Omenapuun alla

Pahoittelut blogihiljaisuudesta viime päivien aikana. Monia kiireitä on sattunut viime viikolle ja päiville, enkä ole kerennyt olla yhtä aktiivinen täällä blogin puolella kuin olisin toivonut. Eilen oli kuitenkin hektisyydestä huolimatta aivan ihana päivä täynnä tapaamisia ja uusia tuttavuuksia. Viikko viikolta arki ja elämä alkaa taas tuntumaan normaalimmalta. Olemme myös päässeet nyt kunnolla asettumaan kodiksi väliaikaiseen asuntoomme ja elämä lähtenyt siltäkin osalta rullaamaan taas normaalimpaan rytmiin. Muutto, joka kesti meillä (liian) pitkään, on nyt selätetty ja pääsemme kunnolla nauttimaan kesästä.

Myös uusi asuntoprojektimme kehittyy ja etenee viikko viikolta. Juuri eilen istuimme jälleen sisustussuunnittelutiimimme kanssa palaverissa monta tuntia ja kävimme asioita läpi. Vielä ei päästy fiilistelemään värisävyjä tai materiaaleja, mutta kävimme läpi muun muassa asuntoomme tulevia erilaisia sähkövarauksia ja pistorasioiden paikkoja. Ennen tapaamistamme kävimme mieheni kanssa kuitenkin jo vähän fiilistelemässä eri lattiavaihtoehtoja, vaikka tätäkään päätöstä ei vielä tarvitse tehdä. Lattian valinta on osoittautunut vaikeammaksi kuin olisin osannut kuvitella. Haluamme parketin kalanruotoladontaan, mutta lankun sävy on vielä kysymysmerkki. En olisi ajatellut, että lattian sävy vaihtuu niin radikaalisti eri valoissa. Parasta on siis varmasti ottaa muutamat mallikappaleet tulevaan asuntoomme ja mennä ihan paikan päälle eri sävyjä ihmettelemään. Jaon vähän lattiamateriaaleja eilen ig-storyni puolella ja sainkin valtavasti viestejä teiltä – kiitos kaikista vinkeistä. Tulen tekemään lattiasta erillisen postauksen, kunhan pääsemme vähän pidemmälle lattian valinnassa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Helena 16.06.2020

    Upeat gasellinsääret sulla! Olisipa ihanaa omata kapeat sääret. Mutta niitä en tule ikinä saamaan, joten paras keskittyä korostamaan omia vahvuuksia:) Onnea teidän sisustusprojektille! Onneksi teillä on aikaa miettiä mitä todella tahdotte. Kiireessä tulisi helposti tehtyä valintoja, joita vähän katuu myöhemmin.

    Vastaa
  2. […] bleiserin, saa asukokonaisuuteen mielenkiintoista kontrastia. Tässä esimerkiksi yksi lemppariasuni viime kesältä puettuna juuri tähän […]

    Vastaa