IN MY BAG

Lukijatoiveena päätin toteuttaa ”what`s inside my bag” -tyyppisen postauksen. Vaikka tässä postauksessa kurkistetaankin hieman isomman laukun sisältöön, huomaan käyttäväni koko ajan enememmän ja enemmän cross-body tyyppisiä pienempiä laukkuja. Sinne ei turhaan kerry tarpeetonta sälää, koska niihin yleensä mahtuu vain ne kaikista tarpeellisimmat kännykkä, avaimet ja lompakko. Myöskin pikkulapsen äitinä olen huomannut, että elämä on huomattavasti helpompaa kun on molemmat kädet vapaana 😀

Tässäpä ne tärkeimmät ja yleisimmät asiat jotka laukustani löytyy aina. Rahat, kännykkä ja huulikiillot. Olen muistaakseni aikaisemminkin tainut mainita, että olen varsinainen huulikiiltojen hamstraaja. Niitä löytyy joka laukusta vähintään 3-4. Säilytän myös aina kaikkia aurinkolasejani eri laukuissa. Muuten en koskaan muistaisi ottaa niitä mukaan. Itseasiassa päälleni valikoituukin lähes poikkeuksetta aina ne aurinkolasit, jotka sattuvat laukussani olemaan. Valitsen siis asuuni aina sopivan laukun, mutta aurinkolasit valikoituvat sitten sattumanvaraisesti. Ja kuten kuvasta näkyy, laukustani löytyy myös auton avaimet… Hävettää myöntää, mutta ajan autolla lähes joka paikkaan. Jopa keskustaan, vaikka asun 5 min kävelymatkan päässä. Yleensä lähden aina kovalla kiireellä joka paikkaan, jolloin auto valikoituu kulkupeliksi liiankin usein. Kuitenkin sitten parin minuutin päästä kiroan autossa kun ei mistään löydy parkkipaikkaa ja loppupeleissä aikaa menee ihan saman verran kuin että olisin kävellyt. Toivottavasti opin vielä joku päivä… 😀

Laukussa myös aina tyttären ”essentials” eli pinnejä ja ponnareita, wet wipeseja (varmasti jokainen äiti vannoo tämän tuotteen nimeen?) sekä välipala smoothie, just in case.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

12 kommenttia

 1. Pavel 24.11.2015

  Miten ihmeessä pärjäät noin vähällä?? 😉 Nostan hattua! Oon alkanu säännöllisesti pitää kassin siivous hetkiä, joten nyt siel ei onneks oo koko ajan syötyjä purkkia kuittien sisällä, käytettyjä nenäliinoja, askista pudonneita sisuja yms. Huulikiiltojen lisäksi mun must have bägissä on huulirasva ja käsirasva.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2015

   Tottakai laukkuun kertyy kuitteja yms muuta pikkusälää, mutta näissä kuvissa ne kaikista tärkeimmät asiat, jotka löytyy ”in my bag” 🙂 Ruttuset kuitit ja syödyt purkat kun ei niin hyvältä kuvissa näytä, niin olen jättänyt ne suosiolla pois.. 😉

   Vastaa
 2. EMS 24.11.2015

  Ihanaa kun päivittelet blogiasi niin useasti. Odotan aina innolla milloin uutta sisältöä on tullut! Kiitos suuresti pikkujoulupostaus-sarjasta, se tulee vielä tarpeeseen. Minulla olisikin tälläinen talvisempi postaustoive: Muistaakseni sinulla on eräässä instagram kuvassasi Canada Goosen takki päällä. Kun näin Suomessa asumme en itse ainakaan pärjää ilman paksumpaa toppatakkia ja käytänkin paljon Parajumpersia. Välillä kuitenkin tuon tyylinen takki tuntuu vaikealta asustaa laukun yms. kanssa. Voisitko siis tehdä jonkun postauksen missä näyttäisit miten pukisit tuollaisen oikeasti toppatakin, mutta kuitenkin niin, että asu olisi tyylikäs. Postaustoive ei ehkä ole se kivoi asukokonaisuus tehdä, mutta siitä olisi ihan älyttömästi hyötyä kun täällä jäämaassa asumme. Kiitos hurjasti mikäli postausta aiot toteuttaa ja jokatapauksessa ihanaa viikkoa ja joulunodotusta sinulle ja perheellesi.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2015

   Hei! Kiitos kommentista! Ehdottomasti yritän toteuttaa postaustoiveesi, kiitos ideasta 🙂 Ja kuten sanoit, täällä jäämaassa kun elämme, se kaikista paksuin toppatakki on yleensä se kaikista käytetyin vaate talvella.. 😀 Mukavaa joulunodotusta myös sinulle!

   Vastaa
 3. S 24.11.2015

  Hei! Kiitos taas kivasta postauksesta 🙂 mistä muuten noi pinnit on? Todella sievät

  Vastaa
 4. Metti Forssell 24.11.2015

  Kiva, että pidit! Rusettipinnejä ostelen tyttärelleni eri paikoista, milloin mistäkin sattuu osumaan silmään. Jos en ihan väärin muista kuvien rusettipinnit ovat H&M.stä ja Le Bunuellista. 🙂

  Vastaa
 5. Tiina 25.11.2015

  Itse olen alkanut suosimaan myös pientä olkaimellista laukkua kun tännehän saa kätevästi: lompakon, avaimet ja puhelimen sekä yksittäispakattuja desinfiointipyyhkeitä (flunssan torjumiseksi niin minulle kuin 2 vuotiaalle tyttärellemme) ja kädet jää vapaaksi joka tärkeää lapsen kanssa liikkuessa. Joka laukussa aurinkolasit ja laukku asun mukaan ..tämä sai hymyn kasvoille, täällä nimittäin toinen saman lailla toimiva:) Kiitos kivasta postauksesta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2015

   Kiva kuulla 🙂 Ja totta, pikkulaukut ovat kyllä käteviä! Niitä tulee käytettyä tällä hetkellä paljon useammin 🙂

   Vastaa
 6. o 25.11.2015

  Itse en uskalla käyttää wet wipsejä koska niissä on kuulemma paljon kemikaaleja. Olen kyllä vähän hysteerinen näissä asioissa luettuani kaiken maailman ruotsalaisia mammablogeja 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2015

   Itse en ole moisesta kuullutkaan… Uskon kyllä, että näitä wet wipseja on turvallista käyttää 🙂

   Vastaa
 7. HooPee 01.12.2015

  Ehkä on hyvä tiedostaa, että autoilemalla lyhyitä matkoja edistät osaltasi ilmaston lämpenemistä. Jos kerran asut noin lähellä keskustaa, tee ympäristöteko ja myy autosi pois.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2015

   Totta… Autojen myyminen ei olisi kyllä tälle perheelle vaihtoehto! 😀

   Vastaa