Kevään 2021 trendit – Trenssi

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. Other Stories / 2. *H&M / 3. Acne Studios / 4. *H&M / 5. Toteme / 6. *Other Stories / 7. Massimo Dutti

Trenssi on tyylikäs ja ajaton takki, joka sopii moniin erilaisiin tyyleihin. Trenssi sopii hienosti yhteen puetun asukokonaisuuden kanssa, mutta yhtä hyvin sen voi heittää rennosti farkkujen ja hupparin kanssa kaupungille. Mielestäni trenssitakki tuokin juuri sellaista täydellistä rentoa eleganssia rennompiin tyyleihin ja tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Trenssimalleja on monenlaisia aina klassisista tyköistuvista malleista, rennompiin ylisuuriin malleihin. Varsinkin tällaiset isohkot, maskuliiniset mallit ovat olleet suosiossa viime vuosina. Itse tykkään molemmista malleista, vaikkakin kieltämättä isommat mallit monissa vaatteissa puhuttelee juuri nyt. Omia suosikkejani kollaasista ovat erityisesti tuo H&M.n täydellisen sävyinen (ja mallinen!) trenssi (nro 2) sekä klassisempi Massimo Duttin trenssi (nro 7). Maskuliiniseen trenssiin saa halutessaan naisellisempaa otetta vyötärölle solmittavan vyön avulla!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *