Behind the scenes – Metti Forssell x Bypias

Tämä viikko on ollut ollut erityisen ihana. Pääsimme nimittäin vihdoin kuvaamaan minun suunnitteleman vaatemalliston Bypiasille. Omien vaatteiden suunnittelu on ollut yksi isoimmista haaveistani niin pitkään kuin muistan. Vuosien varrella eteeni on tullut vastaavanlaisia yhteistyöehdotuksia, mutta syystä tai toisesta en ole kokenut niitä täysin ”omakseni”. Kun Pia tarjosi minulle tätä mahdollisuutta viime vuonna, en miettinyt kahta kertaa, vaan tiesin välittömästi, että tässä olisi täydellinen match. Olen erittäin kiitollinen, että pääsin toteuttamaan ihka ensimmäisen vaatemalliston yhteistyössä juuri tämän upean suomalaisen yrityksen kanssa. Yhteistyömalliston oli tarkoitus nähdä päivänvalo jo viime keväänä, mutta muuttuneen maailmantilanteen vuoksi emme pääseetkään mallistoa vielä viime vuonna lanseeraamaan. Nyt kuitenkin vuoden (pitkän!) odotuksen jälkeen, saan ilokseni ilmoittaa, että mallisto julkaistaan vain reilun viikon päästä! Olen odottanut tätä hetkeä jo niin pitkään, että en meinaa enää penkissä pysyä näin lähellä lanseerausta.

Tämän postauksen kuvista näette hieman ”behind the scenes” -materiaalia tämän viikon kuvauksistamme. Kuvasimme kaksi päivää Oitbackan kartanolla Kirkkonummella, joka sopi miljööltään täydellisesti malliston tunnelmaan. Meillä oli alunperin tarkoituksena kuvata mallisto ulkomailla, mutta vallitsevan koronatilanteen vuoksi meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin yrittää tuoda edes pieni pala Mallorcaa Suomeen. Kiitos huikean tuotantotiimin, saimme muutettua kivisen kartanon ihanan tunnelmalliseksi ja lämpöiseksi ”Marbella-keitaaksi”. Tila stailattiin toiveitteni mukaan yksinkertaisilla, neutraalin sävyisillä lakanoilla, kauniilla kalusteilla sekä kesäisillä kasveilla ja kukilla. Valo oli myös äärimmäisen tärkeä elementti ja isossa roolissa kuvien tunnelman kannalta, joten siihen panostettiin paljon. Itse vastasin vaatteiden stailauksesta, mutta hiuksista ja meikistä vastasi ammattilainen. Koska kuvaussetti oli suhteellisen yksinkertainen ja pysyi kaikissa kuvissa samantyylisenä, halusin erilaisten kampausten ja meikkien avulla tuoda vähän vaihtelevuutta lookkeihin. Olen niin kiitollinen jokaiselle setissä mukana olleille <3 Jokaisella oli oma tärkeä rooli, jonka vuoksi kuvista tuli niin upeita. Ihan parasta on, kun saa työskennellä osana mahtavaa tiimiä, jossa jokainen loistaa omalla osaamisellaan ja lopputulos on timanttista! <3

En malta odottaa, että tämä mallisto ja näette sen kaikki ihanat tuotteet. Varmaan kiljun, kun ensimmäisen kerran näen jonkun päällä malliston tuotteen <3 Stay tuned!

Photos: @seippi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Riitta Heino 07.03.2021

    Hei Metti, aivan ihania vaatteita olet suunnitellut! Sinun ylläsi kaikki on kaunista mutta mallit näyttävät sopivan monelle vartalotyypille ja sehän on hyvä juttu. Hieno alku ja varmaan jatkoa seuraa. Hyvä Metti, Pia Erlund ja koko poppoo!

    Vastaa