North Outdoor syysuutuudet

Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor

North Outdoor on upea suomalainen vaatemerkki, joka valmistaa laadukkaita tuotteita merinovillasta. Ehkä jotkut teistä muistavatkin ihanan kampanjan, jonka tein merkin kanssa viime keväänä? Nämä tuotteet ovat olleet ahkerassa käytössä aina siitä lähtien, mutta nyt on aika päivittää kevään ohuemmat merinoneuleet vastaaviin paksumpiin yksilöihin. Pääsimme yhdessä mieheni kanssa tutustumaan North Outdoorin syksyn uutuustuotteisiin ja valitsemaan suosikkimme merkin Nature -mallistosta. Mallisto koostuu monikäyttöisistä 100% merinovillavaatteista, jotka valmistetaan suomalaisessa neulomossa. Kaikki tuotteet ovat monikäyttöisiä, laadukkaita ja ah niin ihanan lämpimiä!

Syksyn North Outdoor -uutuuksista valitsin itselleni kolme suosikkia, joihin pukeutua tulevana sesonkina. Suosikkeihini lukeutuvat muun muassa monikäyttöinen MESI-neuletakki, jokaiseen tilanteeseen sopiva KOIVU-neulemekko sekä kylmiin syyspäiviin täydellisesti sopiva, pidempi LUNNI-merinoneule. 

Tämä ihana valkoinen LUNNI-merinovillapaita on vaate, johon haluaa pukeutua niinä kaikista tuulisimpina ja koleimpina päivinä. Villapaidan pidempi malli ja muhkea poolokaulus pitävät huolen siitä, että pysyt lämpimänä – säällä kuin säällä! Minulla on päälläni raikas luonnonvalkoinen sävy, mutta mallista löytyy myös kaksi muuta kaunista värisävyä – klassinen musta sekä uutuussävy kivenruskea.

Miehelläni on puolestaan päällään yksi North Outdoorin klassisimmista malleista miehille – KASKI-merinovillaneule. Tämä malli on mielestäni ihanan ajaton ja sopii loistavasti ympärivuotiseen käyttöön aina arkipukeutumisesta vapaa-ajalle. Mieheni suosikiksi nousi vaaleanharmaa sävy, mutta tämä suosikkineule on saatavilla tämän lisäksi viidessä upeassa sävyssä. Tällainen tyylikäs ja ajaton neule on mielestäni loistava lahjaidea esimerkiksi tulevaa isänpäivää ja joulua silmällä pitäen. Tässä on varmasti tuote, joka ilahduttaa jokaista lahjansaajaa!

Musta neulemekko on ehdottomasti sellainen vaate, johon tartun useasti talven aikana. Merinovillamekko on todella monikäyttöinen vaate ja se taipuu hyvin moneen tilanteeseen vain asusteita vaihtamalla. Tällä kertaa puin North Outdoorin KOIVU-neulemekon paksujen sukkahousujen ja saappaiden kanssa osaksi arkista asukokonaisuutta. Jo kenkiä vaihtamalla tai yhdistämällä mekkoon aavistuksen juhlavampia asusteita, saisi sen helposti taipumaan esimerkiksi vapaa-ajan illalliselle sopivaksi. Neulemekon alle voi myös pukea esimerkiksi kaulusaidan tai yhdistää mekkoon tämän hetken trendikkäät irtokaulukset, joiden avulla saa välittömästi uutta ilmettä tyyliin. Tämä mekko on tyköistuvaa mallia ja minulla on käytössä koko S.

Tästä suositusta KOIVU-neulemekosta on saatavilla monia eri sävyjä! Mustan lisäksi valikoimasta löytyy muitakin klassisia sävyjä, kuten esimerkiksi kaunis keskiyönsininen ja sekä syksyn sävyihin täydellisesti sopiva kivenruskea. Myöskin värikkäämpiä sävyjä on valikoimassa. Tämä saumaton, rib-neuloksesta valmistettu ihana neulemekko lukeutuu ehdottomasti syysvaatekaapin kulmakiviin ja on varmasti sekä aikaa että kulutusta kestävä tuote.

Photos: Niki Strbian

Ihastuin valtavasti tähän North Outdoorin kauniiseen ruskeaan uutuussävyyn ”kivenruskea”. Tätä värivaihtoehtoa on saatavilla monissa eri malleissa niin naisille kuin miehille. Itse valitsin tämän uutuussävyn kauniiseen MESI-neuletakkiin ja mieheni puolestaan tyylikkääseen KAARNA-neuleeseen. Minulla on neuletakista koko S ja mieheni käyttää puolestaan kokoa L.

MESI-neuletakissa on aivan ihastuttava malli, joka sopii loistavasti erilaisten alaosien kanssa yhteen. Tällä kertaa yhdistin neuletakin hieman puetummin silkkihameen parina, mutta sopisi se loistavasti myös esimerkiksi väljien puvunhousujen tai vaikkapa rentojen farkkujen kanssa yhteen. Tämä neuletakki sopii myös täydellisesti erilaisten syysmekkojen päälle lämmittämään.

ARVONTA & ALEKOODI! Yhteistyön tiimoilta sinulla on nyt mahdollisuus ostaa North Outdoorin tuotteita -15% alennuksella – käyttämällä koodia”metti15″. Koodi on voimassa 7.11.2021 asti ja alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua ihanaan arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa yhden vapaavalintaisen tuotteen North Outdoor -verkkokaupasta. Arvontaan pääset halutessasi osallistumaan täältä!

Kurkkaathan myös Instagrammini (@mettiforssell) puolelle, jossa on käynnissä toinen North Outdoor tuotearvonta!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *