Authentic Beauty Conceptin taivaallinen tuoksu

*Kaupallinen yhteistyö: Authentic Beauty Concept

”Mikä olikaan se hiustenhoitomerkki, jonka tuoksua aina suosittelet ja kehut täällä somessa?” Tämä kysymys menee ehdottomasti kaikkien aikojen TOP 10 kysytyimpien somekysymysten listalleni. Ja vastataanpa tässä nyt yhteisesti kaikille – merkki on Authentic Beauty Concept. 

Olen tosiaan monen monta kertaa kanavissani puhunut ja hehkuttanut Authentic Beauty Conceptin ihania hiustenhoitotuotteita, jotka ovat olleet minulla käytössä jo useamman vuoden ajan. Authentic Beauty Concept on vegaaninen premium -tason hiusbrändi, jonka valikoimasta löytyy korkeatasoisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita erilaisille hiustyypeille sekä moniin eri tarpeisiin. Minun suosikkini on muun muassa merkin glow-sarja, joka on tarkoitettu nimenomaan värjätyille hiuksille. Authentic Beauty Concept on kokonaisvaltaisesti upea ja vastuullinen brändi, joka perustaa luonnolliseen, aitoon ja yksinkertaiseen kauneuteen. Merkin tuotteiden avulla voit korostaa sitä luonnollista kauneutta, joka sinussa jo on.

Authentic Beauty Concept ei kuitenkaan ole noussut suosikikseni ainoastaan merkin upeiden brändiarvojen ja hoitavien hiustuotteiden vuoksi, vaan myös heidän tuotteiden poikkeuksellisen hurmaavan tuoksun ansioista! Heidän hiustuotteiden tuoksu on itse asiassa niin taivaallinen, että olen monesti jättänyt varsinaiset parfyymit kokonaan kaappiin ja sen sijaan mieluummin suihkutellut hiuksiini Authentic Beauty Conceptin lakkaa, koska haluan tuoksua siltä. Nyt ei tosin enää tarvitse käyttää lakkaa parfyymina, sillä Authentic Beauty Concept on lanseerannut ihan oikean parfyymin tästä heidän taivaallisen ihanasta ja uniikista signature-tuoksustaan!

Uusi Eau de Toilette tuoksu on niin ihana! Se muistuttaa puhtaan pellavan, vaaleiden kukkien ja puuterisen orvokin vivahteista, jotka sekoittuvat hennoksi, elegantiksi ja hurmaavaksi tuoksuksi. Authentic Beauty Conceptin tavoitteena on luoda aito polku kauneuteen – siksi tämäkin tuoksu on luotu pikemminkin korostamaan meidän jokaisen omaa uniikkia tuoksumme, eikä peittämään mitään. Tuoksu on pääsääntöisesti tarkoitettu iholle, mutta sitä voi ihan yhtä hyvin käyttää myös hiuksissa. Itse tykkään suihkutella parfyymia nimenomaan hiuksiin, jolloin hempeä tuoksu leijailee ympärillä aina hiusten heiluessa.

Authentic Beauty Conceptin ydinajatus on minusta ihastuttava: se haluaa yhdistää sisäisen ja ulkoisen kauneuden, tuoda esiin jokaisen parhaat puolet ja tarjota käyttäjilleen elämyksen, jonka tavoitteena on hyvä olo. Ja juuri tämä tunne välittyy minulle vahvasti merkin tuotteita käyttäessäni. Tuoksut ja mieltymykset niiden suhteen, ovat hyvin yksilöllisiä, mutta rohkenen väittää, että tähän tuoksuun ihastuu moni. Ainakin itse olen ihastunut siihen palavasti sekä myös ihastuttanut muita ihmisiä ympärilläni. Lähes poikkeuksetta tuoksua käyttäessäni, minulta kysellään mikä tuoksu on kyseessä. Ehkä juuri siksi, koska se on ihanan erilainen, pehmeän raikas ja no – uniikki.

Tämä tuoksu täytyy itse kokea. Suosittelen lämpimästi tutustumaan ja ihastumaan! Authentic Beauty Concept -tuotteet ovat saatavilla brändin yhteistyökampaamoista ympäri Suomen. Pääkaupunkiseudulla asuville tiedoksi, että muun muassa My FCKNG -kampaamo (Iso Roobertinkatu 17-19) myy tätä tuoksua!

Photos: @seippi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Minou 16.02.2021

    Miten kaunis kukkakimppu!Mikäli hajuvesi muistuttaa olemukseltaan tuota kukkakimppua, täytyy sen olla aivan ihana.

    Vastaa