North Outdoor – merinovillan lumoissa

*Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor 

Vuosien varrella olen huomannut, että ehdottomasti eniten käyttöä tulee vaatteille, jotka ovat malliltaan ajattomia ja materiaalinsa puolesta miellyttäviä ja kestävät hyvin käyttöä. Nämä ovatkin itselläni tärkeitä kriteerejä aina uusia vaatehankintoja tehdessä. Tämän lisäksi vaatteen on oltava vielä monikäyttöinen – niin, että saman vaatteen voi pukea eri tilanteisiin vain asusteita vaihtamalla. Monikäyttöisyys vaatii vaatteen mallilta kaunista yksinkertaisuutta ja klassista tunnelmaa.

Pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan suomalaiseen North Outdoor tuotemerkkiin, joka valmistaa klassisen kauniita ja laadukkaita vaatteita merinovillasta. Jokainen vaate, yksityiskohta ja käyttötarkoitus on suunniteltu Suomessa ja mietitty parhaiten juuri pohjoisen vaihteleviin sääolosuhteisiin – aina purevasta pakkasesta, tihkusateeseen ja kesän lämpimiin päiviin.

North Outdoorilta löytyy useita mallistoja ja tällä kertaa yhteistyön merkeissä pääsin tutustumaan tarkemmin heidän upeaan Lux-mallistoon, joka koostuu ennen kaikkea eleganteista ja ajattomista vaatteista. Materiaalina mallistossa on käytetty 100% kampamerinovillaa, joka on ylellisen ohut ja tuntuu erityisen pehmoiselta ja miellyttävältä ihoa vasten. Merinovilla on materiaalina upea, sillä kyseessä on hengittävä luonnonkuitu, joka reagoi kehon lämpötilaan. Merinovillavaate tuntuu siis kylmällä lämpimältä ja kuumalla viileältä – siksipä se soveltuukin loistavasti ihan ympärivuotiseen käyttöön. Lux-malliston vaatteet sopivat sekä malliltaan, että materiaalinsa puolesta hienosti niin arkeen kuin juhlaan. Vaatteet ovat äärimmäisen monikäyttöisiä ja ennen kaikkea helposti yhdisteltäviä keskenään. Tähän postaukseen valitsin omat suosikkini.

Yksiväriset asukokonaisuudet ovat mielestäni äärimmäisen helppo tapa näyttää elegantilta ja tyylikkäältä. Tässä päälläni on Lux-malliston Puro-toppi yhdistettynä malliston Sumu-housuihin. Voi että, miten rakastankaan tätä asukokonaisuutta – casual chic! Näissä housuissa on aivan täydellinen malli: ylhäältä tyköistuvat, mutta levenevät kuitenkin muodikkaasti lahkeesta. Materiaali on miellyttävää merinovillaa – voisin asua näissä housuissa, sillä ne ovat niin mukavat päällä! Valitsin tähän asukokonaisuuteen matalat sandaalit, jotka tekevät lookista tyylikkään, mutta kuitenkin ihanan rennon. Toki, jos tähän asuun yhdistäisi korkokengät ja esimerkiksi bleiserin, tulisi asusta heti paljon puetumpi. Puolestaan jos sujauttaisin jalkaani converset ja heittäisin päälleni nahkatakin, olisi jälleen uudenlainen look valmis – todella erilainen asukokonaisuus, mutta toimisi sekin loistavasti tämän topin ja housujen kanssa. Tässä huomaa juuri vaatteiden monikäyttöisyyden ja nimenomaan sen, miten yksinkertaisten vaatekappaleiden ympärille saa helposti rakennettua erilaisia lookeja.

Kaunis ja klassinen Puro-toppi sopii myös loistavasti kesäisten Tuuli-culottes housujen kanssa. Nämä housut ovat ihanan ilmavat ja kevyet tulevaan kesään. Culottes housuissa mukavuuden lisäksi parasta on, että lahkeiden lyhyys mahdollistaa kauniiden kesäkenkien näkyvyyden! Aion pukea housut saappaiden ja pooloneuleen kanssa syksyllä!

Tässä puolestaan samaiset Tuuli-culottekset yhdistettynä yksiväriseen asukokonaisuuteen valkoisen Lehmus-paidan kanssa. T-paita mallisessa Lehmus-paidassa on pyöreä pääntie ja resorit helmassa ja hihansuissa. Tyylikäs ja monikäyttöinen malli on helppo yhdistää erilaisiin vaatteisiin. Yläpuolen kuvissa olen yhdistänyt paidan kesäiseen arkipukeutumiseen, kun taas alapuolen kuvassa samainen paita on puettuna astetta juhlavammin yhdessä Piano-hameen kanssa! Lehmus-paidasta on saatavilla myös muita ihanan kesäisiä sävyjä, kuten esimerkiksi kaunis puuteriroosa ja beige. Tämä on täydellinen, astetta elegantintimpi valinta, tavalliselle t-paidalle.

Halusin ehdottomasti nostaa kauniin Piano-hameen suosikkieni joukkoon North Outdoorin Lux-mallistosta. Hameen malli on niin upea ja vieläpä äärimmäisen mukava käytössä – kiitos joustavan neuloksen, joka lisää käyttömukavuutta ja saa hameen istumaan kauniisti. Hameessa on ihana halkio, jonka paikalla voi leikitellä. Halkion voi asettaa taakse, eteen tai sivuun. Piano-hame on saatavilla monissa kauniissa sävyissä, kurkkaa vaihtoehdot täältä!

Photos: Niki Strbian

Lux-mallistosta löytyy myös aivan ihania mekkoja, kuten esimerkiksi tämä päälläni näkyvä Kastanja-mekko. Mekko on todella kauniisti laskeutuva ja siinä on ihanat vajaamittaiset hihat. Leveän neulevyön avulla saa halutessaan vielä paremmin vyötörön esille. Yhdistin tässä mekon pariksi saappaat, mutta kesällä sandaalit tai söpöt tennarit ovat myös erinomainen vaihtoehto.

Suosittelen kaikkia lämpimästi tutustumaan North Outdoorin upeaan valikoimaan! Heidän mallistoista löydät laadukkaat ja klassiset vaatteet, jotka kestävät niin aikaa kuin kulutusta. Ihastuin itse valtavasti Lux-malliston eleganttiin tyyliin ja erityisesti siihen, miten helposti malliston tuotteet ovat yhdisteltävissä paitsi keskenään, myös muihin vaatteisiin sekä erilaisiin tyyleihin. Merinovilla materiaalina on miellyttävä ja laadukas, sekä sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Mikäli ihastuit North Outdoorin tuotteisiin, koodilla ”metti15” saat nyt 15% alennuksen aina 30.5 asti. Tämän lisäksi saimme myös järjestettyä blogini lukijoille aivan ihanan arvonnan, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa yksi vapaavalintainen tuote North Outdoorin valikoimasta. Arvontaan osallistuu kaikki ennen 23.5 tulleet osallistumiset! Arvontaan pääset osallistumaan täällä!

Nyt toivottelen kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Ari Heikkilä 17.05.2021

    Nyt on tyylikästä, tulee ihan 80 luvun Miami sarja mieleen

    Vastaa
  2. Christel L 18.05.2021

    Kastanja-mekko

    Vastaa