Kesäinen bleiseriasu

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Hei taas! Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta kuluneiden viikkojen aikana. Tosiaan pieni blogihiljaisuus tapahtui vähän puolivahingossa, kun viimeiset kesäkiireet painaa päälle ennen lomaa. On paljon ihania työjuttuja, jotka täytyy saada maaliin vielä kesäkuun aikana. Pidän tänä vuonna nimittäin ensimmäistä kertaa (ikinä) ihan kunnon loman, joka kieltämättä tuntuu todella ihanalta tämän pitkän kevään jälkeen. Heti elokuun alussa alkaa taas työhulinat, joten niitä ennen vähän ladataan akkuja! Odotan kesältä  ehdottomasti eniten sitä, että ei tarvitse väittää aikatauluista – ihanteellista olisi loma, missä ei tarvitse välittää mikä viikonpäivä on tai paljonko kello on 😀 Toisin sanoen haluan vain nauttia siitä, kun ei ole aikatauluja ja saa tehdä (tai olla tekemättä) asioita fiiliksen mukaan!

Other Stories *Blazer & *Shorts

Sain tämän ihanan kesäisen bleiseriasun pr-lahjana &Other Storiesilta muutama viikko sitten. Bleiserin ja shortsien yhdistelmä on niin ihana, mutta molempia vaatteita voi käyttää hyvin myös erikseen. Olen esimerkiksi pukenut bleiseri eri kesämekkojen kanssa ja shortsit esimerkiksi rennon pellavaisen kauluspaidan kanssa. Tässä bleiseriasussa molemmissa vaatteissa on äärettömän ihana malli, upea värisävy sekä ihana pellava-puuvilla sekoite materiaalina. Minulla on bleiseristä koko 36 ja shortseista koko 34 ja ne vastaavat mielestäni hyvin kokoaan.

Photos: @seippi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.