2 x rento tikkitakkiasu

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Tikkitakki on ehdottomasti yksi tämän syksyn suosikkitakeista. Tikkitakkeja löytyy monia eri malleja aina lyhyemmistä ja leveänmallisista, pitkiin vyöllisiin malleihin. Omia suosikkejani ovat lyhyet, suhteellisen yksinkertaiset tikkitakit, jotka voi asustaa monella tavalla. Yleensä viihdyn parhaiten tikkitakissa arkisin ja tällaisen takin vedänkin mieluiten ylleni esimerkiksi syksyisenä sunnuntaina, kun suuntaan kävelylle keskustaan. Tikkitakki sopii mielestäni loistavasti juuri farkkujen ja tennareiden kanssa, mutta sen voi hyvin yhdistää myös esimerkiksi erilaisten syksyisten neulemekkojen ja saappaiden kanssa.

Ihastuin valtavasti tähän Other Storiesin tikkitakkiin (*löydät sen täältä) heti sen nähdessäni. Lyhyt, hieman levenevä malli on juuri täydellinen moniin arkipäivän asuihin. Tykkään myös tämän takin kauluksettomuudesta – tämän takin kanssa on ihanan helppo käyttää myös erilaisia huiveja ilmojen viiletessä!

Toinen instagrammissakin moneen kertaa vilahtanut takki on tämä khakinvärinen tikkitakki Mangosta. Ihastuin nimenomaan takin kauniiseen väriin, joka sopii mielestäni täydellisesti yhteen syksyn väripaletin kanssa. Tämä takki sopii hyvin kaupunkiin, mutta myös täydellisesti mökille kumppareiden ja muhkean neuleen parina!

Tässä kaksi erilaista arkista asua, joiden ympärille olen yhdistänyt tikkitakkeja viime viikkoina. Kumpi asuista on enemmän sinun makuun?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.