Kevään 2021 bleiserit

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. *H&M / 2. *Arket / 3. *H&M / 4. Zara / 5. Zara / 6. Zara

Bleiserit ovat tämän kevään ja tulevan kesän iso juttu! Nahkatakit, farkkutakit ja muut kesärotsit saavat siis väistyä bleiserien tieltä tänä kesänä. Bleisereitä nähdään eri mallisina ja valtavassa värien kirjossa. Ihanat pastellisävyt ja muut kirkkaat värit ovat loistava valinta juuri tähän ajankohtaan. Raikkaan värinen bleiseri sopii ihanasti yhteen esimerkiksi valkoisen kesämekon tai klassisen mustan vaatteen kanssa.

Bleiserin avulla tuot helposti ryhtiä ja asennetta jokaiseen asukokonaisuuteen ja sen voikin rohkeasti yhdistää yhtä hyvin hupparin kuin mekonkin parina. Yksi oma suosikkiasuni keväällä onkin nimenomaan mekon/hameen ja bleiserin yhdistelmä. Tykkään varsinkin yhdistää esimerkiksi minimekon kanssa vähän reilummankokoisen bleiserin, jonka avulla saa asukokonaisuuteen mielenkiintoista kontrastia. Tässä esimerkiksi yksi lemppariasuni viime kesältä puettuna juuri edellä mainittuun tyyliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *