Koti Apartments

*Kaupallinen yhteistyö: Koti Apartments

Minua instagrammissa seuraavat ainakin tietävät, että väliaikaisessa kodissamme on ollut nyt jo reilun vuoden ajan erilaisia remontteja meneillään. Melu päivisin on tehnyt työskentelystäni erittäin haastavaa ja siksi olenkin yrittänyt löytää erinäisiä työskentelypaikkoja milloin mistäkin. Jatkuva kahviloissa ja kirjastoissa istuminen ei kuitenkaan pidemmän päälle ole itselleni kovinkaan toimiva ratkaisu, joten päätin nyt syksyksi vuokrata itselleni työtilan. Omiin tarpeisiini täydellisesti sopiva ratkaisu löytyikin aivan läheltä – upea Koti Apartments täytti kaikki toiveeni.

Koti Apartments on upea huoneistohotelli Helsingin Ullanlinnassa. Koti Apartments koostuu erikokoisista valmiiksi kalustetuista huoneista, joita voi vuokrata itselleen väliaikaiseksi kodiksi tai esimerkiksi juuri työtilaksi. Koti Apartmentsin huoneista löytyy kaikki asumiseen tarvittavat asiat aina täysin varustellusta keittiöstä, vuodevaatteisiin, pyykinpesukoneeseen ja jopa hiustenkuivaajaan – kyseessä on siis ihan oikea koti! Asuntoja voi vuokrata niin lyhyelle- kuin pitkällekin aikavälille ja asuntoja löytyy erikokoisia moniin eri tarpeisiin.

Itse päädyin Koti Apartmentsiin monesta syystä. Ensinnäkin sijainti on perheemme kannalta aivan täydellinen – kävelymatkan päässä sekä kotoa että lasten koulusta ja päiväkodista. On ollut mahtavaa viedä tytär aamulla kouluun ja jatkaa siitä kävellen matkaa ”toimistolle”. Työn tekemiseen saa aivan uutta energiaa ja tehokkuutta, kun on oikeasti paikka, jossa työskennellä päivisin. Olen vuosien varrella kuitenkin tottunut työskentelemään kotona, joten kodinomainen ympäristö kaikkine mukavuuksineen on itselleni mieluisa ja siitä syystä Koti Apartments olikin luonnollinen valinta.

Sijainnin lisäksi todella rauhallinen ympäristö oli itselleni valtavan tärkeää. Kun on joutunut remontin keskellä työskentelemään jo pidemmän ajan, ensisijainen kriteeri toimistolle oli täydellinen hiljaisuus ja mahdollisuus keskittyä – ja työskennellä yksin! Tämän lisäksi upea arkkitehtuuri ja tyylikäs sisustus huoneissa oli itselleni tärkeää – minun kun pitää työssäni kuitenkin lähes päivittäin tuottaa erilaista kuvamateriaalia, joten luonnonvalo ja työtilan viihtyvyys olivat olennaisia kriteerejä. Koti Apartmentsin tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on ilo tehdä töitä ja kuvata. Luonnonvalo vierii sisään upeista isoista kaari-ikkunoista ja jokaisen huoneen sisustuksessa on panostettu nimenomaan viihtyvyyteen. Kaikissa huoneissa on laadukkaat ja mukavat huonekalut unohtamatta nykyaikaista kodin elektroniikkaa.

Koti Apartmentista löytyy neljää erikokoista huonetta – Scandi, Classic, Classic Plus sekä Helsinki Lux. Jokaisesta huoneesta löytyy samat peruselementit, mutta suurin ero on asuntojen koossa. Pienimmät asunnot ovat parikymmentä neliöisiä yksiöitä ja isommat huoneet vaihtelevat 50 neliöstä aina jopa 90 neliöön. Itselläni työtilana toimii Classic Plus huone, josta löytyy viihtyisä keittiö & olohuone, makuuhuone sekä tilava wc & suihku. Lisätietoja eri asunnoista ja niiden yksityiskohdista löydät halutessasi Koti Apartmentsin sivuilta. Siellä on mahdollista myös päästä virtuaalisesti tutustumaan eri huoneisiin mahtavien 3D kuvien avulla.

Kiitos Koti Apartments erittäin lämpimästä vastaanotosta ja mahdollisuudesta työskentelyyn täällä! Olen nauttinut jokaisesta päivästä todella paljon. Tämä rauhallisen yksityinen ympäristö, upea asunto ja viihtyisä miljöö kaikin puolin on tehnyt työskentelystäni Koti Apartmentsissa aivan ihanaa.

Jos teillä herää mitään kysymyksiä, vastaan niin kaikkiin mielelläni kommenttiboxin puolella!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Elle 15.10.2021

    Onpa ihana ja hyvä vinkki itsellekin, kiitos siitä. 🙂 ihan mielenkiinnosta, vaikka asia meneekin hieman ohi aiheen; mitä mieltä olet lasten sosiaalisen mediaan käytöstä ja oletteko sopineet/puhuneet lasten kanssa, minkä ikäisenä he voivat esimerkiksi perustaa omat some-tilit?

    Vastaa
  2. ? 15.10.2021

    Hei, onko mitään tarjouskoodia Koti Apartmentsille?

    Vastaa