Kashmir – suosikki vuodesta toiseen

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kashmir on uskomattoman pehmeä, kevyt ja kaiken lisäksi ihanan lämmin materiaali. Kaikki blogiani pidempään lukeneet jo tietävätkin, että vaatekaapistani löytyy laaja valikoima pehmoisia kashmirvaatteita. Parasta on, kun saa aamulla kylmissään vetäistä päälleen pehmoisen, lämpimän kashmirneuleen, joka tuntuu taivaallisen ihanalta ihoa vasten. Itse vilukissana käytän kashmirvaatteita aina vuoden ympäri, sillä kashmir hengittää ihanasti myös hieman lämpimämpinäkin kesäpäivinä. Ja kaikkihan me Suomessa asuvat tiedämme, että Suomen kesäillat on mitä on… tuolloinkin usein tarvitaan myös lämmintä päälle! Kesäisen hameen tai mekon parina kaunis kashmirneule onkin oivallinen valinta.

Kashmirtuotteet, varsinkin neuleet, kuuluvat siis ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviin. Kashmir on laadukas ja aina tyylikäs lähes jokaiseen tilanteeseen. Musta klassinen kashmirpoolo on ollut vuodesta toiseen yksi käytetyimmistä tuotteistani – musta poolo sopii farkkujen tai suorien housujen kanssa arkeen, mutta illalliselle sen voi pukea vaikka silkkihameen parina.  Kashmirtuotteista joutuu maksamaan hieman enemmän, mutta ne ovat ehdottomasti pienen investoinnin arvoisia tuotteita. Kashmirvillan luonteeseen kuuluu nyppyyntyminen, mutta oikeanlaisella huollolla tuotteesta saa pitkäaikaisen ystävän.

Tästä aikaisemmin tekemästäni postauksesta voitte halutessanne lukea kashmirin hoito-ohjeita.

Find here: 1. Allude / 2. *H&M / 3. Arela / 4. La Linge / 5. Soft Goat / 6. Allude / 7. Balmuir / 8. Balmuir / 9. Soft Goat 

Kokosin tähän postaukseen muutamia omia suosikkejani. Kuten sanottu, kashmirneuleille on täällä Suomessa käyttöä ihan ympäri vuoden, joten ajattelin postauksen olevan ajankohtainen myös näin kevään kynnyksellä. Perusväreille (mm. beige, harmaa, valkoinen) on aina käyttöä, joten kokosin teille toiseen kollaasiin kaikki ihanat neutraalin sävyiset lempparini. Toiseen kollaasiin puolestaan keräsin tämän kevään suosikkeja! Tällä hetkellä silmääni viehättää eri pastellinsävyt – erityisesti vaaleansininen, violetti ja vaaleanpunainen. Tosin sininen  on yksi iki-suosikkini, joten se on itselläni käytössä vuodesta toiseen, oli trendit mitä tahansa. Somessa onkin jonkin verran näkynyt osaa kollaasin tuotteista päälläni. Kuvissa näkyy muutama Soft Goatin lempparini (beige yläpuolen kollaasissa ja vaaleansininen alapuolella). Myös alapuolen kollaasin taivaan sininen neuletakki (numero 4) on yksi ehdoton suosikkini. Tuossa Balmuirin upeassa Thelma-kashmirneuletakissa on pörröisen pehmeä pinta. Rennon suoralinjaisessa neuletakissa on laskettu olkalinja ja sirot, kapeat hihat.

Find here: 1. Soft Goat / 2. Soft Goat / 3. Soft Goat / 4. Balmuir / 5. Soft Goat / 6. Balmuir / 7. Samsoe & Samsoe 

Minkälaiset neuleet sinua puhuttelevat tänä keväänä?

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *