Parhaimmat sisustusliikkeet ja nettikaupat?

Tämän kevään aikana meidän on tehtävä paljon uusia sisustushankintoja tulevaan kotiimme. Nyt kaipailisinkin kipeästi teidän apuanne liittyen Helsingin parhaaseen sisustustarjontaan. Mitä kivijalkaliikkeitä ja/tai nettikauppoja suosittelisitte? Haluaisin pitkälti tehdä ainakin isommat huonekaluhankinnat kivijalkaliikkeistä (pääsisi kokeilemaan istumista, fiilistelemään jne), mutta mielelläni kuulisin vinkkejä myös hyvien nettikauppojen osalta.

1. &Tradition 2. Gubi 3. Louise Roe 4. Diptyque 5. Angui Mirror 6. Skultuna 7. Layered 8. Balmuir 9. Eichholtz

Yläpuolen kollaasiin keräsin vähän fiilistä siitä, minkälaisen tunnelman haluaisin kotiimme. Rakastan vaaleaa ja harmoniaa, jota haluaisin kuitenkin ”piristää” hieman tummemmilla elementeillä, kuten puulla tai pienillä mustilla yksityiskohdilla. Tykkäämme molemmat mieheni kanssa myös kullan sävystä ja meiltä löytyykin jonkin verran sen sävyisiä antiikkihuonekaluja, jotka sopivat mielestäni ihanasti yhteen pehmoisen sävymaailman kanssa. Haluan pitää kotimme sisustuksen klassisena ja pääpiirteiltään yksinkertaisena. Yksinkertaista ”pohjaa” on sitten helppo muokata ja varioida piensisustuksen avulla vuosien varrella niin halutessaan. En voi kuitenkaan kieltää, ettenkö olisi muutamiin sisustuksen ”trendijuttuihin” hurahtanut. Yksi isoin ihastukseni on upeat kaarevat sohvat! Oi miten upeita ja elegantteja ne kaikessa yksinkertaisuudessaan ovatkaan! Varisinkin yläpuolen kollaasin valkoinen sohva viehättää muotokielellään.

Pinterestiä on tullut selattua viimeisen puolen vuoden aikana tiheään tahtiin, mutta nyt olisi aika ryhtyä tositoimiin sisustushankintojen kanssa. Siksi olisinkin äärimmäisen kiitollinen, jos voisitte jakaa kanssani suosikkiliikkeitänne huonekalujen ja sisustuksen osalta (kivijalka & nettiliikkeet). Kiitos valtavasti jo etukäteen <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. Veronika 04.02.2021

  Skanno! Laadukasta designia, ajattomia klassikoita Euroopasta, mutta myös persoonallisempia kalusteita. 🙂 Showroom löytyy Manskulta Stockaa vastapäätä.

  Vastaa
 2. Arja-Leena Autio 04.02.2021

  Hakola Shop
  Annankatu 5
  Niin upeita kotimaisia tuotteita ja mikä palvelu ??

  Vastaa
 3. Katariina 04.02.2021

  Jean Vernet Kruununhaassa on ihana, sieltä voi tehdä löytöjä pelkistetympäänkin tyyliin, mm. kultaisia tai messinkisiä pieniä pöytiä, sisustusesineitä ym.

  Vastaa
 4. LeenaJäppinen 04.02.2021

  Blomer Oy
  Neitsytpolku Helsinki ( Kaivopuistossa)

  Vastaa
 5. L 04.02.2021

  Zarro Fredrikinkadulla! Upeita sisustustuotteita sekä kauniita yksittäisiä huonekaluja.

  Vastaa
 6. Veera 04.02.2021

  Finnish design shop netissä. Hakola, Zarro, Skanno ja Artek, Stockmann kaupungissa 🙂 ja pakko sanoa Ikea 🙂 sieltäkin löytyy välillä aika helmiä! Ei ehkä sohvaa mut jotain muuta hyvää.

  Vastaa
 7. Satu 04.02.2021

  Jouto Design, kivijalkaliike Helsingissä osoitteessa Kapteeninkatu 26.

  Vastaa
 8. Eeva 04.02.2021

  Skanno, Blomer, Sali, Casuarina ja Jean Vernet!

  Vastaa
 9. Caroline 04.02.2021

  Koolmat! Niillä on ihana showroom Perämiehenkadulla ja tosi osaavat työntekijät, sieltä ite löytänyt hyvät kalusteet olohuoneeseemme, kun rempattiin. 🙂

  Vastaa
 10. Alexa 04.02.2021

  Melkein kaikkia kollaasin tuotteita saa Zarrosta ?

  Vastaa
 11. Erika 04.02.2021

  Ambienti, Blomer, Casuarina, Zarro, S.a.l.i + Tukholmassa lähin Slettvoll ?

  Vastaa
 12. Riika / Coterie.fi 05.02.2021

  Kankaat ehdottomasti Lauritzonilta Tehtaankadulta!

  Vastaa
 13. Eeva 05.02.2021

  Vida Interior, Yrjönkatu 14. Kivoja tyynynpäällisiä ja muita sisustusjuttuja. Kannattaa kurkata!

  Vastaa
 14. Minna 05.02.2021

  Nyt tässä kehnossa taloustilanteessa suosisin ehdottomasti kotimaista ja Artekia. Ajatonta laatua ja tyylikkyyttä. Artekiin kun satsaa, niin ei tarvi loppuelämänään uusia mööpeleitä hankkia.

  Vastaa
 15. Minttu 07.02.2021

  Sisustuksessa kannattaa muistaa kerroksellisuuden merkitys, ettei lopputulos ole katalogikoti. Monesti tilan mittasuhteet, valon, akustiikan jne. hahmottaa vasta asetuttuaan asumaan. Täältä löytyy kaikkea muuta kuin tusinatavaraa https://www.bukowskis.com/fi/lots/category/kalusteet.

  Vastaa
 16. Ce 07.02.2021

  Nomart Kasarmikatu 21 nomart.fi

  Vastaa
 17. […] aavistuksen enemmän näkyy. Kollaasin kokosin muutamia suosikkejani tästä kategoriasta. Lisäksi tässä tekemässäni kollaasissa näkynyt Eichholzin kaareva sohva on myös yksi erittäin varteenotettava vaihtoehto. Erityisesti […]

  Vastaa