KEVÄÄN SUOSIKKI ASUKOKONAISUUS!

Lisää asuinspistä kevään ykköstrendin, silkkihameen, ympärille. Tässä asu, joka päällä olen mennyt niin pressitilaisuuksiin, palavereihin kuin myös tyttöjen kanssa afterworkille. Naisellisen silkkihameen kanssa rento, löysähkö poolo on mielestäni täydellinen yhdistelmä, joka sopii niin moniin eri tilaisuuksiin. Vielä jalassa rakastamani valkoiset saappaat, jotka ovat paitsi trendikkäät myös ah niin mukavat jalassa! Yksi lukijani laittoi minulla instagrammissa viestiä ja kyseli, joko valkoisten kenkien ”hurmos” alkaa olemaan pikkuhiljaa hiipumaan päin, mutta ainakaan oma into erilaisiin valkoisiin kenkiin ei ole hiipumassa (eikä kyllä hypetys niiden ympärilläkään ole vielä laskemassa, jos on eri huippumerkkien mallistoihin uskominen – ja onhan niihin)

Monesti minulta kysellään omia suosikkiasujani, joten nyt voin sanoa, että ainakin tämä kuvissa näkyvä asu on minulle ehdottomasti yksi sellainen! Asu, johon tulen varmasti turvautumaan moneen otteeseen pitkin kevättä. Minkälainen asu on sinun tämän kevään ykköslook, johon turvautua tilanteessa jos toisessa? Inspiraatio kiertämään! 🙂

Photos: Kristiina Pendonen / edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Mira 20.03.2019

  Minunkin ehdoton suosikkini on ollut Vita Liberatan Self Tanning Gradual lotion! Olisipa kiva päästä kokeilemaan noita muitakin tuotteita ?

  Vastaa
 2. Eeva 20.03.2019

  En ole löytänyt vielä suosikkia. Tätä sarjaa täytyy ehdottomasti testata.

  Vastaa
 3. S 20.03.2019

  En ole ikinä kokeillut itseruskettavia tuotteita, koska olen kuvitellu niiden käytön olevan hankalaa ja sotkuista. Tän postauksen jälkeen mielenkiinto heräsi ja olisi kiva päästä kokeilemaan.

  Vastaa
 4. Henna 21.03.2019

  Vita Liberataa olisi kiva kokeilla, omaa suosikkia ei vielä ole löytynyt.

  Vastaa
 5. SAMP 21.03.2019

  Vita Liberataa haluaisin kyllä kokeilla, kun sitä on niin kehuttu. Itselläni itseruskettavien käyttöä rajoittaa ehdottomasti niiden paha haju, olisikohan se tässä parempi ?

  Vastaa
 6. Ulrika 21.03.2019

  Tähänastinen suosikki vartalolle on nkd skn gradual self tan lotion! Kasvoille oon kuitenkin pitkään etsiny oikeasti hyvää tuotetta, joten toi seerumi kiinnostaa.??

  Vastaa
 7. Mer 22.03.2019

  Vita liberatan Gradual lotionia olen käyttänyt jo pari vuotta.

  Vastaa
 8. Marika 25.03.2019

  En ole vielä löytänyt omaa suosikkiani, mutta näitä kokeilisin mielelläni. ?

  Vastaa