Parhaimmat sisustusliikkeet ja nettikaupat?

Tämän kevään aikana meidän on tehtävä paljon uusia sisustushankintoja tulevaan kotiimme. Nyt kaipailisinkin kipeästi teidän apuanne liittyen Helsingin parhaaseen sisustustarjontaan. Mitä kivijalkaliikkeitä ja/tai nettikauppoja suosittelisitte? Haluaisin pitkälti tehdä ainakin isommat huonekaluhankinnat kivijalkaliikkeistä (pääsisi kokeilemaan istumista, fiilistelemään jne), mutta mielelläni kuulisin vinkkejä myös hyvien nettikauppojen osalta.

1. &Tradition 2. Gubi 3. Louise Roe 4. Diptyque 5. Angui Mirror 6. Skultuna 7. Layered 8. Balmuir 9. Eichholtz

Yläpuolen kollaasiin keräsin vähän fiilistä siitä, minkälaisen tunnelman haluaisin kotiimme. Rakastan vaaleaa ja harmoniaa, jota haluaisin kuitenkin ”piristää” hieman tummemmilla elementeillä, kuten puulla tai pienillä mustilla yksityiskohdilla. Tykkäämme molemmat mieheni kanssa myös kullan sävystä ja meiltä löytyykin jonkin verran sen sävyisiä antiikkihuonekaluja, jotka sopivat mielestäni ihanasti yhteen pehmoisen sävymaailman kanssa. Haluan pitää kotimme sisustuksen klassisena ja pääpiirteiltään yksinkertaisena. Yksinkertaista ”pohjaa” on sitten helppo muokata ja varioida piensisustuksen avulla vuosien varrella niin halutessaan. En voi kuitenkaan kieltää, ettenkö olisi muutamiin sisustuksen ”trendijuttuihin” hurahtanut. Yksi isoin ihastukseni on upeat kaarevat sohvat! Oi miten upeita ja elegantteja ne kaikessa yksinkertaisuudessaan ovatkaan! Varisinkin yläpuolen kollaasin valkoinen sohva viehättää muotokielellään.

Pinterestiä on tullut selattua viimeisen puolen vuoden aikana tiheään tahtiin, mutta nyt olisi aika ryhtyä tositoimiin sisustushankintojen kanssa. Siksi olisinkin äärimmäisen kiitollinen, jos voisitte jakaa kanssani suosikkiliikkeitänne huonekalujen ja sisustuksen osalta (kivijalka & nettiliikkeet). Kiitos valtavasti jo etukäteen <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

  1. Veronika 04.02.2021

    Skanno! Laadukasta designia, ajattomia klassikoita Euroopasta, mutta myös persoonallisempia kalusteita. 🙂 Showroom löytyy Manskulta Stockaa vastapäätä.

    Vastaa
  2. Arja-Leena Autio 04.02.2021

    Hakola Shop
    Annankatu 5
    Niin upeita kotimaisia tuotteita ja mikä palvelu ??

    Vastaa
  3. Katariina 04.02.2021

    Jean Vernet Kruununhaassa on ihana, sieltä voi tehdä löytöjä pelkistetympäänkin tyyliin, mm. kultaisia tai messinkisiä pieniä pöytiä, sisustusesineitä ym.

    Vastaa
  4. LeenaJäppinen 04.02.2021

    Blomer Oy
    Neitsytpolku Helsinki ( Kaivopuistossa)

    Vastaa
  5. L 04.02.2021

    Zarro Fredrikinkadulla! Upeita sisustustuotteita sekä kauniita yksittäisiä huonekaluja.

    Vastaa
  6. Veera 04.02.2021

    Finnish design shop netissä. Hakola, Zarro, Skanno ja Artek, Stockmann kaupungissa 🙂 ja pakko sanoa Ikea 🙂 sieltäkin löytyy välillä aika helmiä! Ei ehkä sohvaa mut jotain muuta hyvää.

    Vastaa
  7. Satu 04.02.2021

    Jouto Design, kivijalkaliike Helsingissä osoitteessa Kapteeninkatu 26.

    Vastaa
  8. Eeva 04.02.2021

    Skanno, Blomer, Sali, Casuarina ja Jean Vernet!

    Vastaa
  9. Caroline 04.02.2021

    Koolmat! Niillä on ihana showroom Perämiehenkadulla ja tosi osaavat työntekijät, sieltä ite löytänyt hyvät kalusteet olohuoneeseemme, kun rempattiin. 🙂

    Vastaa
  10. Alexa 04.02.2021

    Melkein kaikkia kollaasin tuotteita saa Zarrosta ?

    Vastaa
  11. Erika 04.02.2021

    Ambienti, Blomer, Casuarina, Zarro, S.a.l.i + Tukholmassa lähin Slettvoll ?

    Vastaa
  12. Riika / Coterie.fi 05.02.2021

    Kankaat ehdottomasti Lauritzonilta Tehtaankadulta!

    Vastaa
  13. Eeva 05.02.2021

    Vida Interior, Yrjönkatu 14. Kivoja tyynynpäällisiä ja muita sisustusjuttuja. Kannattaa kurkata!

    Vastaa
  14. Minna 05.02.2021

    Nyt tässä kehnossa taloustilanteessa suosisin ehdottomasti kotimaista ja Artekia. Ajatonta laatua ja tyylikkyyttä. Artekiin kun satsaa, niin ei tarvi loppuelämänään uusia mööpeleitä hankkia.

    Vastaa
  15. Minttu 07.02.2021

    Sisustuksessa kannattaa muistaa kerroksellisuuden merkitys, ettei lopputulos ole katalogikoti. Monesti tilan mittasuhteet, valon, akustiikan jne. hahmottaa vasta asetuttuaan asumaan. Täältä löytyy kaikkea muuta kuin tusinatavaraa https://www.bukowskis.com/fi/lots/category/kalusteet.

    Vastaa
  16. Ce 07.02.2021

    Nomart Kasarmikatu 21 nomart.fi

    Vastaa
  17. […] aavistuksen enemmän näkyy. Kollaasin kokosin muutamia suosikkejani tästä kategoriasta. Lisäksi tässä tekemässäni kollaasissa näkynyt Eichholzin kaareva sohva on myös yksi erittäin varteenotettava vaihtoehto. Erityisesti […]

    Vastaa