MIKSI TYÖNI ON IHAN PARASTA

Wearing:
H&M Hat
Zara Blazer
KappAhl Cashmere Sweater
Acne Jeans
Chanel Bag
Aldo Shoe

En tiedä miksi, mutta koko eilisen ja tämän päivän päässäni on pyörinyt ajatus siitä, miten onnekas olenkaan, että saan tehdä työkseni juuri tätä mitä teen. Bloggaaminen on antanut minulle niin paljon enemmän kuin olisin koskaan osanut kuvitellakaan. Työ on äärettömän monipuolista, hauskaa, inspiroivaa ja todella yllättävääkin välillä. Bloggaamisen kautta olen oppinut paljon uusia asioita ja olen kehittänyt taitoja, joita vielä pari vuotta sitten en olisi ikinä uskonut osaavani. Joka aamu herään uuteen työpäivään intoa täynnä.

No miksi työni on sitten ihan parasta? Ehdottomasti sen vuoksi, että se on niin monipuolista. Periteisen bloggaamisen lisäksi saatan yhtenä päivänä kirjoittaa muotiarttikelia, toisana tavata asiakkaita ja suunnitella yhteistöitä, kolmantena olla mallina kuvauksissa, neljäntenä tehdä kuvatuotantoa toiselle yritykselle ja viidentenä käydä pressitilauuksissa, tavata ihania alan ihmisiä ja luoda uusia tuttavuuksia. Monipuolisuus on juuri se asia, mikä pitää työn mielenkiintoisena ja innostavana. Harvemmin on pulaa inspiraatiosta, enemmänkin ajasta. Kiireisen lapsiperhearjen rinnalla inspiroiva ja innostava työ antaa kuitenkin itselleni valtavasti energiaa. Vaikka välillä kiroan bloggaamisen kokonaisvaltaisuutta eipä kuitenkaan kaikkia töitä pystyisi tekemään samaan aikaan kun on pienen lapsen kanssa kotona. On luksusta kun voi itse päättää töistään ja työajoistaan.

Minulle bloggaamisessa on tärkeää oman henkilöbrändin kehittäminen ja haluan vahvistaa sitä jatkuvasti. Mitä minä ihmisenä, Metti Forssellina, voisin vielä enemmän tarjota lukijalle, asiakkaalle, yhteistyökumppanille, työnantajalleni? Monesti ihmiset kysyvät minulta, mistä asioista haaveilen työelämässä? Niitä on monia, mutta yksi haaveeni olisi ehdottomasti päästä lähemmäksi teitä lukijoita. En vielä uskalla paljastaa kaikkea suunnittelmaani ääneen, mutta innoissani yritän miettiä mahdollisia keinoja tämän haaveen realisoimiseksi.

Summa summarum, haluan sanoa ISON kiitoksen teille kaikille blogini lukijoille! <3 Kiitos, että päivästä toiseen tulette blogiini ja luette juttujani. Kiitos ihan jokaisesta ihanasta kommentista, joita päivittäin jätätte postauksiini tai viestittelette minulle muualla somessa. Kommentteja on ihanaa saada ja jokainen niistä merkitsee valtavasti. Kiitos, että seuraatte. Teidän takia saan tehdä unelmatyötäni <3

Photos: Alexa Dagmar/edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. Josefina 10.10.2017

  Moi Metti, pakko sanoa että oot aivan upea persoona! Blogista jo huomaa kuinka rakastava, hyvä äiti, todella kaunis, sivistynyt, ja ihana ihminen olet ja varsinkin Vuosia nuoremmaksi sarjassa sai minut liikuttumaan kuinka kauniisti puhut miehestäsi☺️ainakin minut ja varmasti muut lukijat saat hyvälle tuulelle lukemalla blogiasi ja oppia uusia asioita, etenkin muodista, mutta myös kuinka haastavaa olla perheenäiti työn ja perheen ohella. Toivon joku päivä olevani sinun tyyppinen ihminen joku päivä❤️ Ihania vuosia sinulle ja perheellesi, keep up the good spirit! xx

  Vastaa
 2. M 10.10.2017

  Ihana asu, näytät todella tyylikkäältä! Odotan innolla mitä uusia juttuja on tulossa 🙂 On muuten tosi kiva että vastailet kommentteihin, eihän se ole millään tavalla bloggaajan velvollisuus, mutta siitä tulee kieltämättä hyvä mieli. Ja ei mitään stressiä siitä vaikket aina ehtisikään vastaamaan haha!

  Kiva kuulla että olet löytänyt sulle mieluisen ja inspiroivan työn. Toivottavasti saan luotua itsellenikin vielä työn, joka tuntuu mulle yhtä omalta ja hyvältä, kuin mitä kuvailet bloggaamisen tuntuvan sulle. Sen kyllä huomaa lukijanakin että tää on todellakin juttu joka sopii sulle, se inspiroitunut fiilis välittyy hyvin myös ruudun tälle puolelle <3

  Vastaa
 3. Janeem 10.10.2017

  Musta olis mahtavaa tavata sut joskus! Oon seurannu ihan alusta asti sun blogia ja edelleen se on vaan paras kaikista lukemistani. Joskus kommentoin enemmän, joskus vähemmän mutta täällä ollaan hamaan tappiin saakka!:D En voi tarpeeksi korostaa miten paljon susta inspiroidun, kiitos Metti <3

  Vastaa
 4. A 10.10.2017

  Hei Metti, kiitos ihanasta blogistasi! On ihana seurata ja lukea niinkin tasokasta blogia, kun sinulla on. Kieliasusi on huolellinen, kuvat esteettisesti kauniita ja blogistasi saa ylipäätään erittäin huolitellun kuvan, kiitos siitä! Sitä on ilo lukea:)

  Mutta toivoisin toisaalta, että käsittelisit rohkeasti erilaisia asioita ja valoittaisit joitakin yksityiskohtia hieman syvällisemmin. Esimerkiksi kerrot, että ”bloggaamisen kautta olen oppinut paljon uusia asioita ja olen kehittänyt taitoja, joita vielä pari vuotta sitten en olisi ikinä uskonut osaavani.” Mitä uusia asioita? Millaisia taitoja? Toivoisin, että kertoisit ehkä asioista hieman enemmän yksityiskohtaisesti, blogitekstisi kun ovat melko lyhyitä ja pintapuolisia. Kuvasi ovat myös erittäin kauniita, mutta editorial-tyylisiin, samalla lailla editoituihin kuviin kyllästyy nopeasti.

  Eli toivoisin siis, että näkisin ehkä enemmän jotain uutta blogissasi. Ei välttämättä syvällisempiä, mutta ehkä enemmän kuvailevampia ja yksityiskohtaisempia blogitekstejä, eikä aina vain samoja ootd kuvia, sekä lyhyitä (välillä jopa melko persoonattomia ja valjuja, anteeksi!) postauksia.

  Blogisi on mielestäni yksi parhaista ja ilo lukea, siksi siis annan sinulle hieman rakentavaa kritiikkiä:) en millään lailla tarkoita tätä sinulle loukkauksena tai mitään, mielelläni vaan luen jatkossakin kiinnostavia juttuja blogisi puolelta:)

  Vastaa
 5. Sara 10.10.2017

  Metti kiitos ihanasta blogistasi! Seuraan sua päivittäin ja aina innolla odotan uusia postauksia 🙂 Rakastan sun tyyliä ja inspiroidun sun upeista asukuvista. Jatka samaan malliin – girl you rock!

  Vastaa
 6. Venla 10.10.2017

  Vaikutat aivan ihanalta tyypiltä ja aina kirjoitat niin kauniisti ja kypsästi asioista. Oon iloinen sun puolesta, että saat tehdä työtä josta pidät! Sun into työtäsi kohtaan ja ammattimaisuus välittyy tänne ruudun toiselle puolelle eli suuri kiitos siitä <3

  Vastaa
 7. Jenny 11.10.2017

  Kiitos sinulle! Laadukasta blogiasi on ilo lukea ja rivien välissä silmät lepäävät kuvissa. Ihana Metti! 🙂

  Vastaa
 8. Heli 12.10.2017

  Kiitos blogistasi ! On ihana nähdä inspiroivia kuviasia ja vaikka rahaa ei näin kahden Nuoren Äitinä aina samanlaisiin vaatteisiin olekaan, niin saan kuvistasi ja blogistasi ideoita miten voin muokata omista asusteistani ajan hengen mukaisia ja näyttää hitusen nuorekkaammalta ja muodin mukana kuljilta. Pidän myös kirjoitustyylistäsi, Sinulla on iloisuus ja reippaus mukana.

  Vastaa
 9. Satu 13.10.2017

  Voi Metti miten järjettömän upealta näytät näissä kuvissa!! Aivan häkeltyy, kun näitä katsoo. Olen seurannut blogiasi alusta saakka ja täytyy sanoa, että postauksesi ovat aina taattua laatua, niin inspiroivia. Ikinä ei ole tarvinnut pettyä. Jatka siis samaan malliin, täällä pysytään matkassa mukana. Mukavaa syksyn jatkoa!! 🙂

  Vastaa
 10. Lina Simojoki 14.10.2017

  Kuinka ihana asu <3 Ihailen tosi paljon sitä miten oot saanu sun intohimosta työn ja se että rakastat työtäsi, näkyy todellakin ulospäin! Jatka samaan malliin!!

  Vastaa