Kevätfiilis

Siis mikä fiilis, kun aurinko paistaa! En kestä! En tiedä teistä, mutta säällä on ainakin omaan yleisfiilikseen aika yllättävänkin iso vaikutus. Kaikki tuntuu sujuvan jotenkin helpommin ja fiilis on ihanan kepeä, kun ulkona on valoisaa, aurinkoista ja kaikin puolin keväisempää <3

Tässä pikaisesti kuvat parin päivän takaa, kun töiden lomassa kävin hoitamassa pari pikaista juttua kaupungilla. Tämän kevään muoti inspiroi itseäni erityisen paljon ja odotankin jo innolla, että ulkona tarkenisi kevyemmilla takeilla. Vielä on kuitenkin vedettävä neule ja villakangastakki ulos mentäessä. Keväisen sään (ja kuivien katujen!)  vuoksi sai kuitenkin laitettaa tennarit jalkaan. Farkkujen ja tennareiden yhdistelmä tuntuu taas pitkän ajan jälkeen ihanan raikkaalta. Mun pitäisi itse asiassa vähän uusia tennarivalikoimaa… Olisiko teillä suosituksia?

Photos: @seippi

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Henna 26.03.2021

  Mikä RayBanin malli sinulla on tässä?

  Vastaa
  • Metti 26.03.2021

   Nämä on itse asiassa Chimi Eyewear 🙂 Malli 04!

   Vastaa