Minihame – 90-luvun trendisuosikki

Hyvää uutta viikon alkua kaikille! Marraskuu on ollut ainakin täällä Etelä-Suomessa tänä vuonna mukavan leuto ja ”syysmäinen”. On tuntunut, että olemme saaneet nauttia kauniista syksystä ihanan pitkään. Myös pukeutumisen osalta liputan näiden aavistuksen leudompien ilmojen puolesta, sillä itse en ole talvipukeutumisen suurin fani. Ehkä pikemminkin juuri siitä syystä, että talvella en ehkä jaksa samalla tavalla panostaa pukeutumiseeni. Kylmillä ilmoilla nimittäin mukavuudenhaluni kasvaa entisestään ja haluan vain verhota itseni miljooniin mukaviin ja lämpimiin kerroksiin.

Viime viikolla ei kuitenkaan vielä tarvinnut itseään untuviin kääriä, kun lähdin hoitamaan asioita kaupungille. Fiilistelen tällä hetkellä kovasti monia 90-luvun trendejä, joista yksi suosikkini on ehdottomasti minihameet. Minihameita onkin tullut käytettyä viime aikoina erityisen paljon erilaisissa asukokonaisuuksissa. Tykkään yhdistellä hameen osaksi myös arkisempia asukokonaisuuksia, niin kuin esimerkiksi tässä bleiserin ja neuleen parina. Muhkeat villaiset vaatteet ja asusteet toimivat mielestäni hyvin lyhyen minihameen parina, sillä ne tuovat kaivattua pehmeyttä ja arkisuuttaa lookiin.

Mitä mieltä te olette – minihame arkilookissa? Joo vai ei?

Photos: @seippi

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.