MIKSI PANOSTAA KASHMIRIIN?

Blogiani pidempään seuranneet tietävät, että rakastan kashmir-tuotteita. En yksinkertaisesti tiedä parempaa tunnetta kuin pukea päälleni uskomattoman pehmoista ja lämpöistä kashmiria. Kashmir-tuotteet, varsinkin neuleet, kuuluvat itselläni ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviin, sillä käytän tuotteita monissa eri tilaisuuksissa aina ympäri vuoden.

Miksi Kashmir?

1. Täydellisen pehmeä – Kashmir on uskomattoman pehmeä ja kevyt ja kaiken lisäksi vielä ihanan lämmin. En tiedä parempaa tunnetta kuin pukeutua päälleni aamulla ihanan pehmoiseen kashmiriin.  Omiin suosikkeihini kuuluvat ehdottomasti erilaiset kashmirneuleet, oloasut sekä asusteet. Kashmir-tuotteita jo monia vuosia suosineena tuntuu minun joskus vaikealta käyttää muita villatuotteita.

2. Käytössä ympäri vuoden – Kashmir on luonnonmateriaali, joka pitää lämpimänä kylmässä, mutta joka hengittää ihnasti lämpimämpinä päivinä. Siksi kashmir onkin täydellinen materiaali ihan koko vuoden ympäri.

3. Sopiva lähes joka tilanteeseen – Kashmirneuleen voit pukea töihin hameen tai puvunhousujen pariksi, kotona farkkujen kanssa tai nahkahousujen kanssa kun menet ulos syömään. Ja tässä vasta muutama esimerkki – kashmir todella taipuu moniin eri tilanteisiin!

4. Investoinnin arvoinen tuote – Kashmirtuotteista joutuu maksamaan hieman enemmän, mutta on ne ehdottomasti pienen investoinnin arvoinen tuote. Kashmirvillan luonteeseen kuuluu nyppääntyminen, mutta oikeanlaisella huollolla tuotteesta saa todella pitkäaikaisen ystävän (katso kashmirin hoito-ohjeet tämän postauksen lopusta). Kashmirtuotteet, varsinkin neuleet, lukeutuvat itselläni ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviin.

Photos: Hanna Väyrynen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. S 09.01.2019

  Mä ostin Black Fridayn aikaan täältä rapakon toiselta puolelta cashmirneuleita hintaan $39,99/kpl (normaalihinta tais olla niillä $130-$200)! Aika löytö 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2019

   Wow! Toi on kyllä ollut erinomainen löytö 🙂 Toivottavasti neuleista on ollut paljon iloa!! 🙂

   Vastaa
 2. Lara 09.01.2019

  Lisäisin listaan myös ehdottomasti Santosh:in! Hintavampia kuin esim. Soft Goat, mutta todellakin hintansa väärtejä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2019

   Hei mahtavaa – kiitos! Ihan unohdinkin tämän! Minulla ei itselläni ole heidän tuotteitaan, mutta olen kuullut merkistä paljon hyvää 🙂

   Vastaa
 3. Tätilukija55 09.01.2019

  Unohdit muuten listalta perinteisen kashmirmerkin Repeatin. Minulla on 4 kashmirneulepaitaa. Henkilökohtaisesti ärsyttää tuo nyppääntyminen, se on huolimattoman ja epäsiistin näköistä. Olen kammannut neuleita Arelan kashmirkammallakin, mutta en saa niistä sileitä sitten millään.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2019

   Hei ihan totta! Miten saatoinkaan unohtaa Repeatin, sillä minulla on monia aivan upeita kashmirtuotteita heiltä! Olin töissä nuorempana ihanassa Lilly-butiikissa korkeavuorenkadulla ja heillä (ainakin silloin) myytiin valtavasti juurikin näitä ihania Repeatin tuotteita <3 Lisäsin Repeatin heti listaan (kuva)!

   Oletko kokeillut kashmirneuleiden varovaista silittämistä/höyryttämistä? Sen avulla neuleisiin saa vähän uutta "eloa". Kannattaa kokeilla 🙂

   Vastaa
 4. Roosa 09.01.2019

  Heippa, ei liity nyt aiheeseen, mutta saako teille vielä lähettää hakemuksen assistentin paikkaan? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2019

   Moikka Roosa! Täällä viikolla olisi tarkoitus kontaktoida ihmisiä, joten jos olet nopea (laitat hakemuksen tämän/huomisen päivän aikana) niin hakemuksesi kerkeää vielä mukaan 🙂 Kiitos jo etukäteen jos päätät hakea!

   Vastaa
 5. Eveliina 09.01.2019

  Heippa Metti! Seuraan tosi aktiivisesti sun blogia ja somea (+ podcastia mikä on ihan lemppari) mutta harvemmin jätän kommenttia. Iso kiitos sisällöstä jota tuotat, olet lahjakas työssäsi. Ja tänään Instagram Storiessa sun tyttären vastaukset, ei vitsi miten ne piristi mun iltaa ja sai hyvän mielen! 🙂 Hän on super suloinen. Tsemppiä ruuhkavuosiin, vaikutat äidiltä joka handlaa kaiken! Oon vasta 22v, mutta jos joskus saan lapsia niin toivon olevani yhtä tyylikäs mama! 😀 Kivaa loppuviikkoa sinne!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2019

   Moikka Eveliina! Kiitos todella paljon aivan ihanasta kommentistasi <3 Et voi uskoakaan kuinka ihanalta ja palkitsevalta tuntuu saada tällaista palautetta, ihan parasta mitä voisin toivoa <3

   Ja kiitos! Lilian eiliset ig-storyt keräsivät aivan ennätysmäärät kommentteja. Olen näpytellyt vastauksia varmaan lähemmäs 500 viestiin! Täytyy tehdä uudestaan kysymysjuttuja pikkuneidin kanssa, sillä hän oli itsekin jutusta aivan innoissaan. Kysyi minulta vielä illalla kysymysten jälkeen "mamma, onko mulla nyt faneja" 😀 😀 😀 Sanoin, että TODELLAKIN! <3 😀

   Vastaa
 6. Annina 09.01.2019

  Mistä kuvan neule?☺️

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2019

   Tämä on Soft Goatin! 🙂 <3

   Vastaa
 7. Anja 10.01.2019

  Hei!
  Minulla olisi postaustoive:

  Menen viikon päästä kuvaamaan mallikansiota. Tarkoitus on että teen itse meikin, ja mietin voisitko antaa vinkkejä siihen mitä asioita kannattaa meikissä ajatella kun tarkoitus on ottaa valokuvia? Miten tummat silmänaluset saa piiloon pois kasvoja varjostamasta, ja miten ihosta saisi niin sileän kuin mahdollista? Mitä varjostuksia kasvoissa kannattaa korostaa, silmät etc.A Aihe on monelle varmasti kiinnostava koska kaikki tarvitsevat jossain vaiheessa kuvia itsestään, jos ei mallimielessä niin esim CV:seen tai LinkedIn:iin. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2019

   Kiitos mielenkiintoisesta aiheesta! Ja kuten sanoit, aihe varmasti kiinnostaa monia, joten täytyy ehdottomasti laittaa postausidea hautumaan! 🙂

   Vastaa
   • Anja 11.01.2019

    Lisäksi olisi todella mukava jos voisit antaa omat vinkkisi kuvauskammon ja kuvaustilanteen epämukavuuden selättämiseen. Onko kameran edessä olo ollut sinulle yhtä luonnollista aina, vai oletko joutunut työstämään sitä?
    Mitä tehdä että hymy ei olisi teennäisen näköinen, että paniikki ei iskisi heti kun joku kaivaa kameran esille…

    Kiitos ihanasta blogista! 🙂

    Vastaa