Rentoutumishetkiä Yoga Tab 13 -tabletin kanssa

*Kaupallinen yhteistyö: Lenovo Yoga Tab 13

Pääsin viime viikolla viettämään ihanaa staycationia Helsingin U14 hotelliin. Kiireisen arjen keskellä tällaiset pienet omat rentoutumishetket ovat valtavan arvokkaita ja tärkeitä. Minulla ei ollut staycationin suhteen muita odotuksia, kuin toive täydellisestä rentoutumisesta ja kiireettömyydestä. En halunnut tällä kertaa suunnitella mitään erityisempää tekemistä, sillä seuranani huoneessa oli mahtava Lenovon uusi Yoga Tab 13 -tabletti!

Lenovo Yoga Tab 13 sopii loistavasti erilaisiin elämäntilanteisiin – niin rentoutumiseen leffan ääressä kuin mukaan laukkuunkin. Tämä monipuolinen premium-tabletti sopii täydellisesti sekä viihdekäyttöön että työskentelyyn. 13-tuumainen tabletti on kuin kannettava elokuvateatteri, sillä sen laaja näyttö soveltuu loistavasti elokuvien ja sarjojen katseluun. Laitteen huikea kuvanlaatu takaa entistä miellyttävämmän katselukokemuksen. Pitkän työpäivän jälkeen olikin aivan ihana vain heittäytyä hotelli U14 pehmoisiin lakanoihin ja laittaa suosikkisarjani pyörimään Yoga Tab 13 -tabletista. Suurena Frendit-sarjan fanina päätin nyt vihdoin ja viimein katsoa Friends Reunion -jakson tabletilta. Tabletissa olevan jalustan ansiosta laite pystyy kätevästi sängyllä ja sarjaa voi katsoa miellyttävästi myös handsfree-tyyliin.

Työpäivän jälkeen makoilin hetken sängyllä suosikkisarjojeni parissa, jonka jälkeen oli aika valmistautua illalliselle. Nappasin Yoga Tab 13 -tabletin mukaani kylpyhuoneeseen, sillä halusin kuunnella musiikkia samalla kun meikkaan. Tabletista löytyy 4 JBL-kaiutinta, jotka takaavat äärimmäisen hyvän äänentoiston. Laitteessa oleva jalusta toimii myös tukevana ripustimena. Tällä kertaa kuuntelin musiikkia ja laitoin laitteen roikkumaan pyyhekoukkuun – kätevää. Tämä toiminto olisi myös aika ihana esimerkiksi silloin, jos haluaa katsella sarjaa tai vaikkapa kuunnella podcastia suoraan kylpyammeesta!

Vielä ennen illallista tarkistin muutaman nopean työjutun tabletilta, sillä se sopii viihdekäytön lisäksi loistavasti myös työntekoon. Työn puolesta istun paljon erilaisten päätteiden äärellä, joten arvostan valtavasti sitä, että tämä Yoga Tab 13 -laite on TUV-sertifioitu suojaamaan silmiä haitalliselta sinivalolta.

Mikäli sinulla on tarvetta mahtavalle tabletille suosittelen tutustumaan Lenovon Yoga Tab 13 -uutuustablettiin. Lisätietoa tabletista löydät halutessasi täältä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *