LUXURY DINNER AT HOME

Pääsin viime viikolla toteuttamaan mahtavan illallisen yhteistyössä Electroluxin kanssa. Kuten ehkä jotkut insta-seuraajani saattoivat jo huomatakin, viime lauantaina kutsuimme joukon ihania ystäviämme meille kotiin illalliselle. Kyseessä ei ollut kuitenkaan mikä tahansa ilta, vaan yhteistyön tiimoilta saimme kotiimme Suomen kokkimaajoukkueen kokin Aki Kinnusen valmistamaan meille hulppean neljän ruokalajin illallisen. Electrolux toimii Suomen kokkimaajoukkueen pääyhteisyökumppanina ja toimittaa laitteet puolille Euroopan Michelin keittiöille. Nyt puolestaan Electrolux tuo markkinoille yhdessä Swarovskin kanssa tehdyn Swarovski imurin, joka on koristeltu yli 20 000 kristallilla! Ja jotta illastamme ei puuttuisi vähäänkään säihkyvyyttä ja glamouria, saivat ihanat naisvieraamme illalliselle vielä Laatukorun tarjoamat upeat Swarovskin korut käyttöönsä.

Illan kokki Aki Kinnunen valmisti erinomaisen menun vieraille, johon kuului herkkuja aina kaveriaarista kobe-härkään sekä valkosuklaasta shamppanja sorbeeseen. Hän oli myös valinnut jokaiseen ruokaan täydellisesti sopivat viinit. Oli uskomatonta seurata vierestä, kuinka hän loihti näitä uskomattomia gourmet herkkuja meidän ihan tavallisessa kotikeittiössä. Säkehdyttävän kauniit ja erinomaisesti illan teemaan sopivat lautaset hän oli tuonut mukanaan Decanterin mallistosta.

Electroluxin Swarovski imurin malli on Ergorapido, joka on Electroluxin suosituimpia ja palkituimpia imureita. Imurista löytyy myös irroitettava rikkaimuri, jolla saa helposti imuroitua pöydältä muruset pois aterian jälkeen. Kaikin puolin käytännöllinen ja helppokäyttöinen apuväline siistimisessä. Käytännöllisyyden lisäksi arvostan erittäin paljon imurin tyylikästä designia, jonka vuoksi imuria kehtaa säilyttää vaikka ruokasalissa eikä sitä tarvitse piilottaa vierailta kaapin perukoille. Näin esillä säilytettynä sitä tulee myös useimmiten käytettyä ja kotikin pysyy helpommin siistinä.

Electolux haluaakin tarjota nyt blogini lukijoille mahdollisuuden voittaa itselleen tämä upea Swarovski imuri. Kyseinen imuri on itseasiassa todella ainutlaatuinen, sillä niitä tulee Suomeen myyntiin ainoastaan noin 300 kappaletta. Itsellesi voit voittaa tällaisen imurin kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboxiin ja kertomalla miksi Swarovski imuri sopisi täydellisesti juuri sinun kotiisi. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi kommenttikenttäään (ei näy kommentissa muille lukijoille), jotta voin tarvittaessa olla sinuun yhteydessä.

Jos arpaonni ei suosi sinua tällä kertaa täällä blogissa, kannattaa käydä kurkkaamassa myös Electroluxin facebook-sivut. Siellä he nimittäin arpovat ensi viikon aikana vielä toisen tällaisen upean Swarovski imurin. Onnea arvontaan!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

281 kommenttia

  1. Marie 28.11.2015

    Olisi unelmieni täyttymys.

    Vastaa
  2. Ilse Paakkinen 28.11.2015

    Jos voittaisin tämän imurin, huutokauppaisin sen ja lahjoittaisin rahat Vailla vakinaista asuntoa ry:lle siinä toivossa, että se auttaisi jotakin koditonta saamaan kodin, josta pitää huolta niin, että kotona olisi turvallinen ja rauhallinen olla. Nautin itsekin suuresti kauniista asioista, mutta yhteiskunnan eriarvoistuessa käyttäisin onnella ja ilmaiseksi saavutet ansioni niiden hyväksi, joita onni ei ole potkinut suotuisasti.

    Vastaa
  3. Pörrö 28.11.2015

    Hyvälle näyttää!

    Vastaa
  4. Joanna 28.11.2015

    Kyllähän tuolla sais pikkulapsiperheen arkeen pientä luksusta; kuka tietää vois lapsetkin innostua imuroimaan 🙂

    Vastaa
  5. Jonna 28.11.2015

    Swarovski…jotta tyttärenikin imuroisi ; )

    Vastaa
  6. Nimetön 28.11.2015

    Vau, sopisi meille hyvin, koska a. meillä imuri pitää olla koko ajan esillä, b. imurin hankinta on ajankohtaista ja c. noin tyylikkäs imuri toisi niin hyvän mielen ainakin minulle, joka pääasiassa sitä imuria liikuttelen! Eli toivottavasti arpaonni osuu meihin!

    Vastaa
  7. Anna 28.11.2015

    Mieheni haluaisi voittaa tämän imurin, koska hänen vaimonsa on ehkä maailman laiskin siivoaja mutta timanteista hän tykkää. Ehkäpä tällä imurilla allekirjoittanut vaimokin tarttuisi jatkossa tomerammin imurin varteen… 😉

    Vastaa
  8. aura 28.11.2015

    Kohta koittaa muutto omaan kotiin ja mikä olisikaan täydellisempää kuin kunnon luksusimuri piristämään opiskelijan arkea!

    Vastaa
  9. Mara 28.11.2015

    Tuli juuri Mieleen. Mutta Electrolux voisi olla ihan kivaa vaihtelua.

    Vastaa
  10. Pallero 28.11.2015

    Tällä imurilla siivoaminenhan olisi oikea nautinto ja todellinen ilo silmälle! Tulisi varmaan kotona riitaa siitä, että kumpi SAA imuroida tällä timanttisella kodinkoneella.

    Vastaa
  11. Nina 28.11.2015

    Meneekö tästä yhtäkään negatiivista kommenttia läpi? Kokeilenpa vaan huvin vuoksi ottamatta muuten kantaa blogisi sisältöön. #rumaimuri

    Vastaa
  12. Elina 28.11.2015

    Teini-ikäiset tyttäreni tarttuisivat varmasti huomattavasti helpommin imuriin, jos se olisi näin kaunis ja säihkyvä.

    Vastaa
  13. Mie 28.11.2015

    Siivoaminen on kaikkea muuta kuin glamouria ja tuo imuri toisi säihkettä siivoukseen.

    Vastaa
  14. Tiina 28.11.2015

    Meidän nykyisestä ergorapidosta hajosi se latausjalusta, joten tarpeeseen tulisi uusi imuri! 🙂

    Vastaa
  15. Jaana 28.11.2015

    Olisi aivan ihana meille!!

    Vastaa
  16. Fanny 28.11.2015

    Ihana imuri?

    Vastaa
  17. laura 28.11.2015

    Muutin juuri ja en ole vielä kerennyt lainkaan hankkimaan imuria, ei siis varmaan kaipaa selityksiä, miksi tämän tarvitsisin ;D

    Vastaa
  18. A 28.11.2015

    70-luvun rivarimme niin kaipaa säihkyvää siisteyttä.

    Vastaa
  19. Elina 28.11.2015

    Meidän imuri hajosi just ja toi on tosi kivannäköinen. Pieni ja näppärä. Ehkä sitä tulisi imuroitua useammin Swarovski-imurilla… 😀

    Vastaa
  20. Nanna 28.11.2015

    Pienen lapsen siivoushulluna äitinä tämä sopisi meidän kotiimme. Kaunis, tyylikäs, näppärä. Ja ennenkaikkea ergonominen! Vauvani syntyi sektiolla ja leikkaus rajoittaa arkisiakin toimiani vielä useamman viikon ajan. Siitä pääsen pikku hiljaa nostelemaan painavempia asioita kuin rakas vauvani. Tämä imuri toisi helpotusta arkeen, kun ei tarvitsisi tuota vanhaa rotiskoa kaivaa kaapin perältä letkuineen ja johtoineen päivineen. Itse olen hyvinkin tarkka kotimme siisteydestä mutta nyt väkisinkin sen ylläpitoon on vähemmän aikaa ja tehoja kuin ennen.

    Vastaa
  21. A 28.11.2015

    Koirakodissa imuri pääsisi todelliseen testiin. Käyttöä on päivittäin, ja helposti liikuteltava versio houkuttelee!

    Vastaa
  22. Tuija 28.11.2015

    Kolmevuotias tyttöni kaipaa lisää kimalletta elämäänsä ? hän ja pienemmät sisaruksensa sotkevat äärettömän paljon, mutta onneksi tykkäävät myös imuroida ? sopisi täydellisesti metrin mittaisille kotitöihin ja isällekin ?

    Vastaa
  23. Maarit 28.11.2015

    Onpas upea imuri, kelpais tännekin! Blogikin on upea, jään seuraamaan!

    Vastaa
  24. Hanna 28.11.2015

    Aah, bling blingiä arkeen!

    Vastaa
  25. Riikka 28.11.2015

    Imuri sopisi kotiimme täydellisesti sillä olen laiska ottamaan nykyistä imuriamme kaapista esille. Tämä kaunis yksilö pääsisi keittiöön ja näin jokapäiväiseen käyttöön. Helpottaisi arkea suunnattomasti!

    Vastaa
  26. AV 29.11.2015

    Nykyinen imurimme pitää jo niin hirveää meteliä, että hajoaa millä hetkellä hyvänsä, mutta koska opiskelijabudjetilla ei osteta imuria kuin säästämisen kautta,niin uuden hankinta menee kyllä ensi vuoden puolelle.

    Tämä olisi toki myös käytännöllinen tilaihme, ja äärimmäisen kaunis! ..joten täytyy vaan toivoa, että tällaisen saisi nyt omakseen 🙂

    Vastaa
  27. Sylvia 29.11.2015

    Oi vau miten hauska yhdistelmä arkea ja luksusta! Kolmivuotias kuopus on juuri siirtynyt istumaan samoille ruokapöydäntuoleille kuin muu perhe, ja sitä myötä murustelu on karannut käsistä eli todellakin tarvitsisin tuollaisen esittelyimurin keittiön nurkkaan nöpöttämään. ^_^

    Vastaa
  28. Riikka 29.11.2015

    Meidän koiratalouden elämää helpottaisi kovasti astetta näppärämpi imuri, karvaa kun lähtee jatkuvalla syötöllä ja isoa imuria on selkävaivaisen hankalampi aina ottaa esille ja liikuttaa. Pieni säihke ei myöskään ole koskaan pahitteeksi 😉

    Vastaa
  29. PiaMaria 29.11.2015

    Syy itsekäs, saisin teinityttöjen huoneen pysymään siistinä. Kukapa tyttö/nainen ei kristallin kimalluksesta tykkäisi. Joten uskon että tuolla tytöt kyllä imuroisi….ties vaikka koko talon ?
    Se olisi sitten lahjaa kaikille.

    Vastaa
  30. Elli 29.11.2015

    Ergorapido-imuri on ollut ostoslistallani jo kauan, mutta jotenkin en ole saanut aikaiseksi hankkia sitä. Kertoo varmaan siitä kuinka laiska olen ja tämä laiskuus näkyy myös siivousinnossani 😀 Ehkä tällainen luksusimuri toisi vähän lisämotivaatiota ja innostuisi tämäkin laiskimus siivoamaan useammin 🙂

    Vastaa
  31. Ell@ 29.11.2015

    Niinpä, so spot on! Miksei ylellisyyttä ja estetiikkaa todella voisi enemmän toteuttaa juurikin
    arki/käyttöesineiden muotoilussa. Tämä tyttö kärkkyy myös tätä kaunokaista! :)))

    Vastaa
  32. Timo 29.11.2015

    Oikeasti? Noin moni haluaa tuollaisen äklötyksen? Ei ole huonolla maulla rajoja.

    Vastaa
  33. Lennu 29.11.2015

    Imurointi olisi mahtavaa
    bling bling imurilla. Tyyllikäs!

    Vastaa
  34. Päivi 29.11.2015

    Tykkään kaikesta kimaltavasta – niinkuin harakka?

    Vastaa
  35. Sanna 29.11.2015

    Säihkettä kaipaisin nyt marraskuuhun. Olen muutenkin kuin harakka, kuolaan kaiken kimaltavan perään… 🙂

    Vastaa
  36. emilia 29.11.2015

    Tää sopisi meille täydellisesti, koska vanhan imurin pää on jumissa yhdessä asennossa ja imurointimukavuudesta voi enää vaan haaveilla. Olisi myös huippu pieneen kotiin, kun näyttää niin näppärältä säilyttää!

    Vastaa
  37. Juksu 29.11.2015

    Mukana kisassa ehdottomasti! Nykyinen imurimme on parhaat päivänsä jo nähnyt joten uudelle olisi tarvetta 😀

    Vastaa
  38. Hanna 29.11.2015

    Näin kauniilla imurilla voisi innostua imuroimaan. 2-vee pikkuprinsessa olisi ainakin innoissaan ?

    Vastaa
  39. Ulla 29.11.2015

    Jos noin upean imurin voitan, lupaan minäkin imuroida korkkarit jalassa!

    Vastaa
  40. arual 29.11.2015

    Hei! Meillä on kodissa tasoeroja melkein joka huoneeseen, joten johdollisen imurin nosteleminen portaita koko ajan huoneesta toiseen on niin hankalaa! Odotamme vielä esikoista niin kohta on vielä suurempi tarve imuroida. Tuollainen imuri olisi niin helppo meillä! Lisäksi koko sisustuksemme on musta-valkoinen, joten imuri sulautuisi sisustuksen joukkoon täydellisesti?

    Vastaa
  41. Emma 29.11.2015

    Aivan ihana! Kyllä tuolla kelpaisi luututa! Meillä imuri lojuu aina lattialla (ei oikein mahdu mihinkään + sotkua tulee jatkuvasti), mutta tuon tapauksessa asia ei ehkä häiritsisi niin paljon.

    Vastaa
  42. Emmi M 29.11.2015

    Vaikka hyvän kokoinen asunto onkin, on säilytystilaa todella huonosti. Imuri on nyt niin hankalassa paikassa, että en saa sitä sieltä itse pois, vaan mieheni joutuu aina kaivamaan se esille. Tämä siis todella löytäisi paikkansa keittiössämme, jossa sitä ei tarvitsisi piilotella!

    Vastaa
  43. Tuo sopii minulle. Sen jälkeen voisin hetkellisesti olla imurin ja viinilasin välissäkin 🙂

    Vastaa
  44. Sini 29.11.2015

    Siis wau! Imuri ollut jo pitkään hankintalistalla, mutta että kristalli-imuri? Tää meni niin ”must have”-listalle!

    Vastaa
  45. Mari 29.11.2015

    Lapsiperheessä kätevä imuri ja vielä kaunis sellainen

    Vastaa
  46. Katja P 29.11.2015

    Kristalli-imuri sopisi meidän vessaan, jossa on kissanvessa, täydellisesti edellisen ergorabidon jatkajaksi. Ko. Imuri on mitä mainioin, mutta alkaa vedellä jo viimeisiään.

    Vastaa
  47. Herbina 29.11.2015

    Blingiä ei voi olla liikaa.

    Vastaa
  48. Linda 29.11.2015

    Imuri olisi juuri täydellinen kotiini, jossa saa olla imuroimassa melkein joka päivä, jolloin imurin pitäisi olla helposti saatavilla. Eipä kyllä haittaisi, vaikka tuo olisikin vähän näkyvämmällä paikalla!

    Vastaa
  49. Vilma 29.11.2015

    Joudumme allergioiden takia imuroimaan jatkuvasti, ja pieni ja tehokas imuri helpottaisi suuresti, eikä noin kaunista konetta tarvitsisi tunkea kaappiin piiloon!

    Vastaa
  50. J-J 29.11.2015

    Muutan kohta omaan kämppään ja rikkaimuri puuttuu 🙂 Olishan tuo hieno 😀

    Vastaa