Vappu 2020

Vappu 2020 tullaan varmasti muistamaan ikuisesti. Tätä vappua ovat nimittäin varmasti monet viettäneet hyvin eri tavalla näiden poikkeusolosuhteiden vuoksi. Meillä yleensä vappuun kuuluu paljon ystäviä ja ihanaa yhteisoloa! Paljon ruokaa, vappukoristeita ja juhlitaa – vappupäivän kaivaria tietenkään unohtamatta. Tänä vuonna vappua vietettiin kuitenkin mökillä (en olisi ikinä uskonut, mutta kerta se on ensimmäinenkin!) ja luonnollisesti yhdessä perheen kanssa. Me vietimme hyvin rennon vapun, joka ei periaatteessa kovinkaan paljon eronnut ihan normaalista mökkiviikonlopusta. Tärkeintä oli viettää perheen kanssa aikaa yhdessä  (ihan niin kuin sitä ei olisi jo näinä karanteeniviikkoina tarpeeksi tullut tehtyä, haha) mutta kuitenkin!

En jaksanut tänä vappuna stressata minkään asian suhteen: en tarjoilujen, en koristelujen, en minkään. Olisin halunnut brunssipöytään vähän serpentiiniä vapputunnelmaa tuomaan, mutta koska emme niitä kahdesta eri ruokakaupasta löytäneet, päätimme unohtaa serpentiinit. Halusin kuitenkin tehdä vapun kunniaksi herkullisen brunssin ja nimenomaan tehdä kaikki ruoat alusta alkaen itse (olen tästä salaa vähän ylpeä). Tein mm. herkullista perunasalaattia, vohveleita, ihanaa savulohimössöä lohkoperunoiden kanssa sekä iki-suosikkiamme pastasalaattia, joka on yksi perheemme brunssipöydän/tarjoilupöyän vakioruoista. Pastasalaatin ohjeen olen jakanutkin aikaisemminkin täällä blogissa ja löydätte ohjeen halutessanne täältä.

Istuimme pöydässä yhdessä useamman tunnin ja nautimme. Aurinko paistoi ihanasti lasitetulle terassille ja tunnelma oli kaikin puoli ihana!

Saan päivittäin valtavasti kyselyitä eri kalusteista ja tekstiileistä, joita näkyy täällä mökillämme. Tulen tekemään erillisen blogipostauksen, johon listaan huonekaluja, tekstiileja ja piensisustustavaroita, joista olen saanut eniten kysymyksiä. Näin samasta postauksesta on sitten helppo kurkata koottuna kaikki tavarat, jotka mahdollisesti kiinnostavat.

Tänä vuonna ei viimeisenpäälle harkittuja vappukuvia, vaan puhelimen itselaukaisimella otettuja aitoja ja rakkaudentyteisiä vappukuvia <3 I love my family!

Iltaisin sauna ja palju on enemmänkin sääntö kuin poikkeus aina täällä mökillä olessamme. En alun perin toivonut paljua mökkiuudistuksemme yhteyteen, vaan palju oli enemmänkin Miklun toive. Näin jälkeenpäin saan kiittää miestäni tästä toiveesta, sillä palju on aivan i-h-a-n-a! Epäröin paljun hankkimista, koska pelkäsin sen jäävän vähälle käytölle. Meilllä on kuitenkin käynyt ihan päinvastoin – käytämme paljua aina landella olessamme. Palju on erityisen ihana näin keväällä, kun ilma on vielä viileä – en tiedä parempaa kun pulahtaa kuumaan paljuun!

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Sara 03.05.2020

  Teidän mökki on niiiiiiin unelma! Miten Suomesta voikaan löytyä noin ihania mökkejä kuin mitä ko ohjelmassa toteutetaan? ?? siis Wau!! Nauttikaa!

  Vastaa
  • Metti 06.05.2020

   Kiitos valtavasti! 🙂 Me nautimme uudella mökillämme kyllä aivan suunnattoman paljon! Ikuisesti kiitollinen Huvila & Huussin tiimeille 🙂 x

   Vastaa
 2. Siniaamu 05.05.2020

  Wau! Herkullinen ja kunnianhimoinen menu. Miehesi oli varmasti ilahtunut tästä paneutumisestasi. Perhekuvaa ei olisi kannattanutkaan silotella yhtään. Aito onnellisuus kaunistaa! Kuvasi muistuttavat siitä, että meidän kaikkien pitäisi osata nauttia erityisesti nyt korona-ajan keskellä läheisistämme, kun emme juuri muuta voi.

  Vastaa
  • Metti 06.05.2020

   Kiitos 🙂 Hahah, joo oli mielissään, kun jaksoin kerrankin panostaa! 😀

   Ja kiitos! Yritämme just tosi vahvasti keskittyä niihin positiivisiin juttuihin elämässämme tässä sekavassa, epävarmassa ja pelottavassa maailmantilanteessa. Ne pienet arkiset asiat ovat tärkeimmät <3

   Vastaa