YA NATURAE LUONNONKOSMETIIKKAA

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Yliopiston Apteekin kanssa

Luonnonkosmetiikka kasvattaa osuuttaan kosmetiikkateollisuudessa jatkuvasti. Uusia luonnonkometiikka tuotteita ja tuotesarjoja tuodaan markkinoille, sillä niillä on kasvava kysyntä. Vielä reilu vuosi sitten luonnonkosmetiikka oli minulle varsin tuntematon käsite, mutta pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan yleistyessä olen itsekin perehtynyt tällaiseen kosmetiikkaan paremmin.

Kuten nimikin siihen jo vahvasti viittaa, luonnonkosmetiikka sisältää lähes 100% ainoastaan luonnollista alkuperää tai luontaisen kaltaisia raaka-aineita. Tuotteet eivät siis sisällä synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja tai muita raaka-aineita, jotka voisivat olla meidän ihollemme haitallisia. Tätä voisi ajatella esimerkiksi ”olet mitä syöt”- periaatteella, että ”olet myös sitä, mitä ihoosi imeytyvät”. Luonnon omat raaka-aineet kun ovat niitä kaikista ystävällisimpiä ihollemme.

Pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan Yliopiston Apteekin omaan YA naturae tuotesarjaan, johon kuuluu tuotteita kasvoille ja vartalolle. YA naturae luonnonkosmetiikka on valmistettu Suomessa ympäristöä säästäen ja mahdollisimman luonnonmukaisesti. Yhteistyön tiimoilta pääsin testaamaan tuotteita sekä nostamaan esille omia suosikkejani. Tuotesarja on erittäin laaja ja monipuolinen sekä hintalaatusuhde on käsittämättömän hyvä!

Päivä- ja Yövoide

Yksi oma suosikkini YA naturae -sarjasta oli päivä– ja yövoiteet kasvoille. Sarjasta löytyy sekä kuivalle iholle tarkoitetut kasvovoiteet kuin myös normaalille- ja sekaiholle tarkoitetut voiteet. Minulle tärkeää on, että kasvovoiteet kosteuttavat huolellisesti sekä jättävät kasvoille kevyen, pehmeän tunteen. Sheavoi, hyaluronihappo ja manteliöljy yhdessä pitävät huolen siitä, että kasvot pysyvät kosteutettuna pitkään. Aikaisemmin kokeilemani luonnonkosteusvoiteet eivät ole jostain syystä toimineen minulla vaan saaneet kirvelevän ja hieman jopa polttavan tunteen kasvoille. Nämä YA.n hellävaraiset kasvovoiteet soveltuivat kuitenkin hyvin myös minun herkälle iholleni.

Silmänympärysvoide

Lasten myötä olen alkanut käyttämään silmänympärysvoiteita säännöllisesti. Eipä ihme, sillä kun nukkuu niin vähän näkee väsymyksen ihan ensimmäiseksi silmistä. Tämä silmänympärysvoide sisältää mustaseljauutetta, joka lupaa vähentää turvotusta ja kirkastaa ihon sävyä. Itse tykkään säilyttää omaa silmänympärysvoidettani jääkaapissa, sillä aamulla viileän voiteen tehon tuntee kasvoilla nopeasti ja olo on jo saman tien virkeämpi. Goodbye väsyneet silmät ja tummat silmänaluset!

Vartalotuotteet

Vartalolle suunnattuja tuotteita YA naturae sarjasta löytyy myöskin monia ja omia suosikkejani ovat täyteläinen vartalovoide sekä hurmaavantuoksuinen kehäkukka & kookos suihkugeeli. En tykkää liian paksuista, rasvaisista tai huonosti levittyvistä vartalovoiteista, mutta samalla vaadin tuotteelta kuitenkin perusteellista kosteutusta. Tämä tuote sisältää paljon luonnon omia öljyjä, kuten oliivi-, argan- ja ruusunmarjaöljyjä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Tuote levittyy iholle helposti ja jättäen iholle hennon tuoksun sekä ihana pehmeän tunteen.

Kokonaisuutena YA naturae tuotesarja on mielestäni laadukas ja monipuolinen. Tuotteita löytyy todella laajasti eri tarkoituksiin. Tuotesarjan äärettömän hyvä hintalaatusuhde ansaitsee vielä maininnan toistamiseen. Tuotteiden hinnat liikkuvat nimittäin keskimäärin 5€-10€ välillä. Tämän viikon ajan YA-tuotesarja sekä YA naturae luonnonkosmetiikka ovat 20% alunnuksessa! Tuotteita löytyy Yliopiston Apteekeista, Ego -myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Ilokseni saan vielä tämän postauksen yhteydessä järjestää teille iiihanan arvonnan! Arvon yhteensä kaksi kappaletta YA naturae luonnonkosmetiikkapakettia, toisen täällä blogissa ja toisen Instagramin puolella. Arvontapaketti sisältää kaikki YA naturae luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen yhteyteen mietteitäsi luonnonkosmetiikasta. Arvontaan voit osallistua sunnuntaihin 15.10.17 klo18 saakka. Kaikki tähän aikarajaan mennessä tulleet kommentit ovat mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

118 kommenttia

  1. Niina 12.10.2017

    Vartalovoide ja yövoide ovat mulla tuosta sarjasta käytössä, tykkään! Mielelläni ottaisin käyttöön muitakin sarjan tuotteita.

    Vastaa
  2. -H 12.10.2017

    Nyt raskaana ollessa tulee kiinnitettyä entistä enemmän huomiota siihen, mitä sitä ihoonsa (ja suuhunsa) laittaa, joten olisi ihana päästä hemmottelemaan itseään näillä luonnonkosmetiikkatuotteilla 🙂

    Vastaa
  3. Saara 12.10.2017

    Olen käyttänyt nyt vain luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa muutaman vuoden ja en vaihtaisi takaisin synteettisiin. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta koko ajan. Kosmetiikasta en ole vielä löytynyt yhtä hyviä kuin synteettiset.

    Vastaa
  4. Johanna 12.10.2017

    Luonnonmukaisuus on tällä hetkellä selvä trendi mutta luonnonkosmetiikassa on myös syvempi ajatus muodin aallonharjalla ratsastamisen lisäksi. Kukapa nyt ei haluaisi iholleen mahdollisimman puhtaita tuotteita joilla on vielä oikeasti hoitava vaikutus. Lisäksi erityistä plussaa siitä että monet tuotteet vegaanisia ja eläinkokeettomia

    Vastaa
  5. ammari 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Parabeenit yms myrkyt ovat minun kohdaltani mennyttä elämää ihan syystäkin. Tuotteet kuulostavat todella ihanilta.

    Vastaa
  6. Eve 12.10.2017

    On se jännä juttu miten iän karttuessa alkaa enemmän miettiä luonnonkosmetiikan tarjoamia tuotteita. Nykyään niitä on tietysti tarjolla enemmän ja niitä mainostetaan enemmän. Itseäni ne kiinnostavat ja olen halukas niitä kokeilemaan. Tällä hetkellä esim. Kokeilussa Samppoona ja hoitoaineena Rahuan tuotteet. Kiva kun myös blogeissa näistä kirjoitetaan, sitä kautta voi löytää uusia inspiroivia tuotteita. Kiitos siis vinkeistä?

    Vastaa
  7. Miska 12.10.2017

    Siirryin noin 5 vuotta sitten luonnonkosmetiikkaan, turvallista ja laadukasta. Ja sieltäkin löytyy ns luksusta jos sitä kaipaa. Tässä sarjassa hyvä hinta-laatusuhde. ??

    Vastaa
  8. Mila 12.10.2017

    Ihanaa, että markkinoille on tullut enemmän luonnonkosmetiikkaa!

    Vastaa
  9. Oona 12.10.2017

    Oon myös itse tykännyt todella paljon tuosta sarjasta ja itsellä on jo käytössä tuon päivävoide!

    Vastaa
  10. Sofia 12.10.2017

    Itse olen ajatellut myös siirtyväni luonnonkosmetiikkaan viimeaikoina. Etenkin herkkä iho meinaa ottaa nokkiin teollisista tuotteista. Tätä sarjaa pitää kokeilla, kiitos suosituksista! <3

    Vastaa
  11. Siru 12.10.2017

    Itse oon tosi kiinnostunut kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja tutustumaan paremmin, mutta toistaiseksi omat kokemukset ovat jääneet vähäisiksi. 🙂

    Vastaa
  12. Ilona Kankaanpää 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikka… Hmm… puhuin kerran erään ystäväni kanssa siitä, ettei hän ole vuoteen pessyt hiuksiaan ”tavallisella” esim. lorealin tms. shamppoolla vaan vedellä huuhdellut ja käyttänyt ruokasoodaa tms. Itsekin aloin miettimään asiaa. Miksi ehdollista vapaaehtoisesti itsensä kemikaaleille, kun ympäristöstä irtoaa jo meihin niin mikromuoveja kuin muutakin roskaa, ihan jo sen tutun ja ”turvallisen” koti hanaveden kautta. Aloin tutkimaan asiaa ja päädyin lopputulokseen: maailmamme on täynnä kemikaaleja, jotka rehevoittävtä meriämme, tappavat pieniä eläimiä ja saastuttavat ilmakehää ja meitä itsejämme. Niimpä päätin tarttua tuumasta toimeen ja alkaa käyttää vain luonnonkosmetiikkaa itseni ja tämän maailman vuoksi. Ihanaa tehdä omilla valinnoilla hyvää kaikille. P.s mielestäni luonnonkosmetiikka on huippu juttu ja yhtähyvä teho kuin ns. normi tuotteissa.

    Vastaa
    • Minna Enkenberg 13.10.2017

      Minä olen käyttäynyt jo pitkän aikaa Lush´n vegaanisia shampoita, ja ne on todella ihania! Pesee hyvin ja tuoksuu taivaalliselta.

      Vastaa
  13. Kepa 12.10.2017

    Mukana arvonnassa! Oma suhtautumiseni luonnonkosmetiikkaan on ollut aika jäykkää, mutta alettuani tilata Jolieboxia on se muuttunut aina vaan myönteisemmäksi etenkin ihonhoitotuotteiden kohdalla 🙂 Kiva että on taas tullut uusi hinnoiltaan kuluttajaystävällinen merkki markkinoille.

    Vastaa
  14. Emmi 12.10.2017

    Tykkään luonnonkosmetiikasta koska voin huoletta levittää kasvoilleni voiteita ja nesteitä, tietäen että ne varmasti tekevät hyvää 🙂

    Vastaa
  15. Marjut 12.10.2017

    Mulla on jonkin verran kokemuksia, mutta lähinnä hyvin neutraaleja. Talviaikaan taistelen aina ihoni kanssa, will herkkä iho yhdistettynä talven tuomaan kuivuuteen asettaa omat haasteensa. Nyt olenkin miettinyt että pitäisi löytää jokin sarja ja vaihtaa heti kaikki puhdistus- ja kosteutustuotteet kerralla ja katsoa josko iho paranisi sillä.

    Vastaa
  16. BIKKE 12.10.2017

    Mahdollisimman luonnonmukaista saisi olla kun olen sytojen puolesta niin kuormitettu. Mieluusti ei hirmuisen hajustettua niin kuin bio luvil :).. Itsensä hemmottelu olisi aikas mukavaa syssyn pimeinä iltoina varsinkin kun merkki ei ole tuttu!

    Vastaa
  17. Marika 12.10.2017

    Itse olen tutustunut luonnonkosmetiikkaan pikkuhiljaa, koska tuntuu että ihoni reagoi vahvasti nykyään muihin tuotteisiin. Pari luonnonkosmetiikan kuorintavoidetta löytyy ja olisi kiva päästä kokeilemaan myös näitä tuotteita ja nähdä onko näissä eroa ns. Tavallisiin kosmetiikkatuotteisiin 🙂

    Vastaa
  18. Katariina Reinikainen 12.10.2017

    Erittäin hyvä, jos kosmetiikassakin luovutaan pikkuhiljaa myrkyllisimmistä ainesosista ja painotetaan ekologisia valintoja. 🙂

    Vastaa
  19. Paulina 12.10.2017

    En ole koskaan käyttänyt luonnonkosmetiikka, mutta kuultuani niiden toimivuudesta positiivisia kokemuksia kokeilisin itsekin mielelläni! 🙂 Nämä tuotteet sopisivat varmasti hyvin herkälle iholleni!

    Vastaa
  20. Nina 12.10.2017

    Hei Metti ja kiitos inspiroivasta blogista!

    Kokeilin alun perin luonnonkosmetiikkaa muutama vuosi sitten, kun minulle puhkesi periodalis dermatiitti, jonka epäiltiin johtuvan synteettisistä meikeistä. En kuitenkaan vaihtanut kuin muutamia tärkeimpiä meikkituotteita silloin. Nyt olen ensimmäistä kertaa raskaana (la huhtikuussa) ja olen alkanut miettiä toden teolla myös muiden tuotteiden vaihtamista. Monesti tuntuu, että luonnonkosmetiikka on jonkin verran kalliimpaa kuin tavallinen, eikä muutenkaan kaikkien tuotteiden vaihtaminen ole mahdollista kerralla. Olisi ihana saada tällainen paketti, josta voisin testata itselleni sopivat ja laittaa kiertoon jos on sellaisia, jotka eivät minulle sovi – kaikkien iho on kuitenkin niin yksilöllinen. Tällaisia mietteitä tänään. Ihanaa syksynjatkoa teidän koko perheelle!

    Vastaa
  21. Iina 12.10.2017

    Hyvä postaus??
    Minä viis veisasin nuorempana luonnonkosmetiikasta! Ajattelin että se on jotain huuhaata. Että kyllä sitä savea saa ojastakin? Nyt kyllä hävettää omat ajatukset! Olen käyttänyt jo jonkin aikaa Estelle&Thild sarjan sekä Madaran tuotteita. Tilasin Madaran alesta kasvoille tuotteita ja mietinkin tilauksen saapuessa että täytyy kyllä googlettaa löytyykö suomalaista luonnonkosmetiikka merkkiä. Suomalaisesta kosmetiikasta puhuttaessa mieleen tulee aina ensimmäisenä Lumene. Mutta suomalaisesta luonnonkosmetiikasta en muista aiemmin kuulleeni!
    Täytyykin käydä hakemassa ainakin tuo kookosta sisältävä suihkugeeli. Tyttäreni tykkää erityisesti kookoksen tuoksusta, mutta en ole vielä mistään löytänyt lapsille soveltuvaa kookossaippuaa. Kaikki kookokselta tuoksuvat,mitä olen löytänyt, ovat olleet aikamoisia ”parabeeni” hirvityksiä..
    Täytyy hyödyntää tuo alennus ja ostaa vaikka pari purkkia.
    Muiden hankintaan ei lompakon nyörit tässä kuussa enää taivu ?

    Vastaa
  22. Sinna 12.10.2017

    Käytän jonkin verran luonnonkosmetiikkaa, mutta en velä tätä sarjaa. Olisi kiva päästä kokeilemaan.

    Vastaa
  23. Eveliina 12.10.2017

    Mä en meikkaa ollenkaan arjessa. Hyvin vähän juhlissakin. Koen että ihoni voi parhaiten kun se saa hengittää ilman pakkelikerrosta. Kuitenkin ihonhoitoa pidän jokaiselle tärkeänä 🙂 tää hoitosarja onkin entuudestaan tuttu ja siksi kerrankin päätin arvontaan osallistua. Koen luonnonkosmetiikan ilmentävän itseäni. Etenkin näin ihonhoidon suhteen. Tää oli kiva postaus ja täällä olis innokas tuotepaketin vastaanottaja!

    Vastaa
  24. Peppi 12.10.2017

    Näin atoopikolle luonnonkosmetiikka on ihan must ja oonkin miettinyt, että millaisia nuo YA:n tuotteet on niin oli tosi kiva lukea niistä mielipiteitä! Olisipa tuossa YA:n sarjassa myös kasvokuorinta – perusmerkkien kuorinnat meinaa yleensä olla omalle iholle liian rajuja.

    Vastaa
  25. Pilvi 12.10.2017

    Tahtoisin kovasti kokeilla luonnonkosmetiikkaa! Näin opiskelijana budjetti vaan on vähän rajallinen, niin helposti tulee tartuttua markettituotteisiin.

    Vastaa
  26. Jonsbe 12.10.2017

    Olen pyrkinyt vaihtamaan kaiken kosmetiikan pikku hiljaa luonnonkosmetiikkaan. Pikku askelin ei ole niin suurelta tuntuva työ kerralla. Joskus toki mietityttää luonnonkosmetiikan reilusti kalliimpi hinta, alet siis hyödynnetään täällä ahkerasti.

    Vastaa
  27. Nanni 12.10.2017

    Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan on noussut viime vuosien aikana. Vartalon ja hiustenhoidossa on jo jonkin verran luonnonkosmetiikkaa käytössä, mutta kasvojen ihonhoitoon en ole niitä vielä uskaltanut juurikaan tuoda kun oma ihoni reagoi uusiin tuotteisiin välillä hyvinkin voimakkaasti ja olen pelännyt vain iho-ongelmien lisääntyvän niiden myötä. Mutta tässä olisi sen kuuloinen sarja jota saattaisin itsekin uskaltautua testaamaan myös kasvojenhoidon osalta 🙂

    Vastaa
  28. Susan 12.10.2017

    Haluan, että ns. imeytyvät ja isoille pinnoille levitettävät tuotteet kuten vartalovoide, suihkugeeli, deodorantti ovat luonnonkosmetiikkaa. Kemikaalikuorma on valtaisa jo ravinnon osalta(tehomaatalous), sitä ei tarvitse ehdoin tahdoin lisätä kosmetiikalla. Hiusväreistä olen luopunut kokonaan, oma väri on se pukevin.

    Vastaa
  29. Aino 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikan koostumus ja laatu kiinnostavat, mielelläni kokeilisin myös tätä minulle vielä uutta merkkiä! Vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta. 🙂

    Vastaa
  30. Anna 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kyllä suuresti. Itselläni on vain vähän kokemuksia luonnonkosmetiikasta, mutta tätä sarjaa täytyy kokeilla! 🙂

    Vastaa
  31. Matilda 12.10.2017

    Olen viimeisen kahden vuoden aikana alkanut kiinnostua sekä käyttämään enemmän luonnonkosmetiikkaa. Uskon, että luonnonmukaisuus on loppujen lopuksi, no se luonnollisin vaihtoehto. Iloitsen, että nyt löytyy jo paljon eri vaihtoehtoja eri merkeiltä ja hintaluokista! Lisäksi pakkauksista ja tuotteiden tuoksuista on tullut tyylikkäämpiä vuosien aikana! Tämä on ehdottomasti paras buumi mitä kauneudenalalla on tapahtunut! Luonto on <3

    Vastaa
  32. JohannaN 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikka on minulle kyllä aivan tuntematonta aluetta. Tai oikeastaan yhden Madaran puhdistusemulsion omistan, mutta en oikein osaa sanoa siitä juuta enkä jaata. Täytyy antaa uusi mahdollisuus luonnonkosmetiikalle ehkä jonkun toisen merkin kautta. 🙂

    Vastaa
  33. Jutta Ruotsalainen 12.10.2017

    Olin aluksi hyvin epäileväinen luonnonkosmetiikan suhteen, voiko siinä olla niin iso ero ”normaaliin”. Kun kokeilisin juuri kyseisen sarjan päivävoidetta oli pakko myöntää, että epäilykseni olivat aivan väärässä. Käytän päivävoidetta meikin alla ja ero meikin pysyvyyteen ja ihon kosteuteen ja kuntoon on huomattava!

    Vastaa
  34. Nelli 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikka on eettistä❤️Ja luonnollinen kauneus kaikista kauneinta ❤️

    Vastaa
  35. UllaM 12.10.2017

    Luonnollisempi tuntuu aina paremmalta, joten olen mukana arvonnassa 🙂

    Vastaa
  36. Iida Suunta 12.10.2017

    Olen siirtynyt käyttämään pelkästään luonnonkosmetiikkaa, lähinnä sen vuoksi etten halua kehooni ylimääräisiä kemikaaleja. Luonnonkosmetiikka on sopinut iholleni ja hiuksilleni hyvin. Yritän siirtyä luonnonmukaisuuteen myös siivouksessa. Tätä merkkiä en ole vielä kokeillut, palkinto olisi ihana yllätys! <3

    Vastaa
  37. Mariella 12.10.2017

    Olen siirtynyt vähitellen yhä enemmän luonnonkosmetiikkaan, kun niiden laatuun voi yleensä aina luottaa ja valikoimaa riittää. Tämä sarja herättää mielenkiintoni!

    Vastaa
  38. Jennakaroliina 12.10.2017

    Oon aika samassa veneessä sun kanssa! Joskus about vuosi sitten tutustuin minäkin ekan kerran luonnonkosmetiikkaan ja siitä asti mulla on pyörinyt mielessä ostaa juurikin sitä parempaa ja luonnollisempaa kosmetiikkaa. Nämä tuotteet on mulle kuitenkin vielä tuntemattomampia, joten juuri siksi olisikin niitä kiva kokeilla 🙂

    Vastaa
  39. Have an Ice Day 12.10.2017

    Nykyään kiinnitän enemmän huomiota, mitä sitä kasvoihinsa laittaa ja mitä sitä kautta imeytyy. Olen muutamia luonnokosmetiikka sarjoja kokeillutkin ja aivan yhtä tehokkaita kuin ns. merkkituotteet.

    Vastaa
  40. Lilli 12.10.2017

    Kiinnostaisi kokeilla. sekaiho kasvoissa, erittäin kuiva iho vartalossa ja päänahassa. Ei vain saa aikaiseksi uusia koko kosmetiikka-arsenaalia kerrallaan 🙂

    Vastaa
  41. Sanna 12.10.2017

    Vuoden verran olen käyttänyt ihon hoidossa pelkästään luonnonkosmetiikkaa enkä vaihtaisi enää takaisin synteettisiin tuotteisiin. Atooppinen ja herkkä ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin.

    Vastaa
  42. Riitta 12.10.2017

    Olen kiinnostunut kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja tutustumaan paremmin, mutta kokemukseni ovat vielä vähäisiä.
    Vielä en ole itselleni sopivaa sarjaa löytänyt.

    Vastaa
  43. Pauliina 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikka on ehdottomasti oma ykkösvalinta, sillä kemikaaleja saa tahtomattaankin ympäristöstä ihan liikaa. Ihana arvonta 🙂

    Vastaa
  44. Heli 12.10.2017

    Ihana asia, kiitos paljon postauksesta! Mahtava juttu, että löytyy luonnonkosmetiikkaa edullisin hinnoin ja myös pienissä pakkauksissa, että voi kokeilla miten tuote toimii ja vasta sitten ostaa isomman koon. Pidän luonnonmukaisuudesta ja aidoista asioista. Kyllä Iso-Äiti jo tiesi mihin kaikkeen luonnon antimia voi käyttää. Ilman postaustasi olisi jäänyt nämä minulta huomaamatta!

    Vastaa
  45. Outi 12.10.2017

    Luonnonkosmetiikasta käytössä alumiinittomat deodorantit. Mielelläni kokeilen muitakin tuotteita.

    Vastaa
  46. Suviva 12.10.2017

    En ole koskaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta haluaisin kyllä testata ja nyt siihen olisikin oiva mahdollisuus. ☺

    Vastaa
  47. Annikki 12.10.2017

    Mua on aina kiinnostanut kokeilla luonnonkosmetiikkaa, mutta en osaa sanoa miksi se vain venyy ja venyy. Kiva kuulla tällaisesta uudesta ja edullisesta tuotesarjasta! Toivottavasti arpaonni suosii, pääsisi nimittäin kerralla luonnonkosmetiikan makuun 😀

    Vastaa
  48. Siiri 12.10.2017

    On kyllä mukava että luonnonkosmetiikasta on kokoajan enemmän puhetta! Luonnollisuus on niin hyväksi herkälle suomalaiselle iholleni 🙂

    Vastaa
  49. Lau 12.10.2017

    Oi kiva arvonta, noita tuotteita olenkin miettinyt kokeilevani! Olen jo kaksi vuotta käyttänyt pelkästään luonnonkosmetiikkaa enkä siitä enää luovu. Ehdottomasti mukana arvonnassa :)!

    Vastaa
  50. Micaela 12.10.2017

    Moi,

    Haluaisin todella päästä testaamaan näitä tuotteita. Itselläni on todella herkkä iho useiden allergioiden takia, joten nämä voisivat sopia minulle hyvin. <3

    Vastaa