PRE-CHRISTMAS WEAR: LITTLE RED DRESS

Rakkauteni kirkkaanpunaiseen tuntuu vain kasvavan vuosi vuodelta. Vielä muutamia vuosia sitten en välittänyt ollenkaan koko väristä, mutta nyt huomaan hamstraavani punaista yhä useammin. Oli se sitten neule, laukku tai huulipuna näyttää se mielestäni erittäin kauniilta kirkkaanpunaisena. Tämän vuoden pikkujouluissa (yhdet jo vietetty), olen päättänyt jättää tavallisen pikkumustani vaatekaappiin roikkumaan ja sen tilalle valitsen mielummin ”pikkupunaisen”. Mika väri sopisikaan paremmin pikkujoulusesonkiin kuin kirkkaanpunainen? Väri on itsessään jo niin hallitseva, että mekon malli ja muut asusteet saavat olla todella simppelit.

Dress Missguided

Bracelets H&M & Hermés

Bag Chanel

Shoes Louboutin

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Paula 27.11.2015

  Aivan upea , tyylikäs asu ja sinä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2015

   Kiitos paljon Paula! 🙂 Mukavaa joulunodotusta teille!

   Vastaa