Hehkua kasvoille – parhaat korostustuotteet

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Find here: 1. *Dior / 2. Chanel / 3. *Benefit / 4. Lumene / 5. *Estée Lauder / 6. *Mac / 7. Nyx

Kirjoitin viime viikolla parhaimmista meikkivoiteista ja nyt ajattelin jatkaa meikkipohja teemalla antamalla vinkkini suosimistani korostustuotteista eli highligtereista. Kuten moneen kertaan sanottu, itse tykkään hyvin luonnollisesta ja heleästä meikkipohjasta. Korostustuotteet ovat tärkeässä osassa nimenomaan meikin heleyden ja hehkun osalta. Omassa meikissäni käytän joskus nestemäisiä korostustuotteita, jota sekoitan suoraan meikkivoiteen sekaan ja levitän kasvoille jo meikkaamisen alkuvaiheessa. Pääsääntöisesti kuitenkin tykkään käyttää puuterimaisia korostustuotteita, jonka lisään melkein viimeisinpä tuotteena kasvoille.

Mihin korostustuotetta käytetään? Yleisimmin korostustuotetta laitetaan poskiluun päälle, kasvojen korkeimpaan kohtaan nimensä mukaisesti korostamaan. Tämän lisäksi korostusta voi lisätä myös kulmaluulle, nenänselkään, ohimoille ja huulten yläpuolelle amorinkaareen. Itse tosin harvemmin levitän näihin jokaiseen kohtaan kasvoillani korostusta. Minulle riittää kevyt korostus yleensä poskipäihin ja ohimolle.

Yläpuolen kollaasiin kokosin teille omat suosikkituotteeni. Minä olen kokeillut jokaista kollaasin tuotetta ja tykkään jokaisesta todella paljon! Macin korostuspuuteri (6) on ollut minulla meikkipussissa varmaan pisimpään, mutta uusin suosikkini on tuo Estée Lauderin korostuspuuteri (5). Tuotteesta löytyy useita kauniita sävyjä, jotka sopivat nimenomaan sellaisen todella kesäisen ”bronze goddess” meikkilookin luomiseen aivan täydellisesti. Tämän lisäksi korostuspuuteri tuoksuu aivan taivaallisen (!) hyvälle ja kestää iholla äärimmäisen hyvin. Iso suositus! Myös Diorin korostuspaletti (1) on kätevä, koska siitä löytyy samasta paletista useampi sävy. Näitä sävyjä voi käyttää joko yhdessä tai erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.