Kopio tyyli – Comfy chic

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. *Other Stories / 2. Steve Madden / 3. Soft Goat / 4. Chimi Eyewear / 5. *H&M / 6. *Arket / 7. Monki / 8. New Balance / 9. Mango 

Viime viikolla instagrammini puolella vilahti tämä mukavan rento keväinen asu. Kyselitte kovasti asuni perään, mutta koska kaikki päälläni näkyvät tuotteet (lenkkareita lukuun ottamatta) ovat jo muutamia vuosia vanhoja, ajattelin etsiä teille nettikauppojen valikoimasta asuani vastaavat tuotteet. Olen niin innoissani alkaneesta keväästä, auringonpaisteesta, kohonneista lämpöasteista ja harjatuista kaduista. Ihan paras fiilis, kun pääsee viskaamaan raskaat bootsit ja takit varastoon ja ottaa niiden tilalle käyttöön kevyempiä kerroksia ja kenkiä. Rakastan lenkkareita ja mukavia vaatteita ylipäätään. Onneksi legginsien kanssa voi yhdistää rennosti bleiserin, joka tuo välittömästi tyyliä ja ryhdikkyyttä asukokonaisuuteen.

Mitä muuten tykkäätte tällaisista ”copy the look” -tyylisistä postauksista? Itse tykkään niistä kovasti ja tällaiset toimivat mielestäni erityisen hyvin nimenomaan silloin, kun ihan samoja tuotteita ei ole enää saatavilla. Haluaisitteko jatkossakin nähdä tämän tyylisiä julkaisuja vai mieluummin toisen tyylisiä kollaaseja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Anna 14.04.2021

    Ehdottomasti. Itsellä ei ole aikaa seurata juurikaan påivän trendejä, joten ilahdun, kun saan ne valmiiksi esiteltyinä. Kiitos paljon. Vastaava kokonaisuus menee tilaukseen ?. Anna

    Vastaa