Kaunis päivetys ympäri vuoden

*Kaupallinen yhteistyö Vita Liberata

Täydellinen päivetys mihin tahansa aikaan vuodesta ei ole ongelma. Tykkään, että ihoni hehkuu kaunista päivitystä ympäri vuoden. Luonnollista rusketusta ei ole mahdollista saada (ainakaan täällä Suomessa) ympäri vuoden, eikä liiallinen auringonotto kovin terveellistä ihmisille muutenkaan ole, joten ainakin itse haluan saada kauniin päivetykseni mieluiten purkista. Olen käyttänyt pitkään itseruskettavia tuotteita ja omaksi suosikikseni ovat nousseet Vita Liberatan laadukkaat ja monipuoliset itseruskettavat. Olinkin erittäin iloinen, kun pääsin nyt yhteistyön tiimoilta kertomaan teille omista suosikeistani.

Saan todella paljon kysymyksiä mitä itseruskettavia käytän. Itseruskettavia on monia erilaisia; on voiteita, suihkeita, geelejä, seerumeita, nesteitä ja vaahtoja. Tässä postauksessa tuon esille omat suosikkini Vita Liberatan valikoimasta, joka koostuu useista laadukkaista ja monipuolisista tuotteista. Tykkään erityisesti Vita Liberatan tuotteista, sillä ne antavat kauniinsävyisen ja pitkäkestoisen rusketuksen tuotteilla, jotka samalla myös hoitavat ihoa. Jokaiselle löytyy varmasti omat suosikit ja sellaiset tuotteet, jotka kokee parhaimmiksi ja helppokäyttöisimmiksi juuri itselleen. Minä olen käyttänyt pääsääntöisesti kolmea seuraavaa tuotetta jo useampien vuosien ajan, enkä hevillä tule niitä vaihtamaan…

Vita Liberata Phenomenal Mousse

Vita Liberata – Self Tanning Gradual Lotion

Vartalollani olen kokeillut useita itseruskettavia, mutta luottotuotteikseni ovat nousseet erityisesti kaksi Vita Liberatan tuotetta: Phenomenal Mousse sekä Gradual Lotion. Tutustuin noin vuosi sitten ensimmäistä kertaa Vita Liberatan moussemaiseen itseruskettavaan ja rakastuin välittömästi tähän ihanaan, minulle uudenlaiseen, tuotteeseen. Kyseessä on siis itseruskettava vaahto, joka levitetään iholle levityskintaan avulla. Tuote on erittäin helppokäyttöinen, sillä vaahtomainen koostumus levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Helppokäyttöisyyden lisäsi rakastan tuotetta erityisesti siksi, että vaahto antaa iholle välittömästi syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Tämä tuote on pelastanut itseni monet kerrat, kun olen halunnut nopeasti esimerkiksi sääriini päivetyksen ennen juhlia, mutta edellisinä päivinä en ole kerennyt itseruskettavaa laittaa. Kyseessä on aivan uskomattoman hyvä tuote, jonka avulla saa syvän rusketuksen – nopeasti!

Jälkimmäistä mainittua Self Tanning Gradual Lotionia olen käyttänyt vielä vaahtoakin pidempään. Kyseessä on erinomainen ja helppo, asteittain ruskettava tuote. Tämä tuote sopii mielestäni erinomaisesti päivetyksen ylläpitoon. Voide on tavallisen vartalovoiteen tavoin ihanasti kosteuttava ja ihoa pehmentävä ja siksi erittäin ihana käyttää iholla esimerkiksi iltaisin.

Vita Liberata – Self Tanning Anti Age Serum

Kasvojen iho on huomattavasti muuta vartalon ihoa ohuempi ja kasvoilla tulisikin aina käyttää nimenomaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita. Kasvoille ehdoton luottotuotteeni on Vita Liberatan Self Tanning Anti Age Serum. Tuotetta voi sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon tai käyttää seerumin tavoin suoraan iholle. Itse tykkään sekoittaa muutaman tipan joka ilta yövoiteeni joukkoon, jolloin kasvoillani on jatkuvasti pieni päivetys. Jos joskus haluan hieman intensiivisempää päivetystä (esimerkiksi jotain tilaisuutta varten), käytän seerumia suoraan iholle. Tykkään seerumista todella paljon, sillä se ei ainoastaan tuo iholle kaunista hehkua, vaan tuote myös ihanasti kosteuttaa ihoa ja häivyttää juonteita. Tuote levittyy helposti ja tasaisesti iholle, myös kulmakarvojen ympärysiholle sekä hiusrajaan, jotka yleisesti ovat hankalia kohtia itseruskettavan kanssa. Tuote saa paljon plussaa myöskin sen riittoisuudesta!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Saan ilokseni arpoa yhdelle onnekkaalle testiin kaikki nämä kolme suosikkituottettani Vita Liberatalta. Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään, mikä on sinun ultimaattinen suosikki itseruskettava? Aikaa arvontaan osallistumiselle on 28.3.19, klo 20, jonka jälkeen olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan.

Onnea arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

340 kommenttia

  1. Matilda 21.03.2019

    Vita Liberatan suihkurusketus on mielekkäin!

    Vastaa
  2. Kristel 21.03.2019

    Olisi ihanaa päästä kokeilemaan noita tuotteita! En muuten käytä itseruskettavaa.

    Vastaa
  3. Meeri 21.03.2019

    Olen käyttänyt ainoastaan Doven päivettävää voidetta, mutta olen pitkään miettinyt että olisi kiva kokeilla jotain muutakin!

    Vastaa
  4. Äs 21.03.2019

    Naamalla käyttänyt Clarinsin tippoja kasvovoiteeseen sekoitettuna ja vartalolla Doven asteittain päivettävää. Näitä Vita Liberatan tuotteita olisi kiva päästä testailemaan! ?

    Vastaa
  5. Linda 21.03.2019

    En ole aikaisemmin vita liberataa kokeillut, mutta uskoisin että mousse olisi mieleeni! Ihanaa kevättä♥️✨

    Vastaa
  6. Ulla 21.03.2019

    Asteittain ruskettavat ovat tuntuneet turvallisimmilta käyttää, Aco ja Dove yleensä. Olen muuten surutta laittanut samaa itsestäänruskettavaa naamaan kuin vartaloonkin. 🙂 Kalliimman tuotteen ostamiseen on iso kynnys, jos se ei täytäkään odotuksia, joten olisi kiva voida kokeilla ensin. 🙂

    Vastaa
  7. Mia 21.03.2019

    Minulla ei vielä ole suosikkia, joten kokeilisin näitä mielelläni.

    Vastaa
  8. Niina 21.03.2019

    Minulla on atooppinen iho ja siksi itseruskettavien käyttö ja sopivan tuotteen on haastavaa. En ole myöskään voimakkaan rusketuksen ystävä vaan haluan pitää lookkini skandinaaviseen ihooni sopivana. Mielelläni kuitenkin haluaisin kevyen päivetyksen talven kalpeuden sijasta ja kokemustesi perusteella olisi huippua päästä kokeilemaan näitä tuotteita.

    Vastaa
  9. Henna 21.03.2019

    Doven kevyesti päivettävää voidetta olen käyttänyt ja nyt testissä on Dermosilin itseruskettava mousse. Nämä tuotteet kuulostavat kyllä myös hyviltä!! 🙂

    Vastaa
  10. Lilyyy 21.03.2019

    NKD SKN Pre-Shower Buildable Tan suihkuvoide sekä Vita Liberatan Body Blur kuuluu mun ultimate lemppareihin!

    Vastaa
  11. Katja 21.03.2019

    NKD SKN Pre-Shower 10 minute Tan on paras mitä olen kokeillut. Olen kuullut paljon hyvää Vita Liberatan tuotteista, joten olisi ihanaa päästä testaamaan tuotteita!

    Vastaa
  12. Cindy 21.03.2019

    Itseruskettavat on loistavia tuotteita päivetyksen ylläpitoon. 🙂 Olen tykännyt tuosta Vita Liberatan asteittain ruskettavasta voiteesta sen helppokäyttöisyyden ja tasaisen lopputuloksen vuoksi, mutta ainoana miinuksena on iholle jäävä hieman outo haju. Levitän voiteen aina suihkunraikkaalle ja kuoritulle iholle, mutta ihoni tuoksuu sen jäljiltä ikään kuin vähän kärvähtäneelle. Onko sulla Metti vikkiä, miten hajun saa pois iholta? Tuota Vita Liberatan kasvoseerumia ja vartalomoussea testaisin kyllä mielelläni, koska niistä minulla ei ole vielä kokemusta. <3 Olen 35 vee, joten seerumin anti ageing ominaisuus on ehdoton!

    Vastaa
  13. Sofia 21.03.2019

    Olen käyttänyt niin vähän itseruskettavia ettei ole löytynyt vielä omia suosikkeja, tätä tekis mieli kokeilla ? kuulostaa lupaavalta ❣

    Vastaa
  14. Suvi Nieminen 21.03.2019

    En ole ikinä käyttänyt itseruskettavia – aina vain unelmoinut testaavani etenkin noita seerumeita! Olisi varmaan aika testata kun kohta 28v kilahtaa mittariin!

    Vastaa
  15. JMK 21.03.2019

    Parhaimmiksi tuotteiksi itselleni olen kokenut Vita Liberatan Phenomenal Moussen vartalolle ja kasvoille Isabella Löwengripin Luminous Bronze Self tan dropsit. Päivetys tuo niin paljon hehkua iholle, että ovat ihan korvaamattomia tuotteita. Varsinkin Suomen talvessa kun aurinko vain vilkahtaa näkyviin välillä 🙂

    Vastaa
  16. outi 21.03.2019

    vita libertan-selftaning anti age serum !

    Vastaa
  17. Kia 21.03.2019

    Suosikkini on ehdottomasti tuo Vita Liberatan mousse sen helppokäyttöisyyden vuoksi, olisi kuitenkin ihana päästä testaamaan myös asteittain päivettävä voide ja seerumi!

    Vastaa
  18. Sonja 21.03.2019

    En ole käyttänyt kuin Doven asteittain päivettävää voidetta mutta näitä olisi todella kiva päästä kokeilemaan ☺️.

    Vastaa
  19. Sirpa 21.03.2019

    Vita Liberatan Invisi tan water!

    Vastaa
  20. Mel 21.03.2019

    Tuo Vita Liberata Self tanning gradual lotion on minunkin suosikki jo vuosia ollut. Olisi kiva päästä myös muita Vita Liberata tuotteita kokeilemaan.

    Vastaa
  21. Anskuli90 21.03.2019

    Suosikkini on ollu st.tropezin vaahto ja vita liberatan asteittain sävyttävä. Olisi ihana kokeilla seerumiakin!

    Vastaa
  22. Kertu 21.03.2019

    Vita liberatan mousse

    Vastaa
  23. Sanna 21.03.2019

    Olen aiemmin kokeillut vaahtomaisia itseruskettavia ja minusta ne ovat olleet kaikista helpoimpia levittää. 🙂

    Vastaa
  24. Marja Lehmus 21.03.2019

    Rusketusta purkista – erittäin hyvä ? näitä haluan kokeilla

    Vastaa
  25. Jemmi 21.03.2019

    Olen vähän laiska itseruskettavien suhteen, mutta tuo vaahto on todella helppo ja mukava käyttää 🙂

    Vastaa
  26. Mira 21.03.2019

    Oma suosikki vielä etsinnässä, Vita liberata vaikuttaa potentiaaliselta testattavaksi 🙂

    Vastaa
  27. Maija 21.03.2019

    Todella vaalean ja herkän ihoni takia sopivaa päivettävää tuotetta ei ole löytynyt. Näin keväällä iho suorastaan kohtaa valkoisuuttaan!

    Haluan välttää keltaisuuden ja voimakkaat tuoksut. Helppo ja luotettava tuote kiinnostaa!
    Vita Liberata kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Haluaisin tuotteet joiden avulla hehkua ja valmistautua kesän tuloon.☀️

    Vastaa
  28. Eve 21.03.2019

    En ole aiemmin uskaltanut kokeilla itseruskettavia koska olen pelännyt että jälki ei olisi laadukasta. Vita Libertan tuotteita kyllä kehutaan monien toimesta joten olisi ihanaa voittaa hyvät ja laadukkaat tuotteet jotka tulisivat tarpeeseen näin kesän kynnyksellä.

    Vastaa
  29. Anneli 21.03.2019

    Olen kokeillut Doven ja Acon ruskettavia tuotteita. Jotain uutta tekisi mieli kokeilla esimerkiksi juuri tuota Vita Liberatan moussea.

    Vastaa
  30. Jenna 21.03.2019

    Doven sävyttävä kosteusvoide ja clarins ruskettavat tipat esim. Oman kosteusvoiteen joukkoon. Olisi kiva päästä testaamaan noita kilpailun tuotteita, koska olen kuullut niistä paljon hyvää.

    Vastaa
  31. Sarianna 21.03.2019

    Ehdotonta suosikkia ei ehkä ole mut oon käyttänyt st tropezin jotain high shine gloss mikä tuo vähän väriä ja hehkua kun sitä tarvitsee ✨
    Olis kiva päästä testaa näitä mistä oon kuullut mut ei ikinä tullut testattua. Hyvää kevään jatkoa! ☺️

    Vastaa
  32. Olivia 21.03.2019

    Öh kröhöm… viimeksi kokeillut itseruskettavia joku 8 vuotta sitten. Olisi ihana kokeilla, veikkaan että kehitystä on tapahtunut.

    Vastaa
  33. MillaK 21.03.2019

    Mukana. Viat Liberatat lemppareita!

    Vastaa
  34. Pinja 21.03.2019

    Dove on ollut käytössä, mutta nämä kiinnostaisi!

    Vastaa
  35. Anniina 21.03.2019

    Olen käyttänyt vain Doven päivettäviä, mutta ehdottomasti kokeiluun pitää saada myös nämä vita liberatan!

    Vastaa
  36. Mintsu 21.03.2019

    En ole koskaan kokeillut tai käyttänyt itseruskettavia mutta tämän postauksen myötä vakuutuin ja haluaisin osallistua arvontaan, tuotteet vaikuttavat sen verran lupaavilta 🙂

    Vastaa
  37. Kaarina 21.03.2019

    Doven klassikkovoide on ollut minulla käytössä vuosia, ja nyt viimeisimpänä hankintana Vita Liberatan voide. Vaahtoa ja seerumia olisi huippua päästä testaamaan myös!

    Vastaa
  38. Ann-Cathrine 22.03.2019

    Aivan huipputuote tuo Vita liberata mousse !

    Vastaa
  39. SariJ 22.03.2019

    Vähitellen ruskettavat tuotteet ovat olleet hyviä, koska olen niin vaalea

    Vastaa
  40. Katja 22.03.2019

    Olen käyttänyt joskus ainoastaan Doven itseruskettavaa(en ole edes muistanut niitä taas hetkeen ennen tätä postausta) ja olisi kyllä kiva testata jotain laadukkaampaa itseruskettavaa?

    Vastaa
  41. Sara 22.03.2019

    Mä rakastan juuri tuota seerumia koska se tuo kivan päivetyksen ilman huolta siitä että tulee rajoja tai rumia jälkiä!

    Vastaa
  42. Taru 22.03.2019

    Vita Liberatan tan water on ehdoton suosikki, mutta uusia suosikkituotteita mahtuu kyllä kylppärin kaappiin ?

    Vastaa
  43. K 22.03.2019

    Olen käyttänyt Acon tuotteita, antaa väriä sopivasti ympäri vuoden!

    Vastaa
  44. Tiia 22.03.2019

    Vita Liberata ?

    Vastaa
  45. mariiia 22.03.2019

    En ole käyttänyt muuta kuin kasvoihin apteekista ostettavaa kasvoitserusketussuihketta. Haluaisin päästä kokeilemaan vita liberatan tuotteita, sillä niistä olen niin paljon kuullut hyvää!

    Vastaa
  46. Lappe 22.03.2019

    Ooh! Olen kerran raaskinut ostaa Vita Liberatan tuotteen ja se oli kyllä ihan HUIPPU! Kevyt päivitys tekee kyllä älyttömän paljon ihan itsetunnollekin.

    Vastaa
  47. Jossu 22.03.2019

    Vitalla mennään täälläkin! Tän hetken lemppari kalpealle talvi-iholle on self tanning tinted lotion sävy medium mutta kesän tullen tolle kolmikolle ois käyttöä ?

    Vastaa
  48. Pinja 22.03.2019

    Olen käyttänyt aikaisemmin nkd skn gradual glow asteittain päivettävää itseruskettavaa. Olen kuitenkin aina halunnut kokeilla Vita Liberatan tuotteita, varsinkin tuota kasvoille tarkoitettua seerumia. Kuulostaa täydelliseltä! 🙂
    Näin talven jälkeen ihoni on todella kalvakka, joten tuotteet tulisivat todella tarpeeseen 😀

    Vastaa
  49. Jennimbus 22.03.2019

    Itse käytän hyvin vähän itseruskettavia koska mikään kokeilemani ei ole ollut mieleeni. Ainoastaan Clarinsin Itseruskettavat tiivistetipat ovat olleet ihan hyviä. Vita Liberatasta olen kuullut paljon hyvää ja näitä tuotteita pitää kyllä päästä testaamaan!

    Vastaa
  50. Janina Grahn 22.03.2019

    En ole raaskinut satsata näihin hieman arvokkaampiin tuotteisiin. Omassa käytössä on sekä lorealin että doven itseruskettavia ja toki nekin hyviä sillä ovat kulkeneet jo useita vuosia mukanani 🙂 Olisi kuitenkin kiva päästä kokeilemaan jotain uutta.

    Vastaa