Syksyinen kashmirasu

Syksyn pukeutumisessa parasta on kerrospukeutuminen! Kerrospukeutuminen tuo tyyliin vaihtelevuutta ja mielenkiintoa. Täällä Helsingissä lämpöasteet vielä mahdollistavat villableiserin käytön, kunhan sen alle pukee useamman vaatekerroksen. Itse rakastan pukeutua erityisesti ihanaan kashmirvillaan, joka lämmittää ja tuntuu täydellisen pehmoiselta ihoa vasten. Kashmirtuotteet ovat arvokkaampia hankintoja, mutta oikealla huollolla niistä saa pitkäaikaisen ja kestävän vaatteen itselleen. Tein muutama vuosi sitten postauksen kashmirvaatteiden huollosta ja voitte halutessanne kurkata tuon postauksen täältä.

Päälläni näkyvä kashmirhame on Soft Goatin syksyn uudesta mallistosta. Vekkimallinen hame on mielestäni ihana ja sopii hyvin yhteen suoran bleiserin kanssa. Olen yhdistänyt hameen samaa sävyä olevaan kauluksellisen neuleen kanssa sekä tuonut samaa sävyä vielä asusteisiinkin huivin muodossa.

Photos: @seippi

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.