YA NATURAE LUONNONKOSMETIIKKAA

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Yliopiston Apteekin kanssa

Luonnonkosmetiikka kasvattaa osuuttaan kosmetiikkateollisuudessa jatkuvasti. Uusia luonnonkometiikka tuotteita ja tuotesarjoja tuodaan markkinoille, sillä niillä on kasvava kysyntä. Vielä reilu vuosi sitten luonnonkosmetiikka oli minulle varsin tuntematon käsite, mutta pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan yleistyessä olen itsekin perehtynyt tällaiseen kosmetiikkaan paremmin.

Kuten nimikin siihen jo vahvasti viittaa, luonnonkosmetiikka sisältää lähes 100% ainoastaan luonnollista alkuperää tai luontaisen kaltaisia raaka-aineita. Tuotteet eivät siis sisällä synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja tai muita raaka-aineita, jotka voisivat olla meidän ihollemme haitallisia. Tätä voisi ajatella esimerkiksi ”olet mitä syöt”- periaatteella, että ”olet myös sitä, mitä ihoosi imeytyvät”. Luonnon omat raaka-aineet kun ovat niitä kaikista ystävällisimpiä ihollemme.

Pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan Yliopiston Apteekin omaan YA naturae tuotesarjaan, johon kuuluu tuotteita kasvoille ja vartalolle. YA naturae luonnonkosmetiikka on valmistettu Suomessa ympäristöä säästäen ja mahdollisimman luonnonmukaisesti. Yhteistyön tiimoilta pääsin testaamaan tuotteita sekä nostamaan esille omia suosikkejani. Tuotesarja on erittäin laaja ja monipuolinen sekä hintalaatusuhde on käsittämättömän hyvä!

Päivä- ja Yövoide

Yksi oma suosikkini YA naturae -sarjasta oli päivä– ja yövoiteet kasvoille. Sarjasta löytyy sekä kuivalle iholle tarkoitetut kasvovoiteet kuin myös normaalille- ja sekaiholle tarkoitetut voiteet. Minulle tärkeää on, että kasvovoiteet kosteuttavat huolellisesti sekä jättävät kasvoille kevyen, pehmeän tunteen. Sheavoi, hyaluronihappo ja manteliöljy yhdessä pitävät huolen siitä, että kasvot pysyvät kosteutettuna pitkään. Aikaisemmin kokeilemani luonnonkosteusvoiteet eivät ole jostain syystä toimineen minulla vaan saaneet kirvelevän ja hieman jopa polttavan tunteen kasvoille. Nämä YA.n hellävaraiset kasvovoiteet soveltuivat kuitenkin hyvin myös minun herkälle iholleni.

Silmänympärysvoide

Lasten myötä olen alkanut käyttämään silmänympärysvoiteita säännöllisesti. Eipä ihme, sillä kun nukkuu niin vähän näkee väsymyksen ihan ensimmäiseksi silmistä. Tämä silmänympärysvoide sisältää mustaseljauutetta, joka lupaa vähentää turvotusta ja kirkastaa ihon sävyä. Itse tykkään säilyttää omaa silmänympärysvoidettani jääkaapissa, sillä aamulla viileän voiteen tehon tuntee kasvoilla nopeasti ja olo on jo saman tien virkeämpi. Goodbye väsyneet silmät ja tummat silmänaluset!

Vartalotuotteet

Vartalolle suunnattuja tuotteita YA naturae sarjasta löytyy myöskin monia ja omia suosikkejani ovat täyteläinen vartalovoide sekä hurmaavantuoksuinen kehäkukka & kookos suihkugeeli. En tykkää liian paksuista, rasvaisista tai huonosti levittyvistä vartalovoiteista, mutta samalla vaadin tuotteelta kuitenkin perusteellista kosteutusta. Tämä tuote sisältää paljon luonnon omia öljyjä, kuten oliivi-, argan- ja ruusunmarjaöljyjä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Tuote levittyy iholle helposti ja jättäen iholle hennon tuoksun sekä ihana pehmeän tunteen.

Kokonaisuutena YA naturae tuotesarja on mielestäni laadukas ja monipuolinen. Tuotteita löytyy todella laajasti eri tarkoituksiin. Tuotesarjan äärettömän hyvä hintalaatusuhde ansaitsee vielä maininnan toistamiseen. Tuotteiden hinnat liikkuvat nimittäin keskimäärin 5€-10€ välillä. Tämän viikon ajan YA-tuotesarja sekä YA naturae luonnonkosmetiikka ovat 20% alunnuksessa! Tuotteita löytyy Yliopiston Apteekeista, Ego -myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Ilokseni saan vielä tämän postauksen yhteydessä järjestää teille iiihanan arvonnan! Arvon yhteensä kaksi kappaletta YA naturae luonnonkosmetiikkapakettia, toisen täällä blogissa ja toisen Instagramin puolella. Arvontapaketti sisältää kaikki YA naturae luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen yhteyteen mietteitäsi luonnonkosmetiikasta. Arvontaan voit osallistua sunnuntaihin 15.10.17 klo18 saakka. Kaikki tähän aikarajaan mennessä tulleet kommentit ovat mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

118 kommenttia

  1. Lotta Ekholm 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikan fani haluaisi ehdottomasti tutustua tähän tuoteperheeseen!

    Vastaa
  2. Jiihaa 12.10.2017

    Olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan muutaman vuoden sisällä lasten saannin myötä. Itselle kivempi lasten ollessa sylissä ja antamassa pusuja, ettei kasvoissa ole ”myrkkyjä” eikä tarvitse miettiä saako lapsi voidetta tai meikkiä suuhunsa ja käsiin.

    Vastaa
  3. Tanja 12.10.2017

    Yhdistän luonnonkosmetiikan eettisyyteen ja ekologisuuteen. Markkinoille tulee koko ajan uusia luonnonkosmetiikka tuotemerkkejä. Haluaisin totta kai kokeilla niitä kaikkia!

    Vastaa
  4. Maarit 12.10.2017

    Siirryin raskaana ollessani täysin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Kookosöljy oli silloin se mikä pelasti monesta pulasta. Sillä sai poistettua meikit, toimi kasvojen kosteuttajana, kasvavan raskausmahan ihon hoitajana, hoitona hiuksiin, …, onneksi nykyään valikoimat luonnonkosmetiikassa on hurjan hyvät.
    Silti tänäkin päivänä pidän yhtä kookosöljypurkkia myös kylppärissä 🙂

    Vastaa
  5. Ulpu 12.10.2017

    Kiitos vinkistä! En ole koskaan vielä kokeillut luonnonmukaista kosmetikkaa, oikeastaan vasta juuri hiljattain herännyt tähän ajatukseen. Kuormitamme itseämme valtavalla määrällä kemikaaleja ja haluaisin vähentää sitä omalla kohdallani. En vain oikein ole tiennyt mistä ”aloittaa”, mutta kirjoituksesi perusteella nyt tiedän mitä voisin kokeilla. Mielenkiintoista nähdä miten ihoni reagoi! Hienoa että nostit tämänkin asian esille ?

    Vastaa
  6. SatuJi 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikka on vielä itselleni vieraampaa. Tämä olisikin huikea mahdollisuus päästä kokeilemaan sitä! 🙂

    Vastaa
  7. Milja 13.10.2017

    Olen noin vuoden ajan käyttänyt pelkästään luonnonkosmetiikkaa. Ihoni on erittäin kuiva mutta olen onnekseni löytänyt sopivat tuotteet kasvoilleni. Minulla oli akne johon ei tehonnut kuukausien antibioottikuuri,kun vaihdoin luonnonkosmetiikkaan tuloksia alkoi näkyä nopeasti. Suosittelen kaikille luonnonkosmetiikkaa 🙂

    Vastaa
  8. Findianlife 13.10.2017

    Luonnonkosmetiikkaa on niin paljon saatavilla että on jo vaikea valita se sarja mikä itselle sopisi parhaiten. Mutta tämä sarja kuulostaa ihanalta kotimaisuudenkin ansiosta.

    Vastaa
  9. ValMa 13.10.2017

    Mielelläni kokeilisin tätä luonnonkosmetiikkaa, etenkin jos se sopii myös herkälle iholle. Omia kokeiluja ovat rajoittaneet juuri epävarmuus siitä että luonnonkosmetiikka ärsyttävää jo entuudestaan herkkää kasvojen ihoa. Hienoa että tämä sarja löytyy myös apteekista mistä ostan muutenkin ihonhoitotuotteita.

    Vastaa
  10. Ava 13.10.2017

    Luonnonkosmetiikka on mulle vielä ihan vieras käsite joten olisi mukava päästä tutustumaan siihen paremmin. Eli mukana arvonnassa 🙂

    Vastaa
  11. Satu 13.10.2017

    Luonnonkosmetiikka on aina kiinnostanut, mutta jostain syystä jäänyt kuitenkin kokeilematta. Mahtavaa, että tuotteita on enemmän tarjolla ja että asia on niin sanotusti tapetilla. 🙂

    Vastaa
  12. Iisa 13.10.2017

    Sarjan suihkugeeli ja vartalovoide on ollut säännöllisesti käytössä ja tykkään kovasti! Olisi kiva testata myös muita tuotteita.

    Vastaa
  13. Roosa 13.10.2017

    Luonnonkosmetiikka ei ole minulle kovin tuttua yksittäisiä tuotteita lukuunottamatta, mielelläni ottaisin kokeiluun! Olen ajatellut siirtyä enemmän luonnonkosmetiikan käyttöön eettisistä syistä.

    Vastaa
  14. Merope 13.10.2017

    Ostan mielelläni luonnonkosmetiikkaa jos hinta-laatusuhde on kunnossa. YA Naturae on kiinnostanut jo pidempään, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi testata.

    Vastaa
  15. Marjaana 13.10.2017

    Käytän jojoba ja kookosöljyä vartalolle ja kasvoille. Hiuksille arganöljyä. Tämä sarja olisi ihana lisä luonnonkosmetiikan ystävälle 🙂

    Vastaa
  16. Marianne 13.10.2017

    Itsekin yritän siirtyä entistä enemmän luonnonkosmetiikan käyttöön.
    Kiitos huippu vinkeistä 🙂 <3
    xx
    http://mariannelle.com

    Vastaa
  17. Minna Enkenberg 13.10.2017

    Olen todella kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, tietoisuus lisäaineista on todellakin herättänyt. Kärsin vielä 50-vuotiaanakin rasvoittuvasta ihosta ja kasvoille etsin nyt tuskaisena näitä luonnollisia vaihtoehtoja, tähän mennessä kokeiluun päässeet eivät ole olleet kovin hyviä pitämään kasvojen ihoa mattapintaisena, eikä öljyyntyminen valitettavasti näytä nyt trendikkäänä ”hehkuna” – vaan rasvaisuutena 🙁 Mutta jossain se oikea tuote odottaa…

    Vastaa
  18. truonako 13.10.2017

    Mulla kiinnostus luonnonkosmetiikkaan tuli vegaaniuden myötä. Edelleen lähes kaikki kaupassa myytävät kosmetiikat on testattu eläimillä, joten en halua sellaisia käyttää. Luonnonkosmetiikkaa ei taas testata eläimillä, joten päädyin luonnonkosmetiikan pariin. Lisäksi kotonani havittelen kemikaaliton koti -tilaa, joten luonnonkosmetiikka oli oiva jatko tässä projektissa.

    Vastaa
  19. Sara 13.10.2017

    Mukana arvonnassa! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa.

    Vastaa
  20. juppe 13.10.2017

    Ihanaa!

    Vastaa
  21. Ansku 13.10.2017

    Ihana arvonta! Tuotteet kuulostavat todella mahtavilta uutuuksilta hinta-laatusuhteensa ansiosta, täytyykin poiketa apteekin kautta hypistelemässä tuotteita.

    Vastaa
  22. Jenni 13.10.2017

    Oi ihana arvonta! Käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa ja kokeilen ilolla uusia merkkejä. 🙂

    Vastaa
  23. Loujii 13.10.2017

    Olen ottanut luonnonkosmetiikan osaksi ihonhoitoruttineita tutustuttuani Mossan tuotteisiin. Nämä YA:n tuotteet houkuttelevat myös, pakkauksetkin ovat kauniita.

    Vastaa
  24. K 13.10.2017

    Olen asteittain siirtynyt enemmän luonnonkosmetiikan puolelle. Blogiasi tulee luettua aina silloin tällöin. Kirjoitat ajankohtaisista aiheista, tyylikkäästi. 🙂 Mukavaa alkanutta syksyä!

    Vastaa
  25. S 13.10.2017

    Olen kuullut paljon kehuja luonnonkosmetiikasta mutta jotenkin en ole vain saanut hankittua niitä itselleni kokeiluun. Olen siis mukana arvonnassa! 🙂

    Vastaa
  26. Aino 13.10.2017

    En oleoo aikaisemmin kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta tämä arvonta olisi hyvä tapa päästä kokeilemaan!

    Vastaa
  27. J 13.10.2017

    Ko. sarjan yövoidetta kokeillut ja tykkäsin kovasti! 🙂

    Vastaa
  28. NannaEA 13.10.2017

    Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa myös minua. Tällä hetkellä käytän silmänympärysvoidetta joka on luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, mutta täytyy tutkia myös muita voiteita ja puhdistusaineita. Kiva arvonta!

    Vastaa
  29. Annie 13.10.2017

    Aivan mahtavaa olisi päästä testailemaan noita tuotteita,omat luonnonkosmetiikkasuosikit löytyvät toistaiseksi Madaran valikoimista

    Vastaa
  30. Eeva 13.10.2017

    Viime kuukausien aikana olen siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Tämä sarja on vielä testaamatta, joten mielellään mukana!

    Vastaa
  31. Pia Hassinen 13.10.2017

    Aivan ihana postaus! Olen itse siirtynyt enemmän ja enemmän luonnonmukaisuuteen, joten tämä sarja kiinnostaa kovasti. Eritoten kasvovoide (päivä-), sopisiko minun herkälle iholle, joka käyttäytyy talven tullen ihan omiaan.

    Vastaa
  32. Rea 13.10.2017

    Olisi kiva päästä kokeilemaan minulle uutta luonnonkosmetiikkaa.

    Vastaa
  33. Niina 13.10.2017

    Vahvat hajusteet ärsyttää ja saa pään kipeäksi ja siksi lunnonkosmetiikka on hyvä vaihtoehto.

    Vastaa
  34. Eriannara 13.10.2017

    Aivan liian vähän tulee satsattua ihon hyvinvointiin. Olisin ikionnellinen jos pääsisin testaamaan tuota YA Naturae luonnonkosmetiikkaa, josta ei vielä kokemusta ole.

    Vastaa
  35. Linda 13.10.2017

    Tiedän teoriatasolla paljon luonnonkosmetiikasta ja vaiheittain olen täysin sen käyttöön siirtymässä. En siis osta uusia tuotteita muuten kuin luonnonkosmetiikkana. Minulle ihoni hyvinvointi on tärkeää varsinkin kun olen kokenut, millainen ihoni on huonovointisena kun olen hoitanut sitä väärin. Kiva arvonta ja mukava kun luonnonkosmetiikkaa tuodaan yhä enemmän esille!

    Vastaa
  36. Tiina 13.10.2017

    Kiitos tästä postauksesta! Matkani luonnonkosmetiikan pariin alkoi pari vuotta sitten ja purkki kerrallaan matka on jatkunut. Paluuta entiseen ei enää ole. Olen iloinen, että markkinoille on tullut myös YA:n kaltaisia edullisia vaihtoehtoja. Mielelläni kokeilisin tätäkin sarjaa joten mukana arvonnassa 🙂

    Vastaa
  37. Emilia 13.10.2017

    Itse olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo muutaman vuoden. Onneksi markkinoilla on nykyään paljon enemmän vaihtoehtoja luonnonkosmetiikasta. Ihoni on myöskin ollut paljon parempi, kun siirryin luonnonkosmetiikkaan.

    Vastaa
  38. Kaisa 13.10.2017

    Kärsin atooppisesta ihosta sekä lukuisista allergioista, joten olisi kiva päästä kokeilemaan uutta sarjaa luonnonkosmetiikan saralta.

    Vastaa
  39. T 13.10.2017

    Luonnonkosmetiikka on hyväksi iholle mutta myös ympäristölle <3

    Vastaa
  40. Maisa 13.10.2017

    Olen viimeiset pari vuotta käyttänyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaa. YA:n tuotteita en ole vielä testannut, mutta paljon hyviä kokemuksia kuullut!

    Vastaa
  41. Noora 14.10.2017

    En ole koskaan kokeillut vielä luonnonkosmetiikkaa mutta olisin todella kiinnostunut kokeilemaan 🙂

    Vastaa
  42. Minna 14.10.2017

    Uusi tuttavuus luonnonkosmetiikan maailmassa! ?

    Vastaa
  43. ak 14.10.2017

    Luonnonkosmetiikka on hyväks iholle ja ympäristölle. Ja usein tuntuu, että vaikka valitsis edullisemman luonnonkosmetiikan tuotteen ni jo siinä on paljon hyviä ja ravitsevia aineita verrattuna ”normi” kosmetiikkaan.

    Vastaa
  44. Sannah 14.10.2017

    Käytän iholleni ainoastaan luonnonkosmetiikkaa joten tämä paketti olisi kyllä huippu!

    Vastaa
  45. Tuuli 14.10.2017

    Käytän nykyään pääasiassa luonnonkosmetiikkaa, kaikkia hyviä korvaavia tuotteita entisten suosikkien tilalle en ole vielä löytänyt. Tämä paketti olisi erittäin tervetullut syksyn piristys 🙂

    Vastaa
  46. Päivi 14.10.2017

    Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. En ole aiemmin testannut tätä sarjaa, jos nyt onnistaisi arvonnan kautta.

    Vastaa
  47. Petra 14.10.2017

    Mulla on aina ollut vähän hankala iho ja olen jo monen vuoden ajan yrittänyt etsiä omalle iholle sopivia tuotteita ja erityisesti meikkejä. Tuntuu, että kokeilinpa mitä tahansa, aina menee ihan metsään. Nyt kun olen raskaana ajattelinkin seuraavaksi kokeilla ja toivottavasti kokonaan siirtyä luonnonkosmetiikkaan. Harmi vaan, että ovat kuitenkin vähän kalliimpia kuin ns. normituotteet, joten ei ihan kaikkea raski itse kotiin ostaa ja kokeilla.

    Vastaa
  48. Fanny 14.10.2017

    Täytyy myöntää, että käytän aika vähän luonnonkosmetiikkaa / en tunne alaa kovin hyvin. Olisi kuitenkin kiva päästä kokeilemaan, mitä kaikki hypettää ?

    Vastaa
  49. Suvis 14.10.2017

    Pyrin käyttämään lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa, mutta tähän sarjaan en ole päässyt vielä tutustumaan! 🙂

    Vastaa
  50. Sari 14.10.2017

    Olen siirtynyt pääasiassa luonnonkosmetiikkaan. Tätä sarjaa en ole vielä kokeillut.

    Vastaa