Pallomekossa

Toivottavasti teidän vappu sujui mukavasti! Me vietimme ihana rentouttavan ja iloisen vapun ystäviemme kanssa meidän mökillä. Ystävillämme on lähes saman ikäiset lapset ja kaikki neljä kaverusta leikkivät niin suloisesti yhdessä. Ihan uskomatonta, että lapset alkavat olla jo siinä iässä, että he tosiaan leikkivät paljon jo omia juttujaan ja itse pystyy hetkittäin jopa istua ihan paikoillaan ja vain olla 😀 Syötiin hyvää vappuruokaa, saunottiin ja nautittiin vaan ihanasta vapputunnelmasta.

Lauantaina, vappupäivänä, brunssille valikoitui päälle tämä ihana pitkä pallomekko. Pallokuosi on klassikko ja ihastun siihen vuosi toisensa jälkeen. Tässä mekossa viehätti erityisesti tämän mekon pehmoinen sävymaailma, upeat röyhelöyksityiskohdat sekä malli, joka on monipuolinen. Mekkoa kun voi pitää sekä off-shoulderina tai yksiolkaimisena. Vyötäröllä oleva kangasvyö mahdollistaa myös leikittelemään erilaisilla tyyleillä pukea mekko. Kermanvärinen Bottega Venetan laukku sopii sävyltään tähän kuin unelma, kuten myös jalassani olevat uudet suosikkikorkokenkäni.

Photos: seippi

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *