Kevään 2021 trendit – Neulesetit

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. *Other Stories & 2. *Other Stories / 3. Reformation / 4. *H&M & 5. *H&M / 6. *H&M & 7. *H&M / 8. Frankie Shop

Yhteensopivat neulesetit ovat edelleen yksi kuumimmista trendeistä. Näitä näkyi paljon jo viime vuonna ja suosio sen kuin kasvaa. Itse pidän neuleseteistä valtavasti, sillä ne ovat helppoja mukavia päällä. Mekon ja yhteensopivan neuletakin yhdistelmä on samalla trendikäs ja klassinen. Itse ihastuin valtavasti tähän päälläni näkyvään H&M.n neutraalinsävyiseen yhdistelmään (numerot 6 & 7 kollaasissa). Yhdistelmää voi käyttää nyt keväällä vaikka saappaiden kanssa ja kesällä lämpötilojen noustessa voi heittää neuletakin ja saappaat vaatekappiin ja vaihtaa tilalle kevyet sandaalit. Neulemekon päälle voi myös kietoa vaikka kesäisen pellavapaidan, jonka avulla saa vähän uutta ilmettä asuun. Tuo Other Storiesin vastaava neuletakki & neulemekko kokonaisuus näyttää myös niin nätiltä, että tosissani harkitsen sen hankkimista. Ja myöskin tuo H&M.n vaaleankeltainen neuletakin ja -topin yhdistelmä on herkullinen. Kuinka hyvältä tuo setti näyttäisi vaaleiden farkkujen kanssa kesällä?

Mitä mieltä te olette neulesetti trendistä? Kumpi iskee teihin enemmän – neulemekon ja -takin vai neuletopin ja -takin yhdistelmä?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.