatteet tulevat myyntiin Tise-nimiseen appiin! 🙂 Myyntiin tulee pääasiassa vaatteita, mutta myös vähän asusteita ja kenkiä!

   Vastaa