Vihreän lumoissa

Find here: 1. Zara / 2. Bottega Veneta / 3. Zara / 4. Bottega Veneta / 5. Zara / 6. Alaia

Vaikka yleisesti tykkään pukeutumisessani pidättäytyä aika neutraalissa väripaletissa, on minulla kuitenkin muutamia suosikkeja näiden klassisten sävyjen ulkopuolelta. Yksi ehdoton suosikkini ovat eri vihreän sävyt aina hempeästä pistaasin vihreästä voimakkaaseen emeraldiin sekä kauniiseen khakivihreään. Tänä keväänä kirkkaan vihreä on mielestäni supermielenkiintoinen ja viehättää silmääni erityisesti. Vihreä mekko olisi kesäksi upea ja toisaalta myös erilaiset vihreät asusteet voisivat tuoda kivaa piristystä muiden kesävärien ohelle. Esimerkiksi jokin ihana valkoinen kesämekko ja siihen vihreä laukku tai sandaalit – yes please!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *