YA NATURAE LUONNONKOSMETIIKKAA

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Yliopiston Apteekin kanssa

Luonnonkosmetiikka kasvattaa osuuttaan kosmetiikkateollisuudessa jatkuvasti. Uusia luonnonkometiikka tuotteita ja tuotesarjoja tuodaan markkinoille, sillä niillä on kasvava kysyntä. Vielä reilu vuosi sitten luonnonkosmetiikka oli minulle varsin tuntematon käsite, mutta pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan yleistyessä olen itsekin perehtynyt tällaiseen kosmetiikkaan paremmin.

Kuten nimikin siihen jo vahvasti viittaa, luonnonkosmetiikka sisältää lähes 100% ainoastaan luonnollista alkuperää tai luontaisen kaltaisia raaka-aineita. Tuotteet eivät siis sisällä synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja tai muita raaka-aineita, jotka voisivat olla meidän ihollemme haitallisia. Tätä voisi ajatella esimerkiksi ”olet mitä syöt”- periaatteella, että ”olet myös sitä, mitä ihoosi imeytyvät”. Luonnon omat raaka-aineet kun ovat niitä kaikista ystävällisimpiä ihollemme.

Pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan Yliopiston Apteekin omaan YA naturae tuotesarjaan, johon kuuluu tuotteita kasvoille ja vartalolle. YA naturae luonnonkosmetiikka on valmistettu Suomessa ympäristöä säästäen ja mahdollisimman luonnonmukaisesti. Yhteistyön tiimoilta pääsin testaamaan tuotteita sekä nostamaan esille omia suosikkejani. Tuotesarja on erittäin laaja ja monipuolinen sekä hintalaatusuhde on käsittämättömän hyvä!

Päivä- ja Yövoide

Yksi oma suosikkini YA naturae -sarjasta oli päivä– ja yövoiteet kasvoille. Sarjasta löytyy sekä kuivalle iholle tarkoitetut kasvovoiteet kuin myös normaalille- ja sekaiholle tarkoitetut voiteet. Minulle tärkeää on, että kasvovoiteet kosteuttavat huolellisesti sekä jättävät kasvoille kevyen, pehmeän tunteen. Sheavoi, hyaluronihappo ja manteliöljy yhdessä pitävät huolen siitä, että kasvot pysyvät kosteutettuna pitkään. Aikaisemmin kokeilemani luonnonkosteusvoiteet eivät ole jostain syystä toimineen minulla vaan saaneet kirvelevän ja hieman jopa polttavan tunteen kasvoille. Nämä YA.n hellävaraiset kasvovoiteet soveltuivat kuitenkin hyvin myös minun herkälle iholleni.

Silmänympärysvoide

Lasten myötä olen alkanut käyttämään silmänympärysvoiteita säännöllisesti. Eipä ihme, sillä kun nukkuu niin vähän näkee väsymyksen ihan ensimmäiseksi silmistä. Tämä silmänympärysvoide sisältää mustaseljauutetta, joka lupaa vähentää turvotusta ja kirkastaa ihon sävyä. Itse tykkään säilyttää omaa silmänympärysvoidettani jääkaapissa, sillä aamulla viileän voiteen tehon tuntee kasvoilla nopeasti ja olo on jo saman tien virkeämpi. Goodbye väsyneet silmät ja tummat silmänaluset!

Vartalotuotteet

Vartalolle suunnattuja tuotteita YA naturae sarjasta löytyy myöskin monia ja omia suosikkejani ovat täyteläinen vartalovoide sekä hurmaavantuoksuinen kehäkukka & kookos suihkugeeli. En tykkää liian paksuista, rasvaisista tai huonosti levittyvistä vartalovoiteista, mutta samalla vaadin tuotteelta kuitenkin perusteellista kosteutusta. Tämä tuote sisältää paljon luonnon omia öljyjä, kuten oliivi-, argan- ja ruusunmarjaöljyjä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Tuote levittyy iholle helposti ja jättäen iholle hennon tuoksun sekä ihana pehmeän tunteen.

Kokonaisuutena YA naturae tuotesarja on mielestäni laadukas ja monipuolinen. Tuotteita löytyy todella laajasti eri tarkoituksiin. Tuotesarjan äärettömän hyvä hintalaatusuhde ansaitsee vielä maininnan toistamiseen. Tuotteiden hinnat liikkuvat nimittäin keskimäärin 5€-10€ välillä. Tämän viikon ajan YA-tuotesarja sekä YA naturae luonnonkosmetiikka ovat 20% alunnuksessa! Tuotteita löytyy Yliopiston Apteekeista, Ego -myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Ilokseni saan vielä tämän postauksen yhteydessä järjestää teille iiihanan arvonnan! Arvon yhteensä kaksi kappaletta YA naturae luonnonkosmetiikkapakettia, toisen täällä blogissa ja toisen Instagramin puolella. Arvontapaketti sisältää kaikki YA naturae luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen yhteyteen mietteitäsi luonnonkosmetiikasta. Arvontaan voit osallistua sunnuntaihin 15.10.17 klo18 saakka. Kaikki tähän aikarajaan mennessä tulleet kommentit ovat mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

118 kommenttia

 1. Nanna 14.10.2017

  Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita!

  Vastaa
 2. Eoifa 14.10.2017

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa todella paljon! Olenkin jo löytänyt hyviä tuttavuuksia hiusten ja naaman puhdistukseen. Tämä merkki on itselleni uusi ja mielelläni kokeilisin.

  Vastaa
 3. anna s. 14.10.2017

  Käytän sekä luonnonkosmetiikkaa ja muuta kosmetiikkaa. Yleensä tarjousten mukaan 🙂

  Vastaa
 4. Tiina Särkiniemi 14.10.2017

  Luonnonkosmetiikka on todennäköisesti eettisempää, joten siksi suosin sitä. Myös luonnolliset raaka-aineet tekevät iholle hyvää.
  Opiskelijana joudun kuitenkin välillä ostamaan myös muita tuotteita taloudellisista syistä, vaikka luonnonkosmetiikkaa rakastankin. Haluaisin kokeilla tätä sarjaa!

  Vastaa
 5. Sandra 14.10.2017

  En ole aikaisemmin luonnonkosmetiikkaa käyttänyt! Olisi kiva kokeilla:)

  Vastaa
 6. SatuJii 14.10.2017

  Mukana arvonnassa ? olen pyrkinyt suosimaan viime vuosina luonnonkosmetiikkaa, koska haluan kuormittaa mahdollisimman vähän elimistöäni sisäilmasairastumisen myötä. Oluiden huippua päästä testaamaan YA naturaen tuotteita ❤️

  Vastaa
 7. Krista 14.10.2017

  En taida käyttää nyt juuri mitään luonnonkosmetiikkaa. Joskus olen käyttänyt yhden vartalovoiteen, jonka sain lahjaksi. Mia Höytö – tuotteiden esittelijä kertoi kerran I Love Me -messuilla, ettei luonnonkosmetiikka voi koskaan olla yhtä tehokasta kuin synteettinen kosmetiikka. Pidän siitä että käyttämäni tuotteet ovat nimenomaan tehokkaita.

  Vastaa
 8. Johanna 14.10.2017

  Olen myös itse tykännyt YA luonnonmukaisista kasvotuotteista ja sopivat hyvin minun sekaiholle .

  Vastaa
 9. hilda hissu 14.10.2017

  Monesti näitä tuotteita olen katsonut, mutta en ole vielä ostanut 🙂 Luonnonkosmetiikka on minulle luksusta 🙂

  Vastaa
 10. Hanna 14.10.2017

  En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta kiinnostaisi

  Vastaa
 11. Johanna 14.10.2017

  Olen vuosikausia käyttänyt luonnollisia aineita ihoni ja hiusteni puhdistuksessa. Kananmunaa hiustenpesuun ja kahvinpuruilla kuorinta…yms. En siis yleensä käytä kaupasta saatavia purnukoita vaan valmistan itse.
  Joten, voitteko kuvitella sitä ihanuutta kun joskus hemmottelee itseään ja käyttää valmiita tuotteita:)
  Ripsiväri ja roll on ovat vielä eysinnässä. En ole vielä löytä.yt hyvää. Nyt kokeilussa Bohon ripsari. Saa nähdä kuinka käy 🙂

  Vastaa
 12. Jossu 14.10.2017

  Aiemmin olin skeptinen luonnonkosmetiikkaa kohtaan- BodyShopin ihania vartalotuotteita lukuunottamatta – mutta kuluneena vuotena olen ”löytänyt” ne omasta kaapistani esim deodorantin ja ihovoiteet. Ajatus lähti siitä, että aloin miettiä miten suurelle määrälle kemikaaleja sitä kehonsa altistaa pelkän kosmetiikan kautta.

  Vastaa
 13. Sini 14.10.2017

  Muutamia luonnonkosmetiikan tuotteita on käytössä, mutta mielelläni käyttäisin luonnonkosmetiikkaa enemmänkin. 🙂

  Vastaa
 14. katerina 14.10.2017

  Olisi ihana päästä tutustumaan ja testaamaan minulle aika tuntematonta luonnonkosmetiikkaa.

  Vastaa
 15. Mirja 14.10.2017

  Ihoni on niin herkkä ettei läheskään kaikki tuotteet sovi. Luonnonkosmetiikassaa olisi kiva kokeilla. Sitä jumittuu tiettyihin turvallisiin tuotteisiin eikä taloudellisesti ole viisasta ”tehdä kokeiluja”. Voitto mahdollistasi kokeilun 🙂

  Vastaa
 16. nellis 14.10.2017

  Luonnonkosmetiikka on minulla vasta tutustumisen asteella. Ilolla ja uteliaisuudella mukaan arvontaan.

  Vastaa
 17. B 14.10.2017

  Luonnonkosmetiikka aika uusi tuttavuus mulle, mutta mielelläni kokeilisin 🙂

  Vastaa