Skincityn avulla löydät oikeat ihonhoitotuotteet

*Kaupallinen yhteistyö: Skincity

Rakastan ihonhoitoa. Jokapäiväiset ihonhoitorutiinit ovat kuin oma pieni rentoutumishetkeni kiireisen arjen keskellä. Minulle ihonhoito ja pitkät ihonhoitorutiinit eivät siis ole pakkopullaa, vaan pikemminkin nautin niistä rauhallisista hetkestä sekä ihanasta tunnusta sekä tuoksuista ihollani. Tavoitteeni ihonhoidossa on ensisijaisesti ylläpitää ihoni hyvinvointia ja siksi haluankin keskittyä mahdollisimman tarkasti oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden löytämiseen, joiden avulla saan haluttuja lopputuloksia. On hyvä muistaa, että ihon tarpeet muuttuvat ajan myötä, joten ihonhoitotuotteita on hyvä päivittää tasaisin väliajoin.

Pääsin ihanan yhteistyön tiimoilta sukeltamaan vielä aavistuksen syvemmälle rakastamani ihonhoitoaiheeseen yhdessä Skincityn kanssa. Jos Skincity ei ole vielä jollekin tuttu, kyseessä on siis verkossa toimiva ammattikosmetiikan verkkokauppa & ihonhoitoklinikka, jossa apuna toimivat ihonhoidon ammattilaiset. Skincityn sivuilta on siis mahdollista saada kosmetologien apua esimerkiksi omiin ihonhoidollisiin ongelmiin tai vaikkapa tarvittaessa pyytää konsultaatiota oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden löytämiseen. Skincityn laajasta valikoimasta löytyy paljon laadukkaita kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita, jotka toimitetaan aina asiakkaalle ilmaiseksi. Skincity tarjoaa asiakkailleen niin ikään ilmaisena palveluna verkkosivuillaan erilaisia ihotestejä, joiden avulla pystytään selvittämään asiakkaan ihotyyppi sekä sen pohjalta tarjoamaan mahdollisimman osuvia ja asiakkaan ihonhoidollisia tavoitteita vastaavia tuotesuosituksia.

Skincityn ihotesti

Jotta osaa löytää itselleen ne kaikista parhaimmat ja sopivimmat tuotteet, täytyy luonnollisesti tuntea oma iho melko hyvin. En tiedä teistä, mutta ainakin itse huomaan turhautuvani joskus tuolla ”ihonhoitoviidakossa”, jossa ihonhoitotuotteiden tarjonta on valtavaa. Voisiko joku vain ystävällisesti minulle, mitkä tuotteet olisivat parhaimmat juuri omalle iholleni? No itse asiassa kyllä voi – kiitos Skincityn ihotestin!

Skincityn verkkosivuilla on mahdollista tehdä ihotesti, jossa vastataan erilaisiin ihonhoitoon liittyviin kysymyksiin. Vastausten pohjalta Skincityn kosmetologit tekevät kokonaisvaltaisen ihoanalyysin ja suosittelevat asiakkaan ihon tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet. Kosmetologit räätälöivät tuotesuositukset aina jokaiselle täysin henkilökohtaisesti. Skincityn sivuilla on valittavana kolme eri testiä ihonhoidon perusrutiini, kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini sekä aurinkosuojatesti. Tein itse tuon kokonaisvaltaisen ihonhoitorutiinin ihotestin, jossa vastattiin hieman laajemmin ihonhoidollisiin kysymyksiin. Vastausteni pohjalta minulle suositeltiin SkinCeuticals -sarjan tuotteita. Tämä sarja oli minulle entuudestaan tuntematon, joten oli todella mukavaa ja mielenkiintoista päästä kokeilemaan itselleni täysin uutta sarjaa.  Ihotesti on täysin ilmainen eikä testin tekeminen sido mihinkään. Kosmetologin ihoanalyysin sekä tuotesuositukset saa viimeistään kolme päivää testin teon jälkeen. Mikäli sinua kiinnostaa tehdä oma ihoanalyysi, voit tehdä sen halutessasi täällä!

Ihotestin perusteella minulle suositeltiin seuraavia tuotteita:

SkinCeuticals C E Ferulic -antioksidanttiseerumi

SkinCeuticals Equalizing Toner -kasvovesi & Gentle Cleanser -puhdistusmaito

SkinCeuticals Phyto Corrective Masque

SkinCeuticals  A.G.E Interrupter -kasvovoide

SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF 50

Tuotteet ovat olleet minulla nyt käytössä noin kolmen viikon ajan ja ihoni voi erinomaisesti. Oman ihoni ongelma on pintakuivuus, joten minulle valittiin tehokkaasti kosteuttavia tuotteita. Omat tavoitteeni ihonhoidossa on ennen kaikkea ihon suojaaminen sekä juonteiden ennaltaehkäisy ja nämä SkinCeuticalsin tehokkaat tuotteet nimenomaan auttavat korjaamaan ja suojaamaan ihoa ennen aikaiselta ikääntymiseltä ja muilta iho-ongelmilta. Tuotteet sisältävät kliinisesti tutkittuja, puhtaita raaka-aineita, jotka edistävät ihon terveyttä päivittäin. Tunne iholla on suoraan sanottuna uskomaton joka kerta näiden tuotteiden käytön jälkeen!

Miten käytän tuotteita? Aloitan puhdistuksen Skinceuticalsin puhdistustuotteilla eli puhdistusmaidolla sekä sen jälkeen kasvovedellä, joka poistaa puhdistustuotteen ja meikin jäämät sekä muut epäpuhtaudet ja valmistelee ihon optimaalisesti seuraavia hoitotuotteita varten. Päiväksi laitan C-vitamiinia sisältävää antioksidanttiseerumia sekä päivävoiteen ja aurinkovoiteen kasvoilleni ennen mahdollista meikkiä. Illalla niin ikään puhdistus samoilla tuotteilla, mutta puhdistuksen jälkeen vaihdan antioksidanttiseerumin tilalle H.A Intensifier geeliseerumin, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja lisää ihon hyalurihappotuotantoa erittäin tehokkaasti. Silmänympärysiholle yöksi vielä A.G.E Eye Complex -silmänympärysvoidetta, joka tasoittaa ihon sävyä, kiinteyttää ja vähentää turvotusta.

Photos: @valoon_photography

Tähän loppuun saan ilokseni jakaa vielä aivan ihanan alekoodin kanssanne. Koodilla ”METTI20” saa nyt -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista (alennus ei koske jo alennettuja tuotteita tai tuotesettejä). Halusimme yhteistyökumppanimme kanssa tehdä teille pidemmän alekoodiajan, jotta voitte halutessanne käydä tekemässä ihotestin ja hyödyntää kosmetologin teille tekemiin tuotesuosituksiin tätä alekoodia. Siksi koodi on voimassa aina 20.4.2021 asti.

Lämmin kiitos Skincitylle, että tutustutitte minut teidän loistavaan palveluun. En olisi löytänyt tätä ihanaa ihonhoitosarjaa ilman teitä. Nyt ihoni voi loistavasti ja olen valmis ottamaan kesän vastaan kauniilla ja hyvinvoivalla iholla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *