Ultrasun – turvalliset aurinkosuojatuotteet koko perheelle

Kaupallinen yhteistyö: Ultrasun

Lämmin auringonpaiste saa hymyn huulille ja kesän voi tuntea jo aivan nurkan takana! Tulisipa ensi kesästä ihanan lämmin sekä aurinkoinen, jotta pääsisi viettämään mahtavia rantapäiviä perheen ja ystävien kanssa! On kuitenkin hyvä muistaa, että auringossa pystyy oleskelemaan turvallisesti ainoastaan käyttämällä suojaavaa vaatetusta tai iholla aurinkosuojavoidetta. Aurinkorasvojen käytön hyödyt ja turvallisuus tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, mutta omalle iholleen oikeanlaisten aurinkosuojatuotteiden löytäminen saattaa kuitenkin joskus aiheuttaa päänvaivaa. Markkinoilla on monia vaihtoehtoja – mikä niistä olisi minulle sopivin?

Pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan sveitsiläiseen Ultrasun -aurinkosuojamerkkiin, joka on juuri lanseerattu laajemmin myös apteekkeihin. Kyseessä on erittäin pitkälle tutkittu ja kehitelty aurinkosuojamerkki, jonka tuotteissa on käytetty hoitavia ja iholle erityisen hyvin soveltuvia raaka-aineita. Ultrasunin valikoimasta löytyy laajasti tuotteita erilaisille ihotyypeille ja eri käyttötarkoituksiin. Ultrasunin valikoimasta löytyy muun muassa herkälle iholle sekä vielä erittäin herkälle iholle suunnattuja aurinkosuojatuotteita. Valikoimasta löytyy myös laajasti loistavia tuotteista lapsille sekä koko perheen yhteiseen käyttöön.

Lasteni kanssa olen erityisen tarkka aurinkosuojatuotteiden kanssa. Koskaan lapset ei saisi olla voimakkaassa auringossa ilman aurinkosuojaa. Suojan täytyy olla heidän iholleen tarpeeksi hellävarainen, mutta samalla kuitenkin tehokkaasti auringon haitalliselta säteilyltä suojaavia. Ultrasunin valikoimasta olen käyttänyt lapsillani Kids SPF 50 aurinkosuojaa sekä erittäin herkälle iholle suunnattua Baby Mineral SPF 50 suojaa. Nämä aurinkosuojat levittäytyvät iholle tasaisesti, eivätkä jätä ihoa ollenkaan tahmeaksi tai rasvaiseksi.

Lapsille on tärkeää muistaa lisätä aurinkosuojaa useita kertoja päivässä. Uimisen tai vedessä oleskelun jälkeen aurinkosuojaa olisi hyvä lisätä, vaikkakin kaikki nämä Ultrasunin lapsille suunnatut suojatuotteet ovatkin vedenkestäviä.

Olen aikaisemmin ollut varsinainen auringonpalvoja, mutta lasten syntymän jälkeen ei ole enää samalla tavalla kerennyt auringossa makoilemaan. Toisaalta enää en haluaisikaan tuntitolkulla maata auringossa öljyissäni, sillä vuosien varrella olen viisastunut ja omaksunut liiallisen auringonottamisen vaarat ja riskit. Nykyään minulle riittää noin puoli tuntia kerrallaan auringossa ja aina matkassani kulkee mukana aurinkosuoja.

Tiesittekö, että auringonsäteily on ylivoimaisesti eniten ihoa vanhentava asia? On siis turha satsata kalliisiin kiinteyttäviin ihonhoitotuotteisiin, jos ei muista niiden ohella huolehtia suojakertoimesta! Itselläni onkin käytössä kasvoille suunnatut aurinkotuotteet aina varhaisesta keväästä lähtien, sillä varsinkin kevätaurinko on todella kova vaalealle iholle pitkän talven jälkeen.

Ultrasunin valikoimasta löytyy monia erilaisia, nimenomaan kasvoille suunnattuja aurinkosuojia. Yksi suosikkini on Face Fluid SPF 30, jossa on aivan ihana, ultrakevyt koostumus ja se imeytyy iholle uskomattoman nopeasti. Tämä toimii loistavasti myös meikin alla, sillä se jättää ihon samettisen pehmeäksi. Tuote on ihanteellinen erityisesti herkälle iholle, sillä se sisältää sekä aurinkosuojan, että kosteusvoiteen samassa paketissa.

Mistä hankkia?

Ultrasunin tuotteita myydään laajasti apteekeissa sekä esimerkiksi Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa. Suosittelen Ultrasunin tuotteita ehdottomasti ihan kaikille – varsinkin heille, joiden iholla perinteisemmät aurinkovoiteet eivät syystä tai toisesta oikein toimi. Ultrasunin tuotteiden ihanan ja hoitavan koostumuksen vuoksi sitä tavallaan unohtaa, että kyseessä on oikeasti aurinkosuojatuote!

Photos: Niki Strbian

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Laura 29.05.2021

    Ihania kuvia!

    Kesä tuo tullessaan myös häitä ja muita juhlia, voisitko tehdä inspiraatioksi postauksen häämekoista?? Kiitos 😀

    Vastaa