Maksimekot kesän eri tilaisuuksiin

Find here: 1. Mango / 2. Zara / 3. Mango / 4. Jil Sander / 5. Zara / 6. Self Portrait / 7. Mango

Pyysitte minulta mekkoinspiraatiota tulevan kesän eri juhliin. Erityisesti toivottiin maksimekkoja, joten ensimmäiseen mekkokollaasiin ajattelinkin nostaa kauniita maksimekkoja nettikauppojen valikoimasta. Maksimekko on todella elegantti vaate ja itse asiassa paljon monipuolisempi, kuin ehkä monet ajattelevat. Maksimekko on kerrassaan upea ja näyttävä kokonaisuus korkojen kanssa, mutta sopii se ihan yhtä hyvin myös matalien sandaalien kanssa erilaisiin kesäpäivän menoihin. Maksimekko ei kaipaa kaveriksi paljon muita asusteita vaan upea kangas ja maksimekon näyttä pituus saavat puhua puolestaan. Maksimekossa on jotain selittämätöntä eleganssia ja tyylikkyyttä, jota ei helposti muilla yksittäisillä vaatteilla saa. Siksi maksimekko onkin upea valinta niin kesän eri juhliin kuin myös ihan tavallisiin kesäpäiviin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *