Treffi-illan asu ja kadonnut vappufiilis

Siis miten ihmeessä huomenna voi olla jo vappu?! Kirjoittelinkin juuri instaramin puolella kadoksissa olevasta vappufiiliksestäni. Normaalisti tähän aikaan meillä olisi jo vappusuunnitelmat tehtynä ja vapun valmistelu kovaa vauhtia käynnissä. No tänä vuonna ei ole (ainakaan vielä), mutta se on varmaan ihan sallittua tässä poikkeustilanteessa?

Vappufiilistelykuvien sijaan jaankin muutaman kuukauden takaiset kuvat treffi-illan asustani (jostain syystä nämä oli jäänyt jakamatta?) Minulta usein kysellään illallisasujen perään, joten kerrankin pääsen jakamaan kuvat näistä! Voi ihana helmikuu, kun vielä pystyi normaalisti mennä ravintolaan syömään. On niin ikävä noita treffi-iltoja <3

Päälle oli valikoitunut tällä kertaa hyvin klassinen (ehkä omaan tyyliini vähän poikkeuksellisen klassinen) asu ravintolaillalliselle. Normaalisti pukeudun aika rennosti illallisille, mutta taas joskus on kiva pynttäytyä vähän enemmän. Valitsen aina asuni fiiliksen mukaan enkä koskaan ole osannut valita tulevan päivän/illan asuja etukäteen.

Sen verran aion kuitenkin ryhdistäytyä vapun suhteen, että vappupäivänä haluan tehdä perheelleni herkullisen brunssin. Vappupäivän brunssi onkin mielestäni ehdottomasti vapun paras osuus! Yleensä brunssipöydän ympärillä on paljon ystäviä, mutta tänä vuonna herkutellaan vain perheen kesken. Olen jakanut täällä blogin puolella viime vuonna herkullisen pastasalaatin ohjeen, joka on nopea valmistaa ja se sopii ihan täydellisesti esimerkiksi brunssipöytään. Ohjeen pääset kurkkaamaan halutessasi tästä!

Kuvat: @kristinaemiliee

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Saga 29.04.2020

  ? Täällä myös ikävä treffi-iltoja ravintolassa ja sitä että voi ”huolettomasti” liikkua niin halutessaan. Sitä varmaan osaa arvostaa monia asioita toisella tavalla, kun poikkeustila päättyy ? Nyt pysytään kotona ?ihanaa vappua sinne ja kiitti inspiroivasta blogista ?

  Vastaa
  • Metti 03.05.2020

   Kiitos paljon <3 Ja just näin - hyvää kannattaa odottaa eikä vain? Ja siis olen ehdottomasti samaa mieltä kanssasi - monia aivan normaaleja ja aikaisemmin itsestäänselvyyksiksi laskettuja asioita osaa arvosaa taas aivan eri tavalla! 🙂

   Vastaa
 2. Emma 29.04.2020

  Olet aivan mielettömän upea Metti! <3

  Sun stooreja Instagramissa on ollut mielettömän kiva seurata varsinkin nyt viime aikoina. Vaikutatte Mikaelin kanssa niin hyväsydämisiltä, ihanilta ja maanläheisiltä ihmisiltä ja teidän perheellä on mahtava meininki 🙂

  Vastaa
  • Metti 03.05.2020

   Voi ihana olet <3 Kiitos todella paljon! Rakastan stooreja, kun siellä pystyy helpommin ja paremmin välittämään sen aidon meiningin!

   Vastaa